Eski sevgilimle ayrilik oldu, detaya girmeyecem yoksa kimse okumaz. Ben terk ettim ilk basta snra birlestik snra o gitti. Geri geldi ve ben kapattim defteri, olmayacagini soyledim, arap sacina döndü cunku. Neyse bi kac gun once aradi tekrar olmak istedigini soyledi neyse baska konulara gectik kavga etmeye basladik. Ben ona bagirdim hakaret o da ayni sekilde. Ilk defa boyle buyuk saydik birbirimize. Uzayip duruyodu, o sayiyodu bende. Durmuyoduk. Bende dayanamadil ilk defa bastim engeli instagram dan bide wp tan. Şu an pisman oldum engellemeseydim ne biliyim cocuksu gibi oldu sanki. Kaldirsam ne dusunur? Kaldirmak istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Alo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sacma olur bırak kalsin ulasmak isteyen ulaşır.. her türlü yazar yani yaptığın arkasında dur
Cok aceleci davrandim bin pisman oldum engelledigime
Olacagi varsa olmaz ki engelledim diye. Yazmaz ki
Sen seviyorsun kaldır güzelim aşkta gurur olmaz
Ama Baya kavga ettik. Hakaret ettik birbirimize. Ve tekrar denemek istedigini soylemisti. Kaldirsam bile geri donmez ki bence.
Sen bir dene tatlım yaşanmış güzel şeyler vardır döner bence dönerse de yaz bana olur mu
Ya dalga gecer diye cok korkuyorum.. gider millete ayy bakk engellemisti kaldirdi derse.. mal gibi kalirim ortada
Olur yazarim.. ortami varmiss 3 kiz 2 erkek.. kiskandim bunu duyunca.. kizlarla sohbet ediyo falan..
Dalga gecermi peki öyle birisimi ilişkiye saygısı yokmu peki
Ah canım ya sen gerçekten sevdiğine emin misin peki yoksa bir inat mı senin ki güzelim
Birbirimize ilk kez hakaret ettik. Beni kucuk dusurdu bende ona ton laflar saydil
Bi konu yuzunden anlayis gosteremedim ve ton laflar saydim sonra basladik hakaret etmeye
nasıl yani? Neyin inadi
Anladım tatlım sanki bitmiş senin ki oda takılmaya başlamış galiba yeni aşklar yeni heyecanlar seni bekliyo aşko boş ver gitsin
Ama geldi ozledim dedi. Tekrar deneyelim dedi
Aşko anlamiyomki nasıl sizin durum ne dediniz en son bir başka ortam yapmış takiliyor birbirimize hakaret ettik beni küçük düşürdü diyon tatlış yaş kaç nasil tanıştınız
Knk bak 2 yil once tanistik. Sevgili olduk. Ilk basta ben terk ettim onu snea tekrar konusmaya basladik. Sonra o gitti korktu guvenemedi. Tekrar geldi bende artik olmaz dedim iyice arap sacina dondu. Bi geldi bi gitti. Snra biz ayriyken o hayatina bakti bende. Ortamlara girdi iste yasemin diye arkadasi var discord sunucusuna cagirdi gitti o. O kizin da 2 kiz arkadasi var. hep beraber takiliyolar oyun oynuyolar. Birbilerini ekliyolar. Yeni elemani var is yerinde kiz. Kizi takip ediyo. Kiz takipci kasiyo iste fotograflzrimi begenir misin dedi bizimkide tamam dedi hepsini begendi
Bunlari nerden biliyosun diye soracak olursan. Gelip yazdi bana gecenlerde yeni iste. Ozledim diye. Tekrar olalim diye kalbimde varsin diye. Bende instagram da ki kizlari kim dedim o da hepsini anlatti. Bende kriz gecirdim. Kalbinde ben varsam kizlari niye kabuk ediyosun dedim. Niye oyunlar atiyosun dedim. O da bana farkindaysen sevgili deglz dedi. Bende dedim ki kalbinde ben varsa oynamayacaktin kizlarla dedim. O beni anlamadi ben onu. Sonra o bana kizdi ben ona hakaret ettik birbirimze. Kiskanclik yaptim ama bence hakliyim. Madem bana gelecektin niye oynadin kizlarla. Neyse taartisiyorum instagramda. Bastim engeli bide wp dan. Şu an pusman oldum
Aşko bildiğin yürümüş bu sende atar yaptın koptu isler
Kim yurumus knk kime yurumus
kiza kızlara yürümüş senin yokluğunu fırsat bilmiş
O zmn beni niye aradi ozledim diye.. tekrar denemek icin..
Oda aranızda neler yaşandığına bağlı tatlış
Yinede engeli kaldiriyim mi
Yok bence kaldırma bakalim ne kadar zorlayacak sana ulaşmak icin
Peki tesekkurler
Ne demek kendine iyi bak
Pişman olduğuna göre seviyorsun
Evet..
Kaldır o zaman engeli ama yazma
Gotu kalkarsa,?
Dalga gecerse benimle? Asla yazmam
Ya saçmalama neden dalga geçsin poponun kalkacağı bir şey yok benimde başıma geldi hiçde gtüm kalkmadı