AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genç erkek daha iyi kadın kendinden büyükle evleniyor mutlu değil.
Hangi anlamda daha iyi mesela kadın buyuk erkek kucuk olmasi
@Erdal575757 30 yaş altı erkekten bahsediyorum aslında. Benden küçükten değil
Tamam bende onu diyorum 30 yas alti olunca ne fark ediyor bir kadin olarak yani bence yaslara bu kdr takilmak yerine görünüş yaşam tarzi onemli kucuk olupta ici gecmis çökmüş olanlarda var
@Erdal575757 orası öyle ama genç olanlar daha dinamik hayat dolu ama olgunlar yaşanmışlığın verdiği bir ağırlık var. Kadınları bile parayla tutuyorlar bunu en iyi sen bilirsin. Ama genç olanın buna ihtiyacı yok sevgiliyle iyi geçinsin sevsin öpsün dokunsun vsvs adım önde yani
Bu dedigine guluyorum sadece parayla tutuyorlar diyorsun da bunun gencle alakasi yok 20 yaşındaki adam bile parayla gider kadin tutar ben yaştan ziyade görünüşe yasam tarzina bakmak gerek diyorum mesela ben yasimdan 8 10 yas kucuk gorunuyorum etrafinca hep cunku kendime bakiyorum apordu saglikli beslenmeydi vs
@Erdal575757 yaaa Allah aşkına parayla kadın tutan adamın şeyinin şerefi yoktur. Ben de olgunlar dan hoşlanıyordum ama baktım gençlerle de anlaşıyorum daha çok hoşuma gitti daha enerjikler bilmiyorum
Bikere dediginde haklisin parayla olanin serefi yoktur evt ztn parayla yapanlarin aklinida anlamiyorum ayrica kendinde dedin dahada enerjikler vs bu genclikle alakali değil iste yasam tarzi ve hissetmekle alakali genc olup curumus olanlarda var bilmem anlatabildm mi istersen ozelden devam edelim
Ne zamandır sevgilisiniz
1 ay
Yol yakınken ayrıl o zaman
Sen kesin aldatirsin seni genc düşkünü seni 😊
10 yaş fazla geliyor ne yapıyım
Yasi bilmem ama görünüşüde yasini gosteriyorsa o baska bende 34 um ama 25 26 gosterdigimi soylerler
Benimkinin yüzü çok kırışıyor baya belli
O zaman baska yasini fazlasiyla gosteriyorsa sizden olmaz ben gibi olsaydi problem pek olmayabilir sana bunu yansitmazdi ben bide hareketliyim pek oyle yerimde durmam gezmeyi dolasmayi farkli yerlerde olmayi macerayi vs severim belkide o yuzden yasimdan cok genc gosteriyorum 😊
Benimki ama liseden beri çelışıyormuş ağır işlerde de çalışmış o yüzden olabilir
Bizde elbebek buyumedik 15 yasindan beri çalışıyoruz o biraz kendine bakmakla alakali
İnşaatlarda falan çalıştın mı peki o çalışmış bi de sigara içiyor
Yok inşaat degilde gece agir işlerde calistim sigara icmiyorum iste o yuzden kendine bakmak budur sagligini dusunuceksin
Kesin sigaradandır
Artik bilemem nedendir ama senin yaninda baban gibi duruyorsa ve sen bu farktan rahatsizsan fazla sürmez bu sursede sen aldatirsin
Bir aydır devam dur bakalım ne olacak ben ona çoktan bağlandım ama
O zaman kendi dusen ağlamaz sikayet dtmiceksin o zaman boyle bir soru sorman bile gereksiz madem boyleysen
Niye gereksiz sadece kararsız kaldım o duygusal olarak kendine bağladı ben ayrılacağım zaman çok acı çekiyorum dış görünüş olarak sadece bana yaşlı geliyor bu kadar çok tepki veriyorsun
Ben tepki vermiyorum sen ne istediğini bilmiyorsun duygusal olarak diyorsun duygu hareketleri anlikta degisebilir ama onemli olan senin baski düşüncelerin bu boyle cok zor sürer diyorum karar senin kimse senin hayatina karisamaz
Biliyorum ama mutsuzum işte psikoljim bozuk onu kurtuluş gördüm
Anladim ne diyim kolay gelsin
Sevgilinle konuş ilerde ikiniz de mutsuz olursunuz
Nasıl konuşuyum biraz akıl verir misin
Ayrıl gel 😂