Sofrada osurdu ben igrendim geri isinabilir miyim?

Arkadaşlar ben dün is arkadaslarimla nisanlimin evine gittim, iftar icin. Dışardan mangal tarzi yemek söyledik, ben bi corba ve salata hazirladim, sofrayı kurdum. Oturduk yemek yerken sevgilim sol ayagini biraz kaldirip zaaaaaart diye osurup sonra da oohh dedi. Tum arkadaşlarımin nefesi kesildi gozleri fal tasi gibi açıldı o kadar utandim ki neyin var dedim o da hiç icimde kalacağına disima saldim dedi bende bisi demedim ama herkes yemegi birakti sonra ben çay koymaya bahanesiyle kalkip mutfaga gittim arkadaslarim da tek tek geldiler, sevgilimde icerden hayvan gibi bagirdi cay koy diye tvnin karsisina gecip haber bulteni acti. Sessizce sofrayi topladim cay koydum arkadaşlarımdan 2si gitti 2si kaldi cay içerken geğirdi ben napiyosun Alparslan sen deyince yüzüme gegirip guldu arkadaslarim biz artik kalkalim dediler gittiler bende onlar gidince aglayip niye beni rezil ettin dedim bana dedigi sey su gaz cikarmak ayip mi sizin gibi enteller yüzünden ülke gelişmiyor begenmiyorsan defolur gidersin kendine kendin gibi entel bulursun. Bende çıktım gittim evden.
Gece beni aramis gegirerek alfabeyi sayiyor, kapatiyor ariyor tekrar osururken telefonu kicina turiyor napmam lazim bilmiyorum, nisanlanmisim alelade bi iliski de degil arkadaslar...
Sofrada osurdu ben igrendim geri isinabilir miyim?