Merhaba arkadaslar,
Bi suredir bi yenge vardi beni illa istiyordu ogluna. Ama o oglanin varligindan bile haberim yoktu.. Bu zamana kadar hayatimda kimse olmamisti olmadida. Okulum yeni bitti ve yeni ise girdim tam rahata kavusmusken evlenmek istemiyorimum.. bunu bizimkilerde biliyor.
Annesi resmini felanda atmisti. Iyi birine benziyor boyle masum bir tipi var. Hem benden yasca buyuk var aramizda 5-6 yas. Buda benim icin cok fazla. Buyuzdende zaten olmaz dedim.
Yakin bir arkadasimin komsusu oluyormus zaten. Arkadasimla konustum dedim kendimi hazir hissetmiyorum felan. Oda oglanin annesine demis hazir degil felan yeni ise basladi buyuzden istemiyor. Annemi aramis demis duydum ama yinede seninle konusmak istiyorum demis anneme. Annemde evet dogru felan konusmus. Sonra kadin sormus nerde calisiyor. Demis annemde adresi verim isterseniz ama veremem bende bilmiyorum demis
Guzellikle konusup bitirmisler konuyu..
Bundan oncede cok gelen oldu, ama bilmiyorum onlarda resimlerine bile bakmak istemedim baya bi tepkiliydim. Onlari gordugumdede hemen iiiyyy derdim/dedim. Ama bundaki ilk tepkim yasini gostertmiyo. Icimde bi yumusaklik vardi. Ama yinede hayir olmaz dedim..
ustunden 2 hafta gecti yok diyeli.. Ama bi suredir icimde bir pismanlik var gibi
icimden diyorum keske onu bir yerde gormus olsam ya da karsima ciksa..
Şu an hic bilmiyorum ne yapacagimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer