çok seviyorum fakat o bana sadece duygularımla hareket ettiğimi söylüyor. o da sevdiğini söylüyor fakat olağanüstü bir takıntı ve kuruntu durumu var. ve konuşup anlaşmaya çalıştığımızda sadece ve sadece beni suçlayıcı konuşuyor. ben kendimi açıklamaya çalıştığımda ise sen kendini savunuyorsun sadece diyor. suçladığı konularda şöyle
-herhangi bir karşı cinsle iletişime geçmem
-tatile gittiğimde turist yaşlı amcalarla fotoğraf çektirmem
-kahvaltıdayken karşı masada oturan yabancı turistler köpeğin ayağına basınca gülmem
2 saatlik konuşma içerisinde sadece ve sadece bunlardan bahsetti. ben açıklama yapsamda dinlemedi anlamadı. bu olaylar 6 aylık bir süreçte oldu ve biz bu olayları 6 ay içerisinde her kavgada konuştuk. bu hareketlerin ona ters olduğunu kabul edemeyeceği şeyler olduğunu söyledi. bende tamam anlıyorum ama niyetim şöyleydi diye açıklama yaptım. ama kesinlikle kabul etmiyor. ileride evlensek iş ciddiye binse ve sen yine bu hareketleri yapsan ne olacak hayatımız mahvolacak diyor. bu konuşmalarımızın ardından gece ben uyurken mesaj atmış ve psikiyatriden randevu aldığını yazmış. sizce bana yaptığı bu durumun yanlış olduğunun farkında mıdır ve sizce bu sorun çözülebilir mi? ne yapmalıyım? onu ck seviyorm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer