Arkadaşlar bir ilişkim var, aramızda maddi bakımından çok farklılık var. Başlarda bu durum önemli olmadı ama bizim aile çok orta seviye bir aile. Onun sırf babasının hastanesi okulu ve şirketleri vs var. Sevgilim de mühendis. Ben iki yıllık bir bölüm okudum sadece. Ciddiyiz ama ben kendimi şimdiden Feriha gibi hissetmeye başladım. Bazı seylerimize çok şaşırıyor fark ediyorum. Hep kinardim başıma geldi. Babası da pek iyi bakmiyor gibi hissediyorum bir tık daha yükseklerde gözü oğlu için. Kötü hissediyorum. Ama çok seviyorum. Bazen bitirmeyi bile düşünüyorum. Cunku her olayda eziklik kompleksine giriyorum. Gerçekten davul bile dengi dengine dedikleri bu olsagerek. Ne yapmalıyım? Nasıl olmalıyım. Sizce bitirmeli miyim artik. Zoruma gidiyor çoğu sey. Cidden zengin zengin derdim önceden ama ben neyim ki ne istiyorum der oldum. Her şeyleri ultra lüks. Babasının o bakışları zoruma gidiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu konuda aslında siz değil, sevgilinizin bir şey yapması gerekiyor. Eğer sizi gerçekten seviyorsa ailesine karşı sizi mahçup etmez, sizin iyi yanlarınızı söyler ve sizi onlarla kaynaştırmaya gayret eder. Her zaman yanınızda olduğunu ifade eder yani sizi gerçekten seviyorsa tüm bu fedakarlıkları seve seve yapar ve bu ilişkinin hiçbir şekilde hiçbir zaman bitmtesine izin vermez. O yüzden eğer sizi gerçekten seviyorsa bu zorunuza giden şeyleri minimuma indirmek adına yoğun bir çaba sarf eder. Eğer böyle bir çaba göstermiyorsa bence o zaman bitirirsiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Bu bugün olmasa bile yarın muhtemelen sıkıntı olacaktır. Sizin bunu dert etmenize gerek yok. Büyük ihtimalle aileler yeterince dert edecektir. Aradaki sosyal statü farkını her defasından karşınıza çıkaracaklardır. Buda bir süre sonra ilişkinin yıpranmasına sebep olacaktır. Bunları en başta konuşmakta bana göre fayda var. Bu konuda sevgiliniz ile açık açık konuşun bence.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Huzursuzluk hissediyorsan eğer zaten ters giden bir şeyler vardır.
Yoksa aksi halde böyle hissetmezdin.
Ama aranızdaki sevgi gerçekse eğer bunların hepsini alabilirsiniz.
Sırf senden durumu daha iyi diye bir ayrılık sebebi olmaz.
Hee arada başka şeylerde varsa bilemem.
Ama burada asıl iş sevgiline düşüyor.
Sana sahip çıkması gereken o.
Ama ondan yana da huzursuzluğun varsa çok iyi düşün derim.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kendini iyi hissetmiyorsan rahatsız etmiyorsan tabii ki bir de bitirmelisin yani bu ileride daha çok farklı sorunlar çıkacak arada o kadar uçan bir uçurum bir fark varsa aile çevre arkadaşları yani herkes farklı bakacak ezildikçe üzüleceksin bana göre öyle kızanlar olabilir bu görüşümü ama sevgilin ne düşünüyor sevgilinin sana yaklaşımı nasıl ona hissediyor o sana nasıl hissettiriyor asıl önemli olan o aslında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlaşman önemli anlaşamıyorsan ayrılabilirsin
00 Yorumla İlişkilerde her zaman denkliğe önem verdiğimi söylerim ama aranızda güçlü bir sevgi olduğundan dolayı bir şey diyemiyorum. Sırf bir taraf zengin, diğer taraf fakir diye güzel giden bir ilişkinin bitirilmesi gerektiğini söylemeye kimsenin vicdanı el vermez. Ayrıca sevgilinin niyeti de ciddiymiş. Bu da sana çok değer verdiğini gösterir. Aranızda sadece sevgi yok, saygı ve anlayış da var. Bu üçünü bir arada görmek herkese nasip olmaz. Bence her şeye rağmen aşkına sımsıkı sarıl ve sevdiğin adamı bırakma.
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama bu tarz ilişkiler birgün bitmeye mahkum çünkü bir taraf sürekli bununla övünüp durur sürekli seni aşağılar ve bir süre sonra üzmeye başlar ben senin yerinde olsam böyle biriyle ilişkimi başında bitiririm ilerde bu insan seni çok üzer gerek davranışları ile gerek bakışları ile.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOncelikle ayni duyguyu bende yasadim ve ben ayrildim o istemdi ayrilmayi Aradan 6 ay gecti beni aradi konusalm mi dedi tamam dedim evi yakindi ben gittim onceden de gdyodum swviyeliydi iliskimiz herseyi anlattim ve beni dinledi beni anlamaya calsitigini hisettim bn bitirincr konusmayi haklisn boyle hisetmemen icin elimden geleni ben yapmaliydm suc brnim dedi ve tekrar deneyelim mi dedi kabulettim ve simdi beraberiz sende konusmayi dene anlar seni en basitinden gidip cay ictgmz mekan bile ultra lukstu konustugumdan beri parkta da oturuyorz gidip simite yiyoruz veya donercide oturuyoruz boyle kendim olabiliyorum oda sikayet etmiyor
00 Yorumlaevlendiginde bunu sorun ederler mi başına kakarsa problem olur şimdi dugun vs olaylarında bunun daha fazlasını yaşama ihtimalin var işte ne aldılar ne yaptılar vs gibi ama burada sevgilinin rolü önemli seni o duruma düşürmelerine musade eder mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünüyorum. Nasip olursa evlilik düşünüyoruz da. Nisan bizden diyelim sürekli karşı tarafı memnun edememe korkum var. Onlara göre kötü kacar diye düşünüyorum :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşağıdaki yorumlara da baktım. Bir kız seninle aynı durumu yaşamış, banada mantıklı geldi, bu sorunu , sevgilinle yüzyüze konuş, ona göre karar ver , devam edecek misin, yoksa ayrılacak mısın diye... Ailenden de tavsiye alabilirsin tabi. Onlar daha bilgililer bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılkendin söylüyorsun, davul dengi dengine ama şöyle düşün, ben zengin olmayı rahat bir yaşam sürmeyi istiyor muyum? ve istediğim şey uğruna savaşabilicek pskikolojiye sahip miyim? çünkü yaşayabileceğin şeyler dediğin gibi ortada, aşağılık kompleksi, kötü hissetme psikolojik şiddet vb, vb.. eğer bunu kaldırabilecek psikolojin yoksa vazgeç.. ama eğer istiyorsan da, zafere giden her yol mübahtır diye de bir söz var...
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşadım. Benden ailesine söz ettiğini söyledi, ciddiydi onun okulu devam ettiği için babası okulunu bitir kendini ispatla önce demiş , o gün içinde bana sohbet arasında " erkekler güzel bulduğu bayanlarla olmak ister, güzel kızlarda parası olan erkeklerle olur dedi ; ailemi küçük gördü kendilerine yakıştıramadı herhalde babası söylediklerinden etkilenmiş olmalı ki o gün bu tarz bir konuşma yaptı ben kendisiyle tanışırken ailenin maddi durumunu bilmiyordum böyle bir düşünce içinde olması beni üzdü bu sebeble tartıstık ayrıldım gururlu bir insanım ne kendime ne aileme böyle söyleme kimsenin hakkı yok git kendine denk insanlarla ol dedim. cok pişman oldu sonra ama barısmadım aradaki sınıf ve gelir farkı hep sorun olur yuzune vururlar ezerler böyle insanalar bizim gibi insanlara tepeden bakarlar.
00 YorumlaBnce sevgi herseyden önemli sen soyle bir şey anlaşmalı evlilik teklif et olur da bosandigimiz zaman hicc bir şey almicam yani senin malım senindir ortak birsey alirsak onu buluşuruz böylece ailesi belki gerçekten sevdiğine falan inanır görüşü değişir ya da sevdiğin insan ile konus o birseyler yapsın
00 Yorumla
+1 yılBence kendini kötü hissetmemelisin. İlişkini bu raddelere kadar getirdiysen boşa değildir. Demekki onlara uyum sağlamışsın bir şekilde kendini küçümseme. Çoğu erkek her şeyi yaşar doyar o yüzden sende bulmuş aradığını üzülme. Kültürünle görünüşünle konuşmanla giyiminle kuşamınla biraz destekle ezik gibi düşünürsen ezik gibi olursun. Her zaman güçlü ol. Evlenmekse niyeti sen de seviyorsan al yürü.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ayrılmak ne demekk ! bulmuşsun zengo koca kon işte tüm mirasa, evlen birde bir çocuk yap üstüne kimse sana bir şey diyemez. Kendine güven azıcık, para her şey degildir...
eziklik komplesksi falan boş, gerekirse yüzsüz olucaksın. Güven bana, hiç korma ve irdeleme...01 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşüncelerden aşırı korkuyorum...
+1 yılEski sevgilimin beni tercih edip evlendigi adamın özel okullari , sirketleri vardi bir evin tek ogluydu yakinende tanirim duzgun bi insandı ama cok kadın kiz duskunlugu vardi. Eski sevgilimde orta duzey bir kizdi yani altinda jipi falan vardi ama zengin degildi sonuc benden ayrilktan bir sure sonra evlendiler cunku bende kurus para yoktu degil dugun ev düzme kirayi dahi odeyemezdim ailem batmisti hakliydi beni terk etmekte cok sabretti bekledi ama basaramadim evlendiler ama bosandilar adam ultra zengin cunku surekli cemiyet v. s suanda da bir oglu var 2 yasinda. Konustuk arkadas olarak, seninle de mutsuzdum onunla da olmuyormus gercekten davul bile dengi dengine sozune %100 hak veriyorum dedi. Bana gelecek olursak 36 yasindayim 20 yildir ona aşıgim hic kavusamadim bundan sonra da imkansiz kimseyle de evlenemem. Hala seviyorum ama olmaz artik baska bir adamdan cocuk sahibi oldu ben icimde yasamaya devam edicem keske mutlu olsaydi ama olmadi iste. Sende yol yakinken vazgec.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Zenginlik göreceli bir durumdur. Önemli olan eş olarak seçtiğin kişinin sana olan davranis biçimi ve hissettirdikleri. Bu konuda bir olumsuzluk yoksa, sana kötü hissettiren aile üyeleri ile sınırlı diplomatik tarzda ilişki kur ve sana kötü hissettirmelerine. izin verne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendi denginde birini bulursan daha mutlu olursun gibime geliyor oyle yukseklerde olanlar orta sinifa bakmaz bence elbette hor ve hakir görmeler baslar ama gerçekten Müslüman bi aileyse hic sıkıntı etmezler bu durumlari
10 Yorumla
+1 yılBabasının imali bakışları zoruna gidiyor bugün olmasa bile yarın bir gün sıkıntıolacak belkide partnerin ailenin dolduruşuna gelip sana kendisini över bilemiyorum seninde dediğin gibi davul bile dengi dengine hayırlısı ise her türlü olur
00 Yorumla
+1 yılSevgi karın doyurmaz ve birgün herşeyin son bulacağı gibi sevgi de son bulur herşeyden önce sensin sevginim ve duygularının seni etkilemesine izin vermemen gerekiyor zorlayıcı bir hayat olabilir ileri de senin için
00 Yorumla
+1 yılYahu eniste bey bu durumdan haberdar mi? kendi kendine gelin güvey olmussun belki Eniste bunlari sorun etmiyor sadece seninle olmak istiyor. Öncelikle Enisteye bu durumu buraya yazdigin gibi anlat bakalim o ne diyecek?
00 Yorumla
+1 yılŞu maddi işi sevgiye engel olmasın çalışırsınız kendiniz halledersiniz kendiniz çabalarsınız siz mutlu olursunuz ne kadar da yorulmuş olsanız da kimse de size bir şey diyemez ben kendim yaptım biz kendimiz yaptık dersiniz bi karşı cevabınız olur
00 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim laf "Davul bile dengi dengine" ... Neden kendini kötü hissediyorsun? Babası bakarsa baksın.. Ezik sen değilsin, Onun babası ezik ki , herşeyde maddiyat arıyor... Tam gaz ilişkine devam et❤
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki davul bile dengi dengine. Sen jaguar arabaya binerken arabana benzin parasını çıkaramayan bir koca ne işine yarayacak? Beğenecek misin bu adamı? Yoksa zaten işe yaramazım teki neden bununla birlikteyim ki diye mi düşüneceksin?
- +1 yıl
@lonewolf_3406 ilk önce kocam eğer fakirse ondan benzin parası istemem , hatta onu maddi olarak desteklerim. Fakir biri yalnız fakirle evlenecek diye bir şey söz konusu değil. Fakir biri zengin iş adamıyla da evlenebilir, sevgili olabilir
- +1 yıl
Zengin biriyle evlenmek kadın için tatmin edici olabilir ama erkek için değil maalesef. Kaç yaşındasın ayrıca?
+1 yılZor bi durum gerçekten ama sevgilinle ayrılsan bile bu konuda onun sana karşı kötü bir tavrı yoksa sorun sadece ailesiyse tekrar dönersin ona muhtemelen. Sen de yaptıklarınla tavırlarınla gözlerine girmeye çalış birazcık 🤷♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılAilesinin haraketlerinden daha çok böyle düşünüyorsun hiç bu konu hakkında sevgilinle konuştun mu ailen ne düşüyor benim hakkımda diye sordun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBabasının gözünün yükseklerde olduğunu zaten biliyorum. Söylediğim zaman inkar etmemisti ama önemli olan kendinin ne düşündüğü olduğunu soylemisti. Bu bile zoruma gitmisti.
- +1 yıl
Yarın bir gün zorluk çıkartırlarsa ileride sorun olmasın sizin için ben zengin olmasına takılmam ama ailesinin istemesi önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılÇok uçurum varsa maddiyat işi bozar, yarın bir gün olur da aile içi anlaşamadığınız durum da en ufak kavgada çatışma da dese ki ben seni o çöplükten kurtardım diye aynı sevemezsin o adamı...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü ya. Bu düşünce hiçbir zaman bitmez. Ailesi de o bakışlarda haklı. Herkes kendi dengine hadi senden biraz zengin olsa çok göze kaçmaz ama bu çok farklı bir durum. Ayrılsan sevgilin bile tamam der bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayır, zaten öyle bir şey sezsem 2 dakika duramam. Sevgilim çok mütevazı ve böyle seyleri ona belli etsem çok zoruna gider kizar. Ama insan kuruyor cok
Cevap sahibi+1 yılAilesinin bakışlarını anladıysan bu iş yaş ya. Eğer çok aşık ailesini umursamazsa da ömrün boyunca hep o bakışlara maruz kalacaksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen zengin ama o daha dar gelirli olsaydı sorun olurdu ama erkeğin zengin olmasında sorun yok. Onların soyadını taşıyacaksın sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabasının tavırlarının suçunu çocuğa yükleme bence yani bu yüzden ilişkini bitirme. Evet seni ezdirmemesi lazım ama zorla da babasına beğendiremez. Artık ilişkine odaklancaksın babasıymış oymuş buymuş düşünmemen lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen zengin olsan onun durumuyla ilgilenir miydin ilişkide parayı sorun etmeyi bırakın hayatınızı paylaşıyorsunuz para da bir şey mi?
00 Yorumla
+1 yılBen evlenince kocamın parasını yiyecem, ona göre evlensin benle😏 hiç öyle hissetme.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da babasının bakışları zoruma gidiyor diyo. Kendimi ezik hissediyorum, herşeyleri ultra lüks diyo. Koca parası herkes yer de davul bile dengi dengine, kız bile söyledi bunu kendi adina. Ayrılmaları gerekir yani, orta halli bi erkeğin de evlendiğinde parası yenir.
- +1 yıl
@Emre3558123 para yiyecek olan benim, soruyu soran değil ki😅
- +1 yıl
Tamamda sen soruyu soran kıza," hiç öyle hissetme" dedin diye söyledim bunları. Kız hissetmekte haklı. Orta halli bir ailesi var ve kat trilyoner biriyle sevgili 😊 bi tık erkek zengin olabilir ama bu adam kat trilyoner. Anlıyor musun?
+1 yılAilesi haklı.
Bende zengim olsam ve oğlum olsa oğluma fakir kız bakmam yalan yok00 Yorumla
+1 yılÇekemiyosamçn bırak. Mutlu olmanıza da engel olurlar biliyorsun demi.
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme seninde gönlün zengindir değerini bilsinler. ..
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zengin erkek bulmak için 500 takla atıyor sende bunu dert etmişsin boş ver evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes dengine göredir umarım seni kullanmıyordur buna izin verme cünkü iş ciddiye bindiğinde ilk işi ailem onay vermiyor diye ayrılacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Canın sıkılabilir bu duruma sürekli, psikolojini düşün ona göre hareket et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum seni rahatsız ediyorsa şartları eşitlemek için çaba sarf et..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet böyle birini arar bırakmaz sen neyin derdindesin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kapmazsan başka fakir kız kapacak sen kap oğlanı.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka canım erkek olan o ha eğer senin durumun onunkinden çok çok daha iyi olsaydı o zaman haklısın derdim hiç takma gelin olarak sen gidicen oğlu değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin seni ezdirmemesi lazım seven erkek gerekirse ailesini karşına alır senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlenmeden konuşmalısın, yani bu durumunu söylemelisin evlendikten sonra daha zor olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok valla bi tuhafsınız zengin koca zengin koca diye düz duvara tırmanırsınız bulunca da feriha gibi hissediyorum. Eee davul bile dengi dengine boşuna dememişler atasözlerinin hepsi doğru bu da ayrı bir not 😂😂
10 Yorumla
+1 yıleğer bu gelecekte snein için sorun yaratacaksa kesinlikle ayrilmani tavsiye ederim ama eger ben unuturum falan dersen devam et iliskine
00 Yorumla
+1 yılhaklısın, ama sevgi bağın varsa o da seni seviyorsa ayrılmayın derim... ileride evleneceksiniz belki bu fark olmaktan çıkacak
00 Yorumla
+1 yılBakireysen namusluysan ahlakliysan durustsen iyi kalpliysen herseyin en guzeline layiksindir. bu ozellikleride bir servet olaral dusun
08 Yorumla- +1 yıl
hay sizin namusunuza bakireliginize, bagnaz herifler
- +1 yıl
@yyyetoooooo yaa ben ne dedimki? Bakire olmayanada saygimiz var. ben karismam kimseye. haddimde degil. ama her erkek sonucta bakire es ister ve bu devirdede bildiginiz gibi bulmak kolay degil. buda iste bakireyse namusluysa adamda sansli iste yani buda bir servet kadar degerli degilmi bir erkek icin.
- +1 yıl
:/
- +1 yıl
@yyyetoooooo bu bakireysen kelimenizle boşanan kişiler, eşi vefat etmiş dul kalan kişileri vs vs insanlara nasıl kırıcı nasıl rencide ettiğinizin farkindamisiniz?
- +1 yıl
@Mutlulukneydi89 anlamiyorlar ne anlatiyoruz ki !
- +1 yıl
@yyyetoooooo bosanmayla dulla bakireligin ne onemi var onu anlamadim
Olayi nerelere getirdiniz. anlatmak istedigim bukadarmi zor kiz dio adam zengin. bende diyorumki sende bakireysen zende zenginsin diyorum. sonucta bakireligini acik artirmayla trilyonlara satan kizlar var. hadi bunu yanlis anladiniz baska bir ornek vereyim. kiz cok guzelse buda bir servettir yani kiz degerini bilsin diye soyledim. - +1 yıl
Baska bir ornek daha verim diyelim adam 30 yasinda cok zengin kiz 21 yasinda fakir
Benim aklima gore burada zengin olan kiz oluyor neden? Cunku genc yani zengin birine sorun bakalim servetinin yarisini vereceksin seni 10 yas genclestircez 1 saniye dusunurmu?
Genclik saglik namus durustluk kalp temizligi bunlar zenginliktir - +1 yıl
Senin kafa yapin bizim burada biri var akli senin gibi biraz kit kalbide kotu. bu adam 2 ablasiyla birlikte yasiyordu. bu iki ablasindan biri zihinsel engelliydi evin butun isini oteki saglikli ablasi yapiodu. neyse sonra bu adamin ozurlu ablasi öldu. bu adamda uzgun ben hepey moral verdim verdim. sonra dedimki oteki ABLAN ÖLSE daha kotuydu hani yine biraz kendine gelsin daha kotude olabilirdi diye. neyse bu adam tepki vermedi sonra ertesi gun gitmis mahallede herkese alp öteki ABLAMADA ÖLSE dedi demis. yahu ben ABLAN ÖLSEyi dilek istek anlamindami soyledim. iste nerden ne anlam cikariyorlar insanlar. seninkide o hesap iste kiz uzuluyor fakirim diye. bende dedimki namusluysan ahlakliysan bakireysen kimseysen ne uzuluyorsun adam bakire kiz bulmus iste daha ne istiyor bir kizin bundan daha buyuk zenginligi olabilirmi? istedigin erkege sor 1 trilyonu olan ama bakire olmayan kizlami evlenmek istersin yoksa fakir bakire olan kizlami evlenmek istersin.(oteki butun degerler iki kizdasa ayni olcak sevgisi aski anlayis yapisi) ben olani soyledim. yoksa kim kiminle yiyismi kim bakire kim bakire degil banane. ayrica bakire degille kastetigmizde dullar kocasi vefat etmisler tecavuze ugramislar falan degil
Kinadin nasibinde zengin sevgili mi çıktı zor bi sınav ya başka derdin olmaz umarım
10 Yorumla
+1 yılkendini onunla birlikteyken kötü hissediyorsan ayrıl
00 YorumlaSevgilinin yanında kendini iyi hissediyorsan babasını boşvermelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılFerihalar götürüyor malı zaten bu hayatta
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa önemsiz şeyler bunlar
00 Yorumla Al bende de o kadarı feriha gibiyim şu an 🤦🏽♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılA kodumun kezbanları nerden büküyorsunuz zengin koca or spular1
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım bakışlark boş ver. Devam et. Hatta nerden nasıl buldun allah için anlat.
00 Yorumla
+1 yılKardeşi varsa talibim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin tavrı herşeyden önemli
00 Yorumla
+1 yılBir de bayıl istersen
00 Yorumla
+1 yılkafaya takmamayı öğrenmelisin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi bağı güçlü olduğu sürece. Gerisi boş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl tanıştınız peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten evlilikte en önemli şey denklik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. bir şey olmaz kızlar genelde zengin peşinden koşar
10 Yorumla
+1 yılO kdr Türk dizisi çıktı bununla ilgili
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler