Ailem haksız yere sevdiğimden ayırmaya çalışıyor, ne yapacağım?

detaylı yazıyorum ki haklıyı haksızı görüp ona göre fikir almak. ben Ağustos ayında annemin arkadaşının vesilesiyle ve de 'annemin ısrarı' üzerine evlenmek amacıyla bir gençle tanıştım. (Ben 25 görüştüğüm kişi 26 yaşında) İlk görüşmede bana 'doğduğum köy alevi köyü ama biz ehli sünnetteniz mesleğim de imamlık zaten ama eğer bu durumdan dolayı istemezseniz anlayışla karşılarım' şeklinde konuştu. Ben problem etmedim kendi alakaları olmadığı için bunu da belirttim kendisine (Ben ayrımcılık yapmam ama ailem aşırı dindar olduğu için istemeyeceklerini bildiğimden belirtiyorum yanlış anlaşılmasın herkese saygım sonsuz.) anneme de bahsettim o da 'kendileri alevi değilse problem yok sırf doğdukları köy böyle diye yargılayamayız' dedi. 1 aylık süreçte annemle tanıştı. Anneme, Abilerimle de tanışmak istediğini söyledi (babam 2 sene önce vefat etti), annem de erteleye erteleye (bu süreçte anneme sürekli söyledik dinlemedi) 3. ayda zar zor söyledi. Abilerim bana 'kendi kafana göre tanımışsın, hem köyü böyleymiş kendileri de alevidir' gibi saçma sözlerle bitirmem için baskıladılar. abimlere söylenene kadar annem çok seviyordu onunla ilgili şakalar yapıyordu bana ama abilerimin, daha çocuğu 'görmeden tanımadan' yaptığı yorumlar yüzünden tamamen saf değiştirdi. Hatta geçenlerde annem görüştüğüm çocuğu arayıp ağzına geleni söyleyip ağır konuşmuş sırf sorumluluğu üstünden atmak için. Sevgilim araya aracı koydu, babasını devreye soktu, kendisi geldi küçük abimle görüştü konuştu her şeyi anlattı. Abim de 'ben araştırıyorum köyleri alevi akrabaları alevi' diyip 'netice olumsuza gidiyor haberin olsun' dedi. Şimdi ise tam 6 ay oldu ama bu saçma bahaneyi sunarak inatla istemiyorlar 🥺 biz birbirimizi çok seviyoruz, kendisi çok merhametli çok anlayışlı ailemin her tavrına sabır gösteriyor ama ben çok mahçup oluyorum. 6 ayda aileleri bile tanıştıramadık. Ama böyle gitmiyor siz olsanız ne yapardınız fikirlerinize çok ihtiyacım var🥺
Ailem haksız yere sevdiğimden ayırmaya çalışıyor, ne yapacağım?