O kadar bok gibi ilişkim var ki, ne yapacağım bilmiyorum?

İlişkinin başında çok iyi rol yaptı, ama beni kaybetmekten korkuyordu çünkü sevgimi tam belli etmemiştim, sevgimi belli ettiğim an değişti. 2 yıl oldu ve bambaşka birine dönüştü, maskesi düştü. Çok iyi manipüle ediyor, her şeyde beni suçluyor, benim yapmamdan hoşnut olmadığı şeyleri kendi yapıyor, yalanlar söylüyor bana ve üstelik her şeyim şeffaf olmasına rağmen bana güvenmiyor, beni hep bekletiyor, ilgilenmiyor, herkese gelince ilgisi var bana gelince işi ve işleri oluyor mutlaka bir bahanesi oluyor ve bahanelerinin arkasına sığınıyor. Beni delirtiyor, çok sinirliyim her günüm ağlamalı cinnet geçirmeli geçiyor, bunlara rağmen saygımı bozmadım bozmuyorum ama çok doldum, tamam çok seviyorum ama vazgeçmeye başladım. Ne yapmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
+ uzak mesafe ilişkisi ve ben her zorluğa rağmen bulunduğu şehire, yanına temelli gidecekken bunları yapması beni çok düşündürüyor. + onu gün içerisinde aradığımda da memnuniyetsiz bir şekilde arama şunu bunu yapıyorum aşkım diyor (özlediğimi ve ilgilenmediğini, ilgi beklediğimi söylediğimde ise darlama beni diyor. BIKTIM ARTIK CİDDEN AMA AYRILMAYI DENEDİM O DA OLMADI ŞİMDİ NE YAPACAĞIM BEN DELİRMEK ĞZEREYİM ONA KIN BESLEMEYE BAŞLAYACAĞIM.
O kadar bok gibi ilişkim var ki, ne yapacağım bilmiyorum?