Normalde hiç yazmam ama deprem için yazdım merak ettim dedim zaten. O canım diyerek cevap verdi neyse dedim. Biraz konuştuk en son hmm anladım gibi şeyler yazdım. Ertesi sabah bebeğim falan diyerek cevap atmış. Normal mi ben merak ettim diye atmıştım?
Hoşuna gitmiş yürümüş gibi
Öylesine o lafları etmiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen yazdığın için umut görmüş olabilir eskiye dönmek istediğini zannetmiş olabilir
Bilmiyorum takipleşmiyoruz yani sosyal medyada falan. Ben whatsappta merak ettiğim için yazdığımı söyledim yani başka bi şeyim yoktu. O canımlı konuştu başta. Sonra ertesi sabah bebeğim falan demiş ama mesajı beğendim o kadar
Bebeğim yazdığı mesajı mı beğendin
evet çünkü onu cevaplasaydım uzatmış olacaktım ben de beğendim
Sonradan sen veya o bir şey yazmadıysanız kapanabilir çünkü beğenmen daha fazla davetiye vermiş olabilir
Anlamadım en son hmm anladım umarım bidaha olmaz dedim. Ertesi sabah umarım bebeğim demiş. Ben de uzatmamak adına beğendim emoji ifadesi koyarsın ya. Davet falan yok ki. belki konuştuğu vardır dedim. Bebeğim diyor diye atlamam
Sen kafanda bitirdiysen bir problem olmaz güler geçersin dert etmene gerek yok diğer türlüsünü sen bilirsin
Sence o neden bebeğim dedi. Normal mi yani.
Tabi ki normal değil ama senin yazman ona umut vermiştir diye de söylemiştim ya da zor durumda olduğundan depremden dolayı belki kafasını dağıtmak için sana bebeğim yazarak onunla konuşacağını düşünmüş olabilir illa sevgili olarak değilde normal konuşma olarakta olabilir aklıma başka bir sebep gelmiyor kusura bakma
Yok çok zor durumda falan değil ama bilmiyorum ya değişik neyse
Umarım fazla sıkıntı olmadan halledersin istediğin gibi olur
Dalga geçti belkide moralim bozuldu şu an
Dalga geçti derken nasıl bir dalga mesela bu arada moralin bozulmasın küçük şeylere moral bozmaya değmez gerçi ben pek bilmiyorum moral bozulur mu daha önce sevgilim felan olmadığından ne desem yalan olabilir 😅
Ya şimdi o deprem olduğu sıra şuradaydım falan demişti. Ben de hmm anladım inşallah bidaha tekrarlamaz falan dedim. O da ertesi sabah inşallah bebeğim demiş. Ben de kısa kesmek için beğendim bu kadar. Acaba dalga mı geçti anlamadım. Benim amacım kısa kesmekti o bebeğim diyerek dalga mı geçiyor ya
Dalga geçmişte olabilir bebeğim diyerek anladım ama anlatamıyorum şu an sana kelimelere dökemiyorum
Bence onu merak etmiş olman hoşuna gitmiş
belkide