Maddi durumum kötü değil, kalitesiz bir hayat da yaşamıyorum. Fakirlik görmedim, ailemin durumu iyi fakat erkek arkadaşımın maddi durumu çok daha iyi, aynı seviyede değiliz ve zamanla kompleks yaşarım diye düşünüyorum. İki haftada yanımda 10 bin harcama yaptı yeme içme, alışverişe falan, ben yokken de harcama yapıyordur. Marka giyiniyor. Anne babası da o şekilde. Milyarder falan olmasa da maddi durumu benden daha iyi ve dışarı çıkınca ödetmiyor falan. Ben hep özel okullarda okudum, ailemin durumunun iyi olduğunu biliyor ama ben birey olarak fazla bir fırsata sahip değilim mesleğim ile. Öğretmenim, o mühendis. Babasının şirketi var. Evlerine gittim, marka şeyler hep. Bende de marka parçalar var fakat kazandığım maaş ile alabileceğim şeyler bir yere kadar. Ailemin de verecekleri bir yere kadar, sonuçta yaşım var. Babamın şirketi de yok yani. Üzerime mal mülk var ama kazancım fazla değil kısaca. O da farkındadır maaşımla fazla bir gelirimin olmadığının ama aile ve eğitimimden dolayı beklentide olmasından çekiniyorum. İlerde abartılı harcamalar yapamam sonuçta aldığım maaş ile habire, birikimim var ama o da bir yere kadar. Ailesinin de parasını yiyeceğimi düşünmelerini istemiyorum, sonuçta ben de çalışıyorum ama kompleks yaşarım gibi geliyor. Ne yapsam? O beni çok seviyor, ben de onu. Böyle şeyleri konuşmayı da hiç sevmem.
Sevgilinizin maddi durumu sizden daha iyi olabilir, ancak sizin hayatınızın kalitesi ve sevgilinizin sizi sevme nedenleri maddi durumunuzdan çok daha fazla etkili olabilir. Öncelikle, kendinizi sevgilinizin yanında olduğunuz için şanslı hissetmeniz ve onun sizinle olmaktan keyif aldığını düşünmeniz önemlidir.
Ancak, maddi durum farkıyla ilgili endişeleriniz devam ediyorsa, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak en iyi yoldur. Konuşmanızda, endişelerinizi ve hissettiklerinizi dile getirin. Sevgilinizin size nasıl hissettirdiğini anlamaya çalışın. Belki de onun sizinle zaman geçirmekten mutlu olduğunu ve paranın her şey olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Siz de bu farklılıkları kabul edebilir ve her şeyin maddi değerlere dayandırılmadığını anlayabilirsiniz.
Eğer sevgiliniz sizinle olmaktan gerçekten keyif alıyorsa ve sizi seviyorsa, maddi farklılıkların ilişkinizi etkilemesine izin vermeyin. Aynı zamanda, kendi maddi durumunuzu geliştirmek için çalışmaya devam edin ve kendinize belirli bir maddi hedef belirleyin. Bu, kendinize olan güveninizi artırır ve ilişkinizi daha dengeli bir zeminde tutabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yorum bu sanırım. Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kısaca gerçekten orta sınıfsın o zenginlerin en azından en alt sınıfındadır muhtemelen. Sorun etmezsen sorun çıkacağını sanmam kompleks senin sorunun o dert etmiyor sallamıyor olabilir. İnsanlar maddi anlamda eşit olmak zorunda değil. Para belli standartlar karşılanana kadar değerli bir yerden sonra insanın kendi kalitesi değer katar kendi hayatına gerisinin değeri yoktur. İyi anlaşıyorsanız kafana takma derim. Bu konuya önem vermediğini ona belli etmelisin ve ileride bu durum sorun çıkaracaksa önceden söylemeli bir şekilde konuş. Ama senin yanında normalden daha fazla bilerek pahalı alışveriş yapıyorsa bu durumdan şüphe duyarım, bu yönüyle kendisini pazarlıyorsa karakterde sorun vardır, ileride yürümez fazla.
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 senedir tanıdığım biri, daha önce ayrıldık. O zamanlar gözüme çarpmasa da, yine bu şekildeydi. Durumunu net bilmiyorum, belki daha da iyidir. Mal mülk, para konuşmadık hiç. Sadece seneler sonraki bilincim ile fark ettiklerim bende hafif kompleks yarattı
Soran+1 yılBenim için sorun olacak şey, onun benden beklentiye girmesi ilerde. Yani onun gibi harcamalar yapmamı beklerse diye çekiniyorum çünkü üzerime kalacak mal mülk dışında maaşım belli. Ailesi bana parasına konacak gibi mi bakıyor da bir fikrim yok. Birlikte yemek yedik, sohbet ettik, o konuya çok gitmedi. Sadece bir ara sence para ne kadar önemli dedi annesi, onda da biraz sarhoştu. Yoksa yanımda habire alışveriş yapıp markaları göstermiyor. Umarım da takıntısı yoktur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence komplekse girecek bir durum yok onun 2 haftada 10 bin harcaması veya daha fazla zengin olduğu değil savurgan olduğunu gösterir. Insanin parasinin çok olması çok harcamasini gerektirmemeli bence. Aşiri fazla olmasindan bahsediyorum. Sende ozel okullarda okudum durumun iyi diyorsun yani bir sey alacagin zaman bir tedirginligin yok sonucta yiyorsun geziyorsun illa cok pahali nusrette takilmanin ya da vakko gucciden alisveris yapmanin gereği yok. Sonucta aç açikta değilsin. Bence gereksiz kasiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılParası olan için fazla harcanan bir değer olmuyor 10 işte. Ekonominin de durumu ortada. Belki zamanında 3 4 edecek bir harcama yani. Bir tedirginliğim yok demedim. Sonuçta ailem okuttu beni, ailem yardım ediyor da maaşım ile şu an yaşayabiliyorum. Öğretmen maaşı ile refahta yaşamak zor tek başına. Ben ilerde beni ailemden ayrıldığımda komplekse sokar mı diye düşündüm, ya da kendi standartlarına göre mi muamele eder diye tedirgin oldum, komplekse girdim
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMarka takıntısı niye marka giyince ne oluyor birileri ooo desin diye yaşamak niye gezmek yemek eğlenmek bunlar güzel şeyler ama paraya bu kadar önem verilmesini oldum olası anlayamıcam hesabı sürekli ona odetme beraber verin ya da ondan önce davran kızsa da bu kötü bişey değil kendini düşük görmek istemiyorsan burdan başla ve küçük bir not para her şey değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKazanan için marka şeyler bir şey değil ki. Hesabı ödetmiyor, niye ki diyor kendi ödüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBen önemli olan birbirinizi sevmeniz yani siz birbirinizi seviyorsanız bence gerisi önemli değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılDepremler oluyor maddiyata bağlama kendini gadası. İnsanın kalbi temiz olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yılsevginin içine maddiyat girmemeli
birbirinizi olduğu gibi kabul etmişsiniz başta, eğer o sizi bu konuda rahat hissettirmiyorsa sorun büyük ama siz kendi kendinize böyle düşünüyorsanız hiç gerek yok böyle komplekslere11 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ne düşünüyor acaba da dedim
+1 yılBence çok takma kafaya benim oturdum yerde kadın ev hanımı şimdi, kocası baya bi zengin onlarda gençken sevgili olup evlenmişler yani sevgi varsa boş bunlar sende ne bileyim öyle pahalı ya kaçmadan kahve ısmarla birşeyler yap gönlün rahat olur hemde herşeyin fiyatı yüksek olunca değeride büyük olmuyor maalesef içinden nasıl geliyorsa öyle yap rahat davran.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendine fazla haksızlık yapıyon...
Herkes zaten bütçesine göre yer içer geyinir yaşar.
Bence bir sorun olacağını zannetmiyorum hem zaten sende öğretmensin senin de işin kötü değil.
Önemli olan zaten bir iş sahibi olman bir gelirin olması bu yeter sana.. başı boş gezmiyon ya da evde boş boş oturmuyon..
10 Yorumla Takma kafana sevgilin zengin işte daha ne istiyorsun inşallah mutlu olursunuz beynini böyle boş şeylere yorma asıl seni parasıyla aşşağılayan bir adamdan uzak dur misal daha dtüne giycek dönün yok derse o zaman haklısın ama adamın içinden geliyorsa sende kompleks yapma kasma kendini
10 YorumlaVallahi size rahat batıyor. Dert ettiğiniz şeylere bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan kullanmayı sevmiyorum demek ki
+1 yılTakma ölüm var alti ustu yasayacagibiz 30 senedir bilemedin 50 senedir bunun yarisini bos jslerle gexiriyiruz. Seni boyle kabul etmis sende abartma. Sevin sevilin ve hayati kararinda yasayin. Her seyin fazlasi zarardir
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etti mi bilmiyorum ki, belki de farkında değil
- +1 yıl
Kahul. etmedigini dusunuyor isen sor bi zahmet kendisine
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani aynı şey bende de var benden daha iyi konumda olunca kendimi kötü hissediyorum ama seviyorsaniz birbirinizi problem olmaz zamanla alışırsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke bütün kadınlar senin gibi karekterli olsa inşallah evlenirsiniz sevgilin senin kıymetini bilir umarım bu devirde senin gibisini bulmak çok zor çoğu kadınlar zengin koca peşinde gerçek aşk peşinde değil
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle sevgilin çok şanslı herifmis kzilarin %99 i bence bunu sorun etmes eğer sevgilin hal ve hareketlerinde zenginim havası yoksa senden üstünüm gibi tavirlar sergilemiyorsa sorun etmeye gerek yok bence Zaten her kadin maddi durumu iyi olan biriyle evlenmek ister
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle havalanmıyor, itici gelirdi zaten
+1 yılBence boşuna kafana takmissin.. şimdi desen ki ben dar gelirliyim sevgilim yüksek gelirli bunu taksan anlarım ama bu anlattığın şekillerde ben pek sıkıntı görmedim.. sevgilinin de kişiliği bu aradığın soruda devreye girer tabi.
Ve bir mesleğin de var önemli olan seni birey olmana katkı sağlayan bir kimliginde var..
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim var evet, boş durmak da istemem tabi ama benim öyle habire marka giyinecek ona ayak uyduracak halim yok. Elbette alırım beğendiğim birkaç parça olursa ama uçuk paralar veremem aldığım maaş belli. Olur da alışverişe çıkarız, beni gidip Armani'ye, Versace'ye sokarsa komplekse girebilirim. Kötü bir hayat yaşamıyorum ama kendi standartlarında davranmasından çekiniyorum çünkü ben iki haftada 10 bin harcasam neredeyse bir aylık maaşım gidiyor.
- +1 yıl
Kuzu sana 'Kate Middleton' u arastirmani öneririm.. O da halktan biriydi kraliyete yükseldi ve hala sıradan parcalarla bile kombin aksesuar yapıyor. Mesele mizaç, tarz ve kişilikte. İnsanlar birbirine bunlarla bağlanıyor.
+1 yılEnteresan! Bu kompleksi genelde erkekler yapar kızlar genelde yemeyi sever. Evladım sen hangi antidepresanı kullanıyosun baya bildiğin empati sahibisin. Böyle kızlar kalmadı da!
08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü şahsına değer verdiğim biri, kullanıyor gibi olmak da istemiyorum
- +1 yıl
Evlenicek misiniz?
Soran+1 yılŞuanlık öyle bir durum yok
- +1 yıl
Çocum parayı dert etmene bir anlam veremedim?
- +1 yıl
İşini büyüt madem bu kadar dert ediyosun, ya da kendini kötü hissetmene sebep olacak bir davranışı varsa düzeltmesini rica et. Aşılamayacak bir sorun değil
Soran+1 yılNeden etmeyeyim? İlla evlenmem mi gerek? Beraberiz
- +1 yıl
Berabersen ne istiyosun bizden?
Soran+1 yılNe alaka beraber olmamla ya da evlilikle? Sorum bariz sorunum bariz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomplekse girme sen bir kadınsın Alma verme dengesini iyi tutman gerek sen dişisin bırak harcasın sana yatırım yapsın bundan doğal ne olabilir ki?
10 Yorumla
+1 yılher şey madiyat değil sende kendini geliştir bu iyi his ettirecek emin ol ☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrılın, bu kafayla zaten çok sürmez gibi görünüyor 🙄 Kendi bütçene denk başka birisini bul, birbirinizi ezmeyin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni ezdiği yok, olmayan cümleler mi okudun
- +1 yıl
Arkadaşım okudum zaten. Ah kısaca yazdığımdan bir paragraf anlaşılsa keşke. Demek istediğim; Sen zaten o psikolojiye girmişsin yani onun seni ezmesine bile gerek yok sen kendini eziklemişsin yarın o veya yakınlarından birisi sana normal bişi söylese ondan nem kapacaksın, ufak bi dokundursa ah canım yandı diyeceksin. Yani senin mantığınla bu ilişki ters zaten sen kendini ona adapte etmişsin. O bakımdan dedim ki yarın sen de kendinden daha alt seviyede mali durumu olan birisi ile birlikte olursan tam tersi bir psikolojiye girme ihtimalin yüksek. O yüzden denk senin açından iyidir demek istedim. Bu okuduklarımdan çıkarttığım bir analiz, doğrudur yanlıştır, eksiktir olabilir. Sadece sağlıklı olmadığını biliyorum. Hakkında en iyisi olsun dilerim.
Soran+1 yılBen maddi açıdan zorluk çeken biri değilim. Konuşarak gayet halledilebilecek bir mesele. Eziklendiğim yok psikolojik olarak, fakirim mi dedim ben?
- +1 yıl
Arkadaşım konuyu okuduğumu anladığımı daha önce de söylemiştim. Fakat sen sanırım ön yargılı bir şekilde okuyorsun yorumlarımı. Yorum da fakirsin yazmadım, kas etmedim de. Anladım, çalışıyorsun maaşın var, hatta üzerine mal mülk var ama bu bile seni rahatlatmıyor, karşı tarafın mali durumunun senden daha iyi olması veya senden fazla harcama yapması dahi ileride problem yaşayabileceğini düşündürüyor. Mevzu bu yan. Bak aşağıdaki cümle sana ait;
"Ailesinin de parasını yiyeceğimi düşünmelerini istemiyorum, sonuçta ben de çalışıyorum ama kompleks yaşarım gibi geliyor."
Netice olarak zeki, aklı başında bir kadınsın, çözersin. Yolun açık olsun.
Soran+1 yılEvet, bahsettiğim şeyde eziklenme psikolojisine dair bir şey yoktu diyorum. Aynı maddi statüde olmadığımız için benden fazla bir beklentiye girmesinden çekindim sadece.
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Neden babasinin sirketinde calisiyoki babasi zengin bence ilerde kendisi babasindan ayrılmali o zan daha normal olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBabasının şirketinde çalışmıyor. Babasından ayrı iş yapıyor. Ama ilerde babasının işini devam ettirecekmiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılUf ne kadar uzatmissin kendin kalıpci olduğun için etrafındakilere o gözle bakmışsın sadece öyle yorumladim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne kalıpçılığı? Karşımda maddi açıdan benden daha yukarda olan biri olması beni komplekse soktu, bunda anormal bir durum yok. Kızlar para yemekten hoşlanıyor diye her kız bundan rahatsız olmamak zorunda mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu his bendede çok oluyor kendimi çok boş yaşamış gibi hissediyorum en azından okuyup öğretmen olmuşsun ben liseyi bile okumadım
10 YorumlaMaddi durumundan çok karakterine bak. Karakterli ise sorun olmaz.
110 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten maddiyatına bakıp beraber olmadım. Böyle olduğunu fark etmemiştim bile. Zamanla gözüme çarptı. Yoksa karakterini seviyorum zaten
Soran+1 yılGözümün önünde duran şeyler, herkesin gözüne çarpar. Çarpmasa diyor ayakkabı aldım nasıl diye, markası üzerinde yazıyor. Okuman varsa senin de çarpar gözüne? Bence boş boş saldırıyorsun. Bundan hoşnut olsam böyle bir soru sormazdım herhalde. Art niyetini başkasına sakla
Soran+1 yılDaha önceki ilişkimde her şeyi yarım yarım öderdik, hiç de kendisinden bir şey isteme gereği duymadım. Böyle takıntılarım yok. Olsaydı şu an bu komplekse girmezdim.
Soran+1 yılİstemesen de görüyorsun ve ben de marka şeyler kullandığımı söyledim, onun kadar fazla olmasa da. Bu yüzden aldığı şeylerin değerini bilmem normal gayet. Durumum kötü de demedim ama onun yanında, ona layık gözükememekten ve komplekse girmekten çekiniyorum.
Soran+1 yılMalın değerinden söz ettim. Ben onunla beraber olurken böyle şeyler alabilecek kadar iyi durumda olduğunu bile bilmiyordum. Ona verdiğim değer bunları bilmeden önce de vardı zaten. Ama onu kullanıyor gibi durmak istemiyorum, ailesinin öyle düşünmesini de istemiyorum. Sorun da bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte boşuna söylemiyorum davul bile dengi dengine diye. Eski sevgilim de böyle kompleks yapıyordu. O ilişkiden öğrendiğim şey de maddi durumların benzer olması gerektiği, önemsiz olmadığıydı.
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin fakir ilişkisi değil ama aynı seviyede de değil maddi durumumuz, bahsettiğim gibi. Ben ilerde pahalı hediyeler almasından ve ona karşılık vereceğim derken kendimi komplekse sokmaktan çekiniyorum sadece
+1 yılKompleks yapmana gerek yokki senin de durumun gayet iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanında durumum ortalamın üstü oluyor ama benim öyle iki haftada 10+ harcayacak halim yok birey olarak
+1 yılSorun çok olmaz ya arada uçurum fark yok yani anladığım kadarıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılYani durumumuz kötü değil tabi ama o kadar da yukarlarda yaşamıyorum.
Takma kafana erkeğin kadından daha fazla kazanması gayet normal bir şey. Anormal olan kadının daha fazla kazanmasıdır emin ol
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen nasıl bir saçmalık okudum böyle. Gözlerime eziyet gibi bir şeydi. Allah başka dert vermesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGayet normal bir sorun. Her sorun fiziksel mi olmalı?
+1 yılKendindeki zenginliklere odaklanmaya ne dersin🙂? Onun parasiyla asla bulamayacağı şeylere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel işte ideal bir eş adayısın ona göre
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki belli etmeden parayı seviyordur ve zengin bir kız arkadaş istiyordur veya ailesi öyle istiyordur
- +1 yıl
işte tanıyacaksın nasıl bir eş istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMusalla taşında mal mülk sormuyorlar övünmek saçma bunlarla varsa var önemli olan histir
20 Yorumla
+1 yılÇok takmana gerek yok. Eğer seviyorsanız birbirinizi bu durum sadece küçük detay kalır.
06 Yorumla
Soran+1 yılİlerde bana pahalı şeyler almasından ya da durumumuzu bir tutup benden böyle şeyler istemesinden çekiniyorum iyi yerlerde okudum, malım mülküm var diye. Yani kazancım ortalamanın biraz üstünde çünkü
- +1 yıl
Yani günümüz evet maddiyat üzerine kurulu ama eğer gerçekten seviyor ise senden öyle beklentilere girmez.
Soran+1 yılUmudum o yönde. Ben yeme içme haricinde hediye de aldırmak para da harcatmak istemiyorum ama bana gelip Pandora'dan şunu alalım sana diyor. Gülüp geçtim ama böyle hediyeler falan alırsa hediyesine karşılık vermek için sonunda kendimi bir kompleksin içine sokmak istemiyorum
- +1 yıl
bi defa hediyeye karşılık vermek zorunda değilsin. Seni sevdiği için, içinden gelerek almak isteyebilir ve bu durum karışılık beklemeden yapılır. Sende onun hediyesine karşılık olarak değilde, içinden gelerek hediye almak istersen, bütçene göre onun maddi durumunu gözetmeden almalısın. Burada dikkat etmen gereken durum sana pandoradan ya da farklı bir markadan şunu alalım derken paranın gücü ile hava atarak mı söylüyor? Eğer öyle söylüyorsa o kişiden uzaklaşmakta fayda var derim.
Soran+1 yılHayır, hiç öyle havalanmadı
- +1 yıl
Tamam sorun yok o zaman kendine dert edinme. Dertlenecek kadar uzun değil hayat. Yaşa gitsin o zaman mutluluklar 👍
+1 yılSorun olarak görülecek bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin eşit geliri olacak diye birsey yok o yüzden cok takma
10 Yorumla
+1 yılher sey ayni olmamali rahat ol. bos ver
10 YorumlaSorun değil bunlar bence üzme kendini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılCok sorun degil bence
10 Yorumla Paran var ise yancikda duduk oynar ancikda ornegini okuduk arkadaslar
00 Yorumla
+1 yılBöyle kadına nikah basarım
10 Yorumla
+1 yılBunları takma ya hayatına devam et
10 Yorumla
+1 yılKendine boşuna yükleniyorsun.
10 Yorumla
+1 yılAynı durumu 20 sene önce annemle babam yaşamıştı
111 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin kadından daha fazla kazanması normal bir şey ki zaten
- +1 yıl
Hayır durumun tam tersi annem babamdan daha çok kazanıyordu
- +1 yıl
Ha pardon o maalesef normal değil pek
- +1 yıl
Hipergami diye bir şey var kadın her anlamda erkeğin daha üstün olmasını ister
- +1 yıl
Annem pöh ve pöhlerin ne kadar maaş aldığını söylememe gerek yok heralde babam sa öğretmen
- +1 yıl
10 bin TL alıyordu bu arada
- +1 yıl
Öğretmenlerde iyi kazanıyor aslında
Soran+1 yıl@Yamahamotocross öğretmenler 12-18 arası alıyor. Çok iyi değil.
- +1 yıl
Babam atanamadı
- +1 yıl
12 18 arası bence iyi ya
Soran+1 yıl@Yamahamotocross onun harcaması o kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPara mı yarıştırıyorsunuz fjdgd
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo, nerden çıkardın? Sadece benim alabileceğim şeylerin sınırıyla onun alabileceği şeylerin sınırı aynı olmadığından benden fazla bir beklentiye girmesinden çekindim.
+1 yılErkeğin gelirinin kadından daha iyi olması iyidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama kullanıyor gibi hissediyorum
- +1 yıl
Neden, öyle bir niyetin olsa zaten bu soruyu sormazdın ❓️Sende değersizlik duygusu olabilr❗️ Onu seviyorsan bunları sorun etmeyin, hatta daha ekonomik davranıp yine iyisini alıp yatırım ve tatil için birikim yapabilirsiniz 🙂
Soran+1 yılDeğersizlik duygusu değil de fazla empati kuruyorum bazen
- +1 yıl
Ne gerek var, fazla empati insanı çekilmez yapar ❗️
+1 yılAy ne saçma dertleriniz var.
05 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın para harcatıyor diye bundan rahatsızlık duyan kadın görünce saçma mı oldu?
- +1 yıl
Hee soruyu açma amacin belli oldu. Ben digerleri gibi degilim, ben farkliyimm, en para yemeyen benim ilgi veriiiinnn konusu...
Saçma olan şey seninle birlikte olan maddi durumunu da biliyordur, bunu dusunecek olan odur. Kimse bir şey demiyorken kendi kendine kurulman saçma. Drama queensin tam
Soran+1 yılNesi zoruna gitti bu kadar anlam veremedim agresif kadın, git ailenden çıkar agresifliğini. Karşında arkadaşın yok
- +1 yıl
Saçma buldum yorum yaptim. Nesi zoruma gitcek
Soran+1 yılDramalık bir durum yok. Gayet psikolojik bir dert, normal bir sorun. Ailesi de oğlunun durumu kendisine daha yakın biriyle beraber olmasını istiyor olabilir. Bana pahalı hediyeler alırken ona aynı karşılığı habire verememekten çekiniyorum. Ne var bunda? Önem verdiğim bir insan. Kullanıyor gibi durmak istemiyorum. Ya da durumum kötü değil diye bana kendi standartlarında davranmasından çekiniyorum.
+1 yılSenin de durumun iyiymiş, böyle düşünme.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanında durumum ortalamanın biraz üstü gibi kalıyor
Allah Allah bu iyi bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekincem durumum kötü değil diye benimle aynı düzeyde, kendi standartlarında yaşamak istemesi. Pahalı hediyeler almasını da istemem, komplekse sokar beni
Soran+1 yılParasını kullanıyor gibi gözükmek istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerdini s. veyim
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni s. ler
+1 yılTakılmayın böyle durumlara birbirinize sahip çıkın
10 YorumlaSalla
10 Yorumla
+1 yılGereksiz kompleks
010 Yorumla
Soran+1 yılEşit olmayacak şekilde hediyeleşmek, bir şeyler ısmarlamak beni komplekse sokacak. Kendi standartlarına göre muamele göstermesinden korkuyorum. Yani benim iki haftada bu kadar harcama yapacak mesleğim, işim yok sonuçta. Aileme dayalı da yaşayamam, şuanlık yardımcılar sadece. Götürebileceğim bir aile işi, gelir yok. Bu durumda onu kullanıyor gibi gözükmek beni rahatsız edip komplekse sokuyor.
- +1 yıl
Esra gibisin çok üzücü
Soran+1 yılEsra?
- +1 yıl
Eski sevgilim, tek aşık olduğum kişi, onunda maddi durumu sana benimki ise sevgiline benzerdi;bir süre sonra ezildiğini hissetti komplekse girdi elit değilim ben vs diyerek, halbuki değer maddi değil o hediyeyi veren ince düşüncededir bu bazen zor anlarda bir kucaklama bile olabilir...
:(((
Soran+1 yılSevgilim de bana aşık olduğunu, başkasında böyle hissetmediğini söylüyor ama ben kendimi ona layık görememekten korkuyorum zaman içinde
- +1 yıl
Saçmalama, aynı sebep ile biz severek bitirdik ve çok saçma sebep idi (gerçi onun paranoyası da etkili) siz ayırmayın bari
Soran+1 yılAilesinin onu kullanıyor gibi görmesi de başka çekincem
- +1 yıl
Bunu da yaşadım, bu aileye bağlı
Soran+1 yılAilesi ile tanıştım, beni de sevdiler ama maddi durum hakkında ne düşünüyorlar bilemem, öyle şeyler konuşmayı sevmem
- +1 yıl
Bana detaylı anlatabilir misin
+1 yılO ne kadar alıyor sen ne kadar alıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar alıyor bilmiyorum, öyle şeyler soramam da ama babasının işi de var. İkisi de mühendis. O başka bir alanda mühendislik yapıyor, sonra babamın şirketine geçerim demişti. Benim maaşım onun 2 haftalık harcamasının biraz üstü sadece.
- +1 yıl
Sen ne kadar alıyorsun
Soran+1 yıl12
30 kisi bunu usenmeyip okudu mu cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı olmaz bence
+1 yılTakma kafana
10 YorumlaOfff
10 YorumlaTakma
10 Yorumla
+1 yılayrıl kızım yer seni
03 Yorumla
Soran+1 yılBana çok aşık, o konuda bir şüphem yok
- +1 yıl
aşşkk bir işee yaramaz ayrıca aşk diye bi şey de yok he bi de asla ama asla kimseye inanmayın güvenmeyin
Soran+1 yılAşk, tutku, heyecan gayet var olan şeyler. Sevgi ise ilişkiyi sürdürülebilir kılan şey elbet.
Yani nolcak sanki
06 Yorumla
Soran+1 yılKendimi değersiz hissetmek istemiyorum ona yetişeceğim derken, zaten kimsenin haline de yetişmekle uğraşamam o da ayrı. Kendi standartlarında başka kadınlar vardır illa ki, ona layık durmak yerine onu kullanıyor gibi gözükmekten çekiniyorum.
Soran+1 yılNe tutması? İlişkide tutma mı? Birbirimize aşığız. Böyle bir sebepten gidecek değilim ama psikolojik olarak beni etkiler gibi geliyor
Soran+1 yılEvet takıntılarım var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat