4 yıllık sevgilimi unutamıyorum ne yapmalıyım?

7 aylık bir ilişkim bitti (ayrılma sebebimiz annem uyuşturucu kullandığından suphelendi sorduğumda ise hayır dedi ama ben ayrılmayı tercih ettim.2 sene sonrasında tabi, o süreçte ayrıl barış devam ediyordu. uzaktan akrabasıyla tanıştım konuştuğumuzda akraba olduğunu söyledi ve eski sevgilim hakkında uyuşturucu alkol kullandığını söyledi ben şok olmuştum cunku karşı bir insan diye biliyordum) toplam 4yıldır da ayrıl barış yaptik hiç kopamadık birbirimizden hayatımıza biri girdiğinde biliyoruz ki o kişiyi bırakıp gene beraber olabiliriz çünkü biliyoruz ki ikimiz de birbirimizden vazgecemiyoruz ne onla oluyor ne onsuz Bi sebepten dolayı ayrılıyoruz her seferinde. Şimdi de benim 7 aylık bir ilişkim var. bunda da aynı eski sevgilimin karakterini görüyorum ondan dolayı mı acaba soğumaya başladım huyları aynı gelmeye başladı zaten iliskimizdeki sorunlar oturup çözmeye caliscam alicam karşıma konuscam olursa olur olmazsa olmaz dicem çünkü her ikisi de ciddi düşünüyorum kafasındaydı şuanki sevgilim 21 yaşında ben 19 sizce ne yapmalıyım sevgilimden ayrılıp yoluma mı bakmalıyım?
4 yıllık sevgilimi unutamıyorum ne yapmalıyım?