Reddettigim kisiye geri döndüm. Kötü mü yapmışım?

Bana 3 ay önce duygularini soyleyip cikma teklifi yapmisti. Bende şu an hayatima birini alamam deyip reddetmistim.(benimde ona karsi duygularim olmasina ragmen) O dönem durumlar benim tarafimdan karışıktı. Yani saglik sorunlari, egitim gibi dertlerim vardi. Hayatim zaten karisikken birde sevgili yapip hayatimi daha da cikmaz hale getirmek istemedim.

Bana cikma teklif yapmasi zamansiz oldu. Simdi yapsa kabul ederdim. Her neyse. Ben dün gidip ona bir seyler dedim. O zaman uygun degildi o yuzden olumlu cevap veremedim. Bana karsi duygularinda bir degisme olmadiysa, teklifin hala gecerliyse ben bu iliskiyi denemeye hazırım eger sende istersen dedim. Durdu düşündü. Bana biraz zaman ver. Biraz düşüneyim. Sonra yine konuşuruz dedi.

Kötü mü yapmışım? Yani konu kapanmisti acmasa miydim diye dusunmeye basladim. Kendisinin dusunmem gerek cumlesini de pek anlayamadim. Tamam kollarima atlamasini beklemiyordum ama ne bileyim. Neyi düşünecek? Ya da biraz ders mi vermek istiyor beni bekleterek, kendince reddedilmenin acısını mı çıkarmak istiyor olabilir bilemiyorum. Sizce kotu mu yapmisim geri dönerek ve konuyu açarak?
Reddettigim kisiye geri döndüm. Kötü mü yapmışım?