Eski sevgilimi unutamıyorum sevgilisi var ne yapmalıyım?

Merhabalar bana bı akıl verin unutamadım rüyalarıma giriyor. Şimdi bu kızla 2020de birbirimizi seviyoduk onun sevgisi daha ağırdı sevgili değildik ama sevgili gibiydik resmiyete koymadık anlayacağınız benim mlligim. O zamanlar hızlıydim. Kızı elde mualemesi yapardim o da farketti. kendimi affettirdim ama devam ediyodum malım işte niye sevdiğin varken başkasıyla oynasirsin kafama tüküreyim. O da her seferinde affediyor kalbini yediğim.. çok olay yaşadık kısa tutuyorum Böyle böyle kızı oyaladım 1.5 sene boyunca... Bir gün başka bir kızla model-değmesin ellerimiz (ikimizin şarkısı) hikaye attım hangi akılla yaptım bilmiyorum belki kıskandırmak içindi. Olay burada koptu eskisi gibi değildik. İşte Zaman geçti kız sevgili yaptı şimdi çok mutlular. Ondan sonra hiçbir iliskime dikiş tutturamadim sürekli aklıma geliyor. Gece yarısı rüyamda onun kâbusunu görüp uyanıyorum kahroluyorum Yasattiklarim yüzünden. Ayda 1 kere ben yazıyorum ona konuşuyoruz. hala şansım var mıdır mutluluğunu da bozmak istemiyorum ne yapmalıyım 2 sene geçti unutamadım içim içimi yiyor. kendimi onun yerine koyunca çok kötü oluyorum ben naptim diye

Eski sevgilimi unutamıyorum sevgilisi var ne yapmalıyım?