Sevgilim ile evlilik arefesindeyiz fakat ötelendiğimi farkediyorum ne yapmalıyım?

Uzun soluklu bir ilişkimiz var, kendisi evlenmek istedi ve öyle bir karar aldık, ailem ile tanıştırdı ailesini, bizi yemeğe çağıracaklardı ve 3 ay içinde maddi olarak kendisini toparlayıp isteme nişan ve yaz sonu sade bir nikah ile evlenecektik. Kendisinin beni sevdiğini biliyorum, maddi olarak zor süreçler atlatıyorum ve oda borçlarını bu ay bitirdi, maaşı 55-60 larda. Hayatım 3 ay içinde maddi olarak toparlanmam lazım dedi, henüz daha denize bile girmedik yaz geldiğinden beri, çok stresli kafa dağıtması lazım benimde öyle biliyorum fakat maaşı alınca annenleri yemeğe çağırcam dediği halde dün bana maaşı alınca o hafta denize gidelim 2 gün hayatım kafamız dağılsın çok bunaldık dedi, söylemese de bu ötelemeye girer, bizim önceliğimizde önce aile yemeği ve biz vardık. Onu da geçtim, bana kendi isteği ile bilezik alacağını söyledi ben altın istemedim ama uygunundan alacakmış 3 tane, ben biranönce cebimizden çok masraf çıkmadan evimize koltuğumuzu, eksiklerimizi alalım diye düşünüyorum, oda öyle düşünüyor sanıyorum ama bizim için birşeyler araştırmak yerine bugün bana kaş epilasyon videosu atmış, hayatım kaşımı almak için uğraşıyorsun acaba uğraşmasak mı sürekli, bunu mu yaptırayım diyor. O kadar kötü oldum ki, lükslerimize ayıracak zaman ve paradan gidecek. Bizim işimiz için cebinden fazla çıkacak paranın hesabını yapması gerekirken bana bunu atması beni çok kırdı, sen bilirsin dedim ama çok kırıldım. Ben masraf olmasın diye sade nikah istedim, çamaşır makinem buzdolabım var alma dedim ama o lüksün, epilasyonun peşini koşuyor. Bunu onunla nasıl konuşup nasıl davranmam gerekiyor, ağlıyorum şu an çok kötü oldum.

Sevgilim ile evlilik arefesindeyiz fakat ötelendiğimi farkediyorum ne yapmalıyım?