Sevdiğim ailesi beni istemiyor, bu durumda ne yapmalı?

2.5 yılda babası babamı tehdit etti kızın uzak dursun diye dedi kendi erkek kardeşi o kızın bacaklarını kırarım dedi kendi teyzesi beni arayıp sevgiden karın doymaz sen canım dedi biz birbirimizi çok seviyoruz defalarca ayrılmak istedim bırakmadı gururumu ayaklar altına altım aşağılanmanın tarihini yazdım en sonunda 4-5 ay aynı evde kaldık o kadar güzeldi ki ilkim değildi ama aşıktım ona ailesini beni istemiyor 6 günlük evliliğim varmış babası pavyondan bile çıksa gelinim yaparım demişti 6 günlük evlilik batmış ben neler yaşadım onların beni sarıp sarmalayacağı yerde onlar beni aşağılado en sonunda ikimizde aileleri sildik mükemmel anlaşıyorduk 5-6 ay sonra ben dayanamadım onun ailesinin bana dediklerine daha beni öldüreceklermiş neyse ben ailemin yanına geldim o bana yalvardı gitme nolursun diye ayaklarıma kapandı çok ağladık saatlerce ağladık sonra ben gittim hergün içti bişey yemedi sürekli ağladı hala beni çok sevdiğini söylüyor bende çok seviyorum ama gururum zaten yok oldu kendi benliğimi yok edemem ailemin yanınfa kalmaya devam edicem sizde ne yapmalıyım?
Sevdiğim ailesi beni istemiyor, bu durumda ne yapmalı?