Paranormal bir şey yaşamadım ama oturup nedenleri düşündüm tartıştım bir yıl böyle geçti.. O günden önce hayatım normal ve şanslı biriydim... Mesela bu gün ütü yapayım dedim elektirik kesildi.. Arabaya bindim araba çalışmadı.. ( 2 aylık araba ) , Telefon ekranı kıırldı.. Yani kısacası yağıyor yağmur gibi... Bir kaç kişiye ön bakım yaptırdım benim bile bilmediğim kişinin adını verdi şok oldum.. Büyü var üzerinde seni düşman gibi görüyor dedi... 4 kişi böyle söyledi
paşam okadar çok denedim ki... Kıbrıstakine bile gittim. Aydın , adana, İstanbul şehir şehir gezdim bir araba parası harcadım.. En son aydında bir kadına gittim. Adımı bilmeyen kadın herşeyimi saydı söyledi ama iş bozmaya gelince hikaye çıktı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne büyüsü? Ne oldu
Ne olmadı ki.. 3 günde 5 yıllık ilişkim bitti.. bir yıldır bardağı tutsam kırılıyor hiç bir şey yolunda gitmiyor... Böyle şeyler
Büyüye neden bağladın? Başka şeyler oldu mu paranormal falan
Paranormal bir şey yaşamadım ama oturup nedenleri düşündüm tartıştım bir yıl böyle geçti.. O günden önce hayatım normal ve şanslı biriydim... Mesela bu gün ütü yapayım dedim elektirik kesildi.. Arabaya bindim araba çalışmadı.. ( 2 aylık araba ) , Telefon ekranı kıırldı.. Yani kısacası yağıyor yağmur gibi... Bir kaç kişiye ön bakım yaptırdım benim bile bilmediğim kişinin adını verdi şok oldum.. Büyü var üzerinde seni düşman gibi görüyor dedi... 4 kişi böyle söyledi
Dostum her bakımcının dedikleri doğru değildir kimlerdi bunlar? Tanıdık mıydı
paşam okadar çok denedim ki... Kıbrıstakine bile gittim. Aydın , adana, İstanbul şehir şehir gezdim bir araba parası harcadım.. En son aydında bir kadına gittim. Adımı bilmeyen kadın herşeyimi saydı söyledi ama iş bozmaya gelince hikaye çıktı..
Üstat ulaşsana bana sen
ikimizde gizliyiz nasıl ulaşıcam :D
Beğendim üstat ordan gelirsin dedim
Öyle bırı var yardımcı olabılırım
Nasıl? herkes yaparım diyor o kadar çok kişi denedim ki sen nasıl eminsin o kişiden?
Daha önce bn ve çevrem yaptırdı o yuzden
Teşekkürler paşam Sanırım daha önce Instagram vermiştin bana ama o fayda etmedi..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!