Sevdiğime, ailem kavuşmama engel oluyor, sevdiğim kişinin kötü biri olduğunu düşünüyorlar ne yapmalıyım?

Sevdigim turkiyede ben hollandada. Sevdigim bazı huysuzluklari var. Tanısmaya gittik. Havada kufurler uçuştu, kavgalar edindi. Ben onun huylarını biliyorum. Onunla aslinda tencere kapak gibiyiz ama ailem bunu göremedi. Ayirdilar bizi, biz gizliden hala konusakkta devam edemiyoruz ailem çok karşı napacagimi bilmiyorum nerdeyse 2 sene geçti bir adım atamadık, ailemi kirmakda istemiyorum üzmekten onlar kendince iyiligimi dusunuyor Ama ben diyer yandan sevdiğime kavusmak istiyorum. yasim 27 oldu. Biz gerçekten çok seviyoruz, ikimizde gözyaşlarımız durmadı ve allamaktan hastalanmaktan helak olduk ve hala görmüyorlar bunu. Allah icin bana bir akıl verin.

Güncellemeler
+1 yıl
Benimle aynı şeyleri yasayan yokmu, sevdiği adamin kötü sanıldığı için kavuşamayan ona bir sans vermeyen ailesi olan yokmu, tavsiyede bulunacak birisi?
Sevdiğime, ailem kavuşmama engel oluyor, sevdiğim kişinin kötü biri olduğunu düşünüyorlar ne yapmalıyım?