Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle sizin için üzüntülerimi ve geçmiş olsun dileklerimi ifade edeyim. Eşinizin teklifi çok üzücü, sanırım evliliği, yuva kurmanın anlamını bilmeyen bir insanla boşu boşuna 10 yıl geçirmişsiniz. Tabi ki her insan çocuğu olsun ister ama bu evliliğin getirisinin sadece %33' dür. Hani anne babayı ve kardeşleri terk edip karşı cinsle bir ömür boyu yaşamayı isteyecek kadar sevgi, hani hayatın derdini ve neşesini birlikte omuzlamak, hani sağlıkta ve hastalıkta sevgi, saygı ilgi ve sadakat için verilen sözler?
Çocuk bir nimettir evet ama bazen olmaması da bir nimettir. Bir erkek ve bir kız çocuğunuzun olduğunu düşünün, oğlunuzun 17 yaşında cinnet geçirip babasını öldürdüğünü. kızınızın 6 yaşında gözünüzün önünde bir trafik kazasında öldüğünü. Belki böyle bir acı yaşamamak için vermiyor yaradan.
Bu konu çok uzun hanımefendi saatlerce yazabilirim ama siz zaten yeterince üzgünsünüz sizi daha fazla üzmek istemem. Şunu söyleyebilirim son olarak kesinlikle ayrılın bu kişiden. Böyle bir düşünce yapısında olan insanla asla ömrünüzü geçirmeyin.
Umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun. Talepleriniz oldu mu? Dilekçe vermeden profesyonel yardım aldınız mı? Bu konuda size yardımcı olabilirim isterseniz.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi bana yazın.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Benim bir arkadaşımda ayni durumdaydı eşini çok sevdiği eşine onu sevdiği için olmuyorsa bıraktılar o ihtiyacı yeğenlerim giderdi. Yine başka akraba da olmayınca çocuk aldılar onu büyüttüklerini biliyorum bunu düşünmediniz mi? Akrabalardan bir çocuk alıp büyümesinde mümkün illaki boşanma düşünmek aska ihanet olmazmi
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarım senelerce çocuk için denediler megersem sorun erkekteymis belki 2-3 daire parası harcadılar. Çok basit bir operasyonla çözdüler işi. Gittiğiniz doktorlar falan sırf para için bile yapmış olabilir. İstersen senin için öğrenebilirim kocan tedavi aldı mı hiç?
03 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca hemde sorun gercekten bende
- +1 yıl
Hmm nasip degilmis demek lazım o zaman. Ben olmasa da sorun etmezdim. Bu kadar depremzede bebek var bir tane evlatlık alabilirsiniz illa kan bağı olması gerekmez can bağı olsun sizin olsun
Soran+1 yılBen istedim ama o kendi kanindan olsun istiyor
+1 yılSenin kocan tam bir m. l kusura bakma gerçekten çok sinirlendim. Böyle adamda durulmaz şükür et ki çocuğunuz olmamış ya olsaydı aldatsaydı seni daha mı iyi olacaktı boşan gitsin tabi hakkın olan payı al bu arada bırakma o itte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence siz bilirsiniz ama boşanabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ne insanlar var. Ben de tüp bebek tedavısı ile bı bebek dünyaya getirdim. Esım sıkıntı yapma, olmazsa denerız tekrar. Yıne, mı oşmadı yıne denerız. Yıne, olmadı yıne. Pes etmeyız. Baktık hiç olmuyor evlatlık alırız sen istersen ya da yalnız yaşarız güzel bi köpek alırız ona aıle oluruz. Karı koca yer içer gezerız önce türkiye sonra, yurtdışısıkıntı yapma. Vermıyorsa vardır Allahın bı bildiği sorun yok derdıhep. Şimdi çocuk olmuyor dıye senı noluyor da sen Kurtulmuşsun bu adamdan bence sevınen, taraf, sen olmalısın.
72 Yorumla- +1 yıl
Bende 14 sene sonra baba oldum. Birgün bile aklımdan bı fikir geçmedi
Soran+1 yılEsim evlatlik istemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir erkek için söylüyorum bunu. Emanetine sahip çıkmayan alçaktır. Siz birbirinizi sevdiğiniz için evlendiniz.
Eğer o kısır olsa idi ne olacaktı. Kıymetinin bilinmediği yerde Sadece yük olursun.
Söylenecek pek fazla bir şey yok. Sana değer verip vermediğini zaten görüyorsun
O evde Bir emanet gibi durmak mı istiyorsun. O seni artık gönlünde değil cebinde taşıyor hatta kapının ardına koymuş bile
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah55 Yorumla
Soran+1 yılBosanmali miyim yani sizce
- +1 yıl
İnsan kıymet verdiği insana sevdiği bir insana açıktan boşanalım der mi. Bunun şakası bile olmaz. Senin de bir izzet-i şerefin var sana böyle deme hakkı yok. Eğer bunu söylüyorsa aramızda sevgi de bitmiştir saygı da bitmiştir açıkçası bu evlilik bitmiştir.
Karar senin kıymet bilmediğin yerde durulur mu. Artık onu gözünde birinci kadın değilsin yani kalbinde değilsin artık
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
Sadece bu süreçte duygularınla değil mantığınla düşün. Bu süreçte belki yaşadığın durumların farkına varamayacaksınız ikinizde.
Mahkeme de Boşanma Kararı çıktıktan sonra da özgür olacaksınız. İkiniz kendi evlerinize yani ayrı evlere geldiğiniz de bir boşluk olduğunu o an anlayacaksınız.
İlişkiniz de aldatma yok, şiddet yok anladığım kadarı ile. O yüzden üzerinden zaman geçtiğinde inan bana birbirinizin yokluğunu anlayacaksınız.
Bunu pişman olasın diye söylemiyorum sadece yaşayacakların bunlar. Bunları da hissetmen çok doğal. Önceki yazımda yazdığım gibi Sana Kıymet vermeyenle aynı yolu yürüme. Bu sözümün her zaman arkasındayım.
Allah büyüktür. O senin kıymetini bilmedi ve Allah' ın emanetine de sahip çıkmadı. Kaldı ki çocuk olmuyor diye seni kınamış oldu, kusur görmüş oldu.
Allah belki de ona bu yaptığından dolayı başka bir evliliğinde de ona çocuk vermeyecek. Belki de aradığı huzur bulamayacak. Çocuğu bile olsa mutlu olamayacak.
Mutluluk evvela Eşler arasında olur. İnsan sevdiği için evlenir. Çocuk her zaman ikinci plandadır. Çocuk yapmak için evlenilmez. Elbette ki evlat başka bir şey buna bir şey demiyorum. Ama seni çocuk için Boşaması, hor görmesi kabûl edilemez...
+1 yılSeni sevmeyene fazla sabr gösterme yoksa sabrının adı yüzsüzluk olur. Bu kadarlada fedakarlığın eziklik, sevgin de kişiliksiz olur
MEVLÂNÂ
Lütfen üzülmeyin demekki hakkınızda hayırlısı böyleymiş peki çocuklarınız olduktan sonra eşiniz
boşanmayı isteseydi daha mı iyi olacaktı
Kim bilir bunca yıllık tüp bebek sürecinde ne kadar yiprandiniz evet eşinizi de anlamak gerek baba olmayı istiyor olabilir bence yol yakınken en iyisi maddi olanaklar da müsaitse iki tarafta daha fazla yıpranmadan ayrılmak12 Yorumla
Soran+1 yılBen kocami seviyorum ama
- +1 yıl
Az önce biri soru sordu üvey evlatmis
Ama ailesine maddi manevi çok yardımcı olmuş çocuk yazılım mühendisi Allah hayırlı evlat nasıp etsin
Hayatın ne getireceği belli değil önemli olan kan bağı değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk sahibi olamadım diye boşanır mı insan? Sırf çocuk için mi evlenmiş seninle? Bir de 10 senedir berabersiniz, onca sene sevmemiş demek ki. Gerçekten kırıcı bir karar, sen ne kadar seviyorum ve boşanmak istemiyorum desen de o kafasında kurmuş bazı şeyleri.
28 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki
- +1 yıl
baba olması en doğal hakkı adamın boşanmaları en doğrusu
Soran+1 yılBana yazik degil mi peki
- +1 yıl
sana da yazık tabi onca yıl heba olmuş ama gitmek isteyeni tutamazsın
- +1 yıl
hakkınız da hayırlısı olsun ne diyim ki
Bunun için boşanılırmi hem herşeyin bir yolu vardır çocugunun olmasini istiyorsan aidn salihin gerçek tıp kitabı var al oku deneyenlerin çocuğu oldu ama beni dinlersen hiç çocuk işi ile uğraşma boşan çünkü çocuğun olsa bu adam ilerde gene boşanak diyebilir yani
014 Yorumla
Soran+1 yılCocugumuz olmadi icin ayrilmak istiyor ama
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılSimdi peki ne yapmaliyim
Soran+1 yılOnu da denedik
Soran+1 yılHayir sorun bende muyane olduk ikimizde sorun bende oldugu tespit edildi
+1 yılAy nerden buldun abla böyle bi adamı ya gerçekten okurken sinirlerim zıpladı, tabi kimsenin alnında yazmıyo nasıl biri oldugu ama çok gitmek istiyosa tutma, seni seven seninle gerçekten gelecek kurmak isteyen biriyle ol, ne kadar kırıcı evlilik hayat arkadaşlığı bu kadar basite indirgenemez indirgenmemeli, zor bi yol ama sonuçta kökü bizde değil mi gene denersiniz gene denersiniz, götü sıkışınca kaçan erkekler sizden neffffret ediyorum, şerefsiz babam geldi aklıma neyse inşallah allah yolunu açık eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın. ne kadar kırıcı, üzücü olduğunu tahmin bile edemem ancak, bu teklifi yapan kişi ani bir kararla söylememiştir sana. çocuğunuz olmuyor diye, 10 yıllık bir evliliği bitirebilecek kişi; sevmiyordur. sevmeyen ve değer vermeyen biriyle olma. eğer devam edersen maalesef istenmeyen yerde durmaya devam edeceksin gibi. bırak ne hali varsa görsün
10 Yorumla kıyamam.. çok üzüldüm.. vallahi olsada olmasada bu nasip işi. vardır bundada bır hayır ama bunu eşin cok abartmıs. baba olmak eş olmak kolay. ama gerçek eş gerçek baba zor. sana şimdi bir şey diyemem boşan boşanma diye ama sen düşün bunu. hayırlısı olsun her şey için. keşke dicek birseyım olsa. yetim haneden hiç cocuk bakmayı dusundunuz mu peki? bazı seyler kısmettır cunku allah sizide böyle sınamış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin tercihin bir durum değil. Saygı duyması gerekir. Onun çocuğu olmasa sen boşanmak ister miydin eşinden? Herkes her şeyi istiyor. O zaman sende özel uçak iste, e eşin bunu sana veremeyecek. O zaman ayrılman mı gerekiyor? İnsanlık hali olmayabilir. Zaten şu döneme çocuk yapan insanları da anlamıyorum. Yaşamadığımız felaket kalmadı, hala çocuk yapıyorlar. Eşinden sen boşan. Anlayışsız ve bencil birisi
19 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum ama onu
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsun ama insan elinde olmayan fırsatlardan dolayı hayat arkadaşından böyle kolay vazgeçmemeli. Eşin zaten ayrılacağım diyor. Sevmenin bir önemi yok onun için. Biraz güçlü durup, sen ayrılmalısın.
Soran+1 yılTek basima yapayalniz bir omur gecirecegim yani...
Cevap sahibi+1 yılİstemeyen birisini zorla yanında tutamazsın...
Soran+1 yılHaksizlik bu ama sirf cocugum yok diye...
Cevap sahibi+1 yılAyrıca evlenmek kadar boşanmak da normal. İnsanlar artık birbirini sevmeyebilir, saygısı azalmış olabilir. Ayrılmak isteyebilirler. Böyle bir durumda sadece kendi duygularını düşünüp, diretmenin bir anlamı yok. Yoluna bakman gerekiyor
Soran+1 yıl3 haftaya sonra tarih alinmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu bırak beni al şuna bak ne güzel kendisini seven bir karisi var çocuk yüzünden bırakacak anasını satayım biz bir hanımımız olsun istiyoruz nasip olmuyor kardeşim çocuk yüzünden boşanalım diyor şart mı kendi neslin olması evlatlık olsun ciddiyim boşanacak olursan bana yaz
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekarım ben
- +1 yıl
Bre a... q
Kullanacak kadın mı arıyosun. Umarım kimse düşmez tuzağına
Cevap sahibi+1 yıl@HemSevermHemDe kalbini yarip da baktin mi demiş peygamber
- +1 yıl
Ciğerini bilirim.
Laf dalaşına girmiyim. burada boşanacak kadını evlenmek için değil ne amaçla isteyecekleri belli, senin gibi.
Sanki reelde tanıyosun, tanısan bile evlenmezsşn
Fydlanmak istersin.
Cevap sahibi+1 yıl@HemSevermHemDe ben de girmeyecem seni allah'a havale ediyorum allah'a yemin olsun kötü bir niyetim yok
Yapacagın bişey yok eşin sana bunu dedikten sonra. Seni sevse bu konu yüzünden senden vazgeçmezdi. Böyle birşeyi sende kusur bulup ayrılmak istemezdi. Çocugu olmayan o olsaydı sen ona bunu demezdin. Bu konuda vicdanı karalaşmış. Belkide olmamasının sebebi öyle birine can emanet edilmez diyedir.
Seninle boşanıp yeniden evlense olacagının garantisi var mı. Bu vicdana sahip birinin olmaması isabet olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende o saglikli hir erkek yani kendi gibi saglikli biri ile evlenirse baba olabilir tabi allahta isterse
Boşanmalısın? Yani senden kaynaklı çocuğu olmuyorsa boşanmalısın. Onun geleceğini, baba olma hevesini elinden almaya hakkın yok.
Çok ağla, az ağla. Bencil olmayacaksın?07 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun onda olsaydi ben bosanmazdim
Soran+1 yılAma bu acimasizlik hainlik degil mi yani 10 yillik hayat arkadasini sirf cocuk icin atmak
Soran+1 yılBenimde yok bende anne olamiyorum ama
Soran+1 yılHadsiz
+1 yılboşan kardesım bundan sana hayır gelmez zaten seni sevseydi böyle bi teklifte bile bulunmazdı insan cocugu olmuyo diye boşanır mı allah askına bu ne kadar sacma bir zihniyettir böyle bi insanla bir dakika bile geçirme senin için en iyisi boşanmak olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYalniz kalacagim...
+1 yılHakkında en iisi olsn. Ama içimden b ses sonrakı evlılıgınde senın cocugunun olacagını ve cok daha mutlu olcanı söyluyor. Her sey allahtan ve her sey bızım hayrımıza korunuyosn guvendesin sdce bunları unutma♥️
00 YorumlaÇok uzuldugumu sahsim olarak belirtmek istiyorum ama yanlis kisiymis teklifini kabul etsen iyi olur. Anne baba olmak illa ki onun kanindan canindan olmasi demek degildir. Bir hayvan da sahiplensen o senin cocugundur bence. Evlatlik almayi dusunseymis ayrilmak bosanmak istemek yerine. Elinde olan bir durum degil. Vicdansizca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiliyomusun senin durumunda biriyle dusunmeden evlenirdim. Allah nasip etmemis ama kabullenmek yerine baskasiyla evlenip senin hayatina buyuk bi darbe vurmayi dusunuyor. Ne aci. Ilerde cocuugu olur belki ama buyuk bi bedel oder. Sen ne dedin ona?
015 Yorumla
Soran+1 yılTekrar dusun dedim bosanmayalim dedim ama kararliyim dedi
Soran+1 yılBaba olmak istiyorum lutfen engel olma dedi bende sustum bisey diyeemdim
Cevap sahibi+1 yılNe dusunuyosun? Ailen destek olur mu calisabilir misin?
Soran+1 yılDaha once hic calismadim ev kiziyim ben ailem destek cikar ama galiba
Cevap sahibi+1 yılBelki bi is bulursun o zaman daha iyi olur senin icin
Soran+1 yılBosanmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma kafaya koyduysa baska secenek kalmaz
Soran+1 yılNe yapacagim peki
Cevap sahibi+1 yılHYata devam edeceksin
Soran+1 yılTek basima onsuz...
Cevap sahibi+1 yılAci ama o sensizligi goze almis
Soran+1 yılHayir benden sonra evlenir o cocugu da olur bende bir omur boyu yalniz
Cevap sahibi+1 yılAma yapcak biseyvyok
Soran+1 yılYazik degil mi ama bana
Cevap sahibi+1 yılZorla degil ya adam seni ist3miyor gururlu davranmalisin
+1 yılBu böyle sonsuza kadar sürmez evet çok üzücü bir durum umarım Allah şifanızı ve çocuk verir ama bunu ilerde sürekli yüzünüze vuracak. Siz de kendiniz gibi birisiyle hayatınıza yeni sayfa açıp mutlu olabilirisiniz. İnşallah hayırlı bir evlat nasip eder Allah size de
00 Yorumla
+1 yılEsin yanlış yapıyor bu yüzden böyle bir cümle kullandiysa üzülme ve ayril demekki sana değer vermiyor ve sevmiyor ömür boyu başına kakar bu durumu bence terket onu
00 Yorumlaİnstragram da airiz ped markası var onu bakabilirsin ağrı düzensizlik mantar bir çok şeye iyi geliyor emiciliği gayet iyi bir bak istersen bende kullanıyorum gayet güzel deneyin isterseniz
01 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ama bizim eski şirkette bir arkadaş vardı çok yere gittiler kocası ile yurt içi yurt dışı en sonunda kızları oldu ins bir yolunu bulursunuz iyi olacak
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum
Senin açından zor bir durum
Kocan Açısından da zor bir durum
10 sene uzun zaman değil az daha bekleyin 15 seneden sonra evlat sahibi olanları gördük duyduk.
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok git onurunla gururunla ayrıl hayatına bak. O da ne hali varsa görsün
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil hayatima bakayjim yapayalniz sevdigim adam olmadan. m.
- +1 yıl
Sevdiğin adam seni boşamak istiyor be kuzu
Soran+1 yılAma sirf cocugumuz olmuyor diye bu hak degil ki
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gururun varsa boşan. Seni istemeyen adamın yanında işin ne?
13 Yorumla
Soran+1 yılBen cok seviyorum ama onu
Soran+1 yıl10 yillik gecmisim ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılk bakma adam cocuk istemesi en doğal hakkı. neslinin devam etmesini istiyor. sende onu seviyorsan boşanmalısın.
05 Yorumla- +1 yıl
sorun hanginizde sence? sende mi kocanda mı? çocuk olmaması sorunsalı ynai
Soran+1 yılSorun bende
- +1 yıl
keşke yapacağım bir şey olsa ama adam boşanmak istiyorsa yapacak nibr şey yok. umarım seni sen olduğun için seven birini bulursun
Soran+1 yılOyle bi sey mumkun degil artik
- +1 yıl
o hiç belli olmaz.. benim büyük bir kalbim var :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde boylrnhikayelerde bosanilir. Iki tarafta yeniden evlenir bir bakmissin kadinin cocugu olmus. Erkegin ise vocuk icin evlendigi kadindan cocugu yine olmaz. Belki hayirlisi böyledir. Allah belki sana daha iyisini layik görmüştür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞer gibi görünen herşeyde bir hayır vardır. Böyle düşün birbirinizi yıpratmayın hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden cocuk esirgemeden çocuk sahiplenmek istemedi o zaman seni gerçekten sevmemiş bence boşan daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHadi yaa çok. üzüldüm inşallah düşüncesi. değişir biz. ne diyelim. ki boyle. durumdan ne denir 😥
00 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç bir teklif çocuk olmasa nolur ya evlat edinir sin bir evlilik ömür boyu olmali
00 Yorumla
+1 yılBosan gitsin canım benim bitmiş sizin evlilik. Kocan evliliğin ne anlama geldiğini bilmiyor daha.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bosanmak istemiyorum ama
- +1 yıl
Senin için de en hayırlısı o boşan gitsin. Resmen damızlık gözüyle görülmek nedir?
+1 yılVay be
İnsan biriyle ömür geçirmek için evlenmeli yoksa evlilige ne gerek var biriyle yatar dogururum bitti00 YorumlaGörücü usulü mu yoksa severek olan bir evlilik miydi
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
+1 yılTaşıyıcı anne bulsanıza Kıbrısta yaygın belki yumurtasını da verir biyolojik babası olur kocanız sizde kendi cocuğunuz gibi seversiniz.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara güven kalmadı bu zor bişey ama senin bunun için bırakması da ne bilim.
Evlatlık edinebilirsiniz sonuçta tüm bebekler Allah'ın emaneti00 YorumlaSeni yarı yolda bırakması çok kötü ama o zaten kaya koyduysa bırak gitsin
010 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftaya sonra gun alindi
Soran+1 yılOndan nafaka istemedim eviniz var evide istemiyorum dedi
Soran+1 yılMehirimi bile istemiyorum aslinda
Soran+1 yılAgrima gider ondan para almak
Soran+1 yılHayir
+1 yılİyi kötü her gün beraber birlikte olabilmektir evlilik. Çocuk sebebiyle ayrılacaksa ayrılsın bence hiç takma bu bir imtihan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDepremde binlercesi ailesiz kaldi yurtlarda yuzbinlercesi var
01 Yorumla
Soran+1 yılEsim istemiyor
+1 yılÇocuk sahiplenmek diye bir şey var. Bunun için yuva mı yıkılır?
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor kendi kanindan canindan olsun istiyor hakli da :(
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl18/24 yaşındasın 10 yıllık evlisin ve boşanacaksın
ulan neyin peşindesiniz siz bir anlasam sizi00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun.. bırak gitsin ne hali varsa görsün.
00 Yorumla18-24 yaş yazıyor, 14 yaşında mı evlendin naptın
00 Yorumlatabiki de ayril kanka yani bahane bence cözüm bulmak isteseydi zaten evlatlik alalim derdi
00 Yorumla
+1 yılBeraber bir terapiste başvurun derim. İlişki terapistine gitmek belki iyi gelebilir ikinizi de.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatın anlamını bütün mutluluğunu herşeyini çocuğa bağlamış insanları anlayamıyorum. Üstelik Allah kısmet etmemiş madem, şükret otur değilmi. Ama yok, boşanmak istiyormuş. Gidene dur dememeli. O kafasına koymuşsa boşanmayı, sana yol vermek düşer. Kalsın diye uğraşırsan, hem daha çok üzülür hem kendi onurunu hiçe saymış olursun.
00 YorumlaBende tam tersi evlenmek isterim ama çocuk istemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seni gözden çıkaranı sende çıkaracaksın, aksi durumda ikinci kadın olursun.
00 Yorumla
+1 yılileri de daha da sogursunuz birbirinizden suclamalar başlar bence bosanin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşiniz kendine göre haklı. Tabiki herkes çocuğu olsun ister ancak bu boşanmayı gerektirmez kesinlikle. O konuda hatalı. Sonuçta çocuğumuzun olup olmayacağını Allah bilir Allah isterse olur. Sizdede olsa sorun onda da olsa bunu belirleyen bizler değiliz. Ben eşin boşanalım dedi ise boşanmanı tavsiye ederim. Demek ki sevginin de bağlayamayacağı insanlar da oluyomuş. Evlatlık bile olsa sizi istese herşeye boyun eğerdi.
00 YorumlaBöyle düşünen bir insandan hayat arkadaşı olmaz direkt boşan ve hakkını da helal etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılbence boşan çünkü senle çocuk için evlenmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk için evlilik mi olur ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHani hastalıkta ve sağlıktaydı. Hani bir ömür boyun diye söz vermiştik
00 Yorumla
+1 yılE boşa gitsin. Seni böyle şeyler için terk eden biriyle beraber olman bile yanlıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılolabilecek tüm tıbbi seçenekleri denediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılyerinde olsam çoktan kendime yeni kocayı arıyordum lan
00 YorumlaEvlat edinin bu ne ya cocuk icin mi evlenmis seninle
00 YorumlaÇocuk dediğin Allahın taktiri bunun için boşanmak saçmalık olur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öyle insan ile zaten hayatın ger kalanı devam etmez. Bence ayrıl. Kurtulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan anlayissiz bencil biri boyle biriyle omrune yazik etme birak. Umarim sende omrunce iyi insanlarla karsilasirsin
017 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama
Cevap sahibi+1 yılGururlu olmalisin. Senin sucun olmadigi halde seni boyle yuz ustu birakan birini sevmek ahmaklik olur. 10yili birlikte gecirmissiniz ama bosuna gecirmissiniz o seni benimsememis. Cikarlari icin senden vazgeciyor. Kendine saygin olsun boyle biriyle ayni yastiga bas koymak zoruna gitmiyor mu?
Soran+1 yılAma bana yazin degil mi o benden sonra baskasi ile evlinir cocugu olur yuva kurar peki ya ben cocuk hasreti ile yapayalniz bir omur...
Cevap sahibi+1 yılEger senin 10yillik esim dedigin adamin gönlü buna raziysa sana gölge etmemek, yaziklar olsun deyip gururunla cekip gitmek duser. Calis ayaklarinin ustunde dur, bi hayvan sahiplen, belki yillar icinde tekrar seversin birini kim bilir. Ama ne olursa olsun boyle bi adamla devam edemezsin sana bunu soyleyebilmis biriyle ayni yataga giremezsin. Kaderine boyun egip yeni hayatina merhaba demekten baska yolu yok. Degisimden korkma, bencil insanlarida hayatinda tutma👍
Soran+1 yılTekrar birini sevsem sanki tekrar evlenebilir miyim yine ayni seyleri yasarim
Cevap sahibi+1 yılEsinin ne kadar pislik biri oldugu seni inandirdigi seylerden belli oluyor. Bi erkek seni cikarsizda sevebilir. Sevmeyeceklerde uzak dursun zaten. Cocuk dusunmeyen insanlarda var. Biz bazen 6yillik sevgilimle konusuyoruz cocuk yapmasak mi acaba diye. Malum dunyanin hali ortada. Ve bizim gibi dusunen cevremizde bi cok insan var. Bu arada merak ettim yasin kac? Ve calisiyo musun?
Soran+1 yılCalismiyorum
Soran+1 yıl30 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılHmm bence guzellik merkezinde kalici makyaj kursuna git. Kurs bitince bi yerde 2hafta 1 ay falan staj gibi ucretsiz calis. Maaslari gayet iyi 15bin kusur aliyo bi arkadasim. Oyle uzun zamandirda calismiyor. En kolay yoldan boyle boyle baslayabilirsin. Yasinda gencmis senin yasindakiler yeni yeni evleniyor. Kendi kafana gore birini bulursun ilerde. Soylediklerimi dusun
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok dolu
Cevap sahibi+1 yılAllah sana guc versin canim zor bi durum, vicdanli insanlar cikarsin karsimiza
Soran+1 yılCok zor
Cevap sahibi+1 yıl😔😔konusmak istersen burdayim. Sonuc ne olursa olsun bence bir an once isini eline al kendini gelistir simdiden. Bu cok onemli. Is hayatinda cevren cok genisleyecek zaten kafan dagilir
Soran+1 yılBen daha once hic calismadim universiteye bile gitmedim ki
Cevap sahibi+1 yılCanim olsun. Kimi ev hanimlari ilk 45 yasinda calisiyor. Kimi ogretmenler 30larinda 35lerinde ataniyor. Bi tanidigim 32 yasinda subay oldu. 30yasindasin daha. Bu zamana kadar calismadin diye omrunu evde mi gecireceksin. Ayaklarin ustunde dur kimseye muhtac olma. Kendine saygin artar. Bi becerin olur. Maasinida alirsan oh mis. Kafana gore harcarsin. Yeni insanlar tanirsin birsuru. Bi yerden sonra eskiden yasadiklarin aklina bile gelmez
Soran+1 yıl10 yillik bir gecmisi nasil unuturum ki
Cevap sahibi+1 yılUnutmasan bile eski bi yasanmislik olacak. Bunu bi yasayan sen degilsin, kendini yalniz hissetme. Guclu durursan guclu olursun, zayif durursan zayif kalirsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGercekten seven insan birakmazdi, yurttan evlatlik edinebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılIstedim ama o istemiyor evlatlik
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler