Ben kendi mesajlarımı silmiştim ondan gözükmüyo birde mesajdaki kişi sevgilim değil platonik sevdiğim açıldığım çocuk, öyle bi gece yazışıyoduk kendisi yazdı gündüz beni görmüştü ondan heralde
Samimiyetsiz, ciddiyetsiz laubali ne bu böyle? Amacı farklı yani sırf seni kullanmak belli yok artık gece tek yatilmıyor falan ne bu ya her sey uckuruna bağlamış saygısız. Ne bu samimiyet hem sen bence sogman lazım direkt yani..
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuşmanin ötesi yok yani son yazışmamızmış bida yazmadi zaten iki kere yazmıştı bu ikincisiydi, birincisin üstünden bi kaç gün geçmişti yazdı karşılaştığımız için bence, zaten ikisinde de karşılaştığımız için yazmıştır ayıp olmasin falan bide kaçıyorum ya acımıştır belki, belki de merakından, bida karşılaştığımızda da yazmadı yüzünü çeviriyo hatta, ben yazsam uzak dur benden, bırak bu işleri demişti bi kere, bidaha ne yazsam cevap vermiyo
Vermesin zaten bırak sevmekten de vazgeç yazık valla o duyguya gece yazmış niye gördüyse selam vermemiş amacı belli işte uzak dur sen bundan hayir gelmez boylelerinden
Soran
+1 yıl
Haklısın ne zamandır bişy yapmıyorum anlık yazıp biraktim zaten sevmeyi de birakiyorum yavaş yavaş, aklının ucunda bile deilim umrunda deilim aynı yerde yaşamamıza ragmen yani, yok sayıyo beni küçümsüyo gibisinden anladinmi, asosyalim ya bi çevrem yok konuştuğum yok
Soran
+1 yıl
Zaten karşılaştığımız dedim uzaktaydi asosyalim ben kimsenin selamını almam, onunla da bi sohpetimiz yok zaten selam vermesi için, uzaktan gördük o da kaçıyom zaten ondan ürkek ceylanım falan, hep kaçışlardasin diyo ya, yüzünü arabanın içinde çevirdi ya öyle dışarı bakıyodu beni görünce çevirdi yüzünü
Böyle biri olacagina asosyal ol daha iyi. Bırak kendi gibi birini bulsun, seni böyle görmezden gelecek umursamicak falan kim ki o? Konuşmaları bile beter yani bırak üzülmene değmez.
Soran
+1 yıl
Korktu tabi aynı yerde yaşıyoz ya bela olucam ondan bırak bu işleri diyo