Güncellemeler
+1 yıl
Eskişehir'de gerçekten anlattığınız gibi mi? Herkes aynı kafa yapısında mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskşehirde üniversite okumak istiyordum fakat sevgilim gitmemi istemiyor, gidiceksen de erkeklere dikkat et muhattap olma diyor neden böyle bir şey dedi anlamadım, ne için demiş olabilir? Eskşehirin kötü bir yanı mı var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
eskişehr sosyal açıdan öğrenciler için bir numaralı şehirdir.4 tılda kşmse üni. bitirmez, bitirmek istemeyende çoktur.. ne alemlere alacağını oda az çok tahmşn ediyorda, çabası nafile.. baöbaşka bi kız olucan, hatta sevglni sepetlemek büyük olası.
neden öyle diyorsunuz anlamıyorum ben eskişehir hakkında bu tarz söylemler duymamıştım
kötü okul , kötü şehr demiyorumki.. sosyalitesi fazla.. nasıl ortam ararsan.. öğrenciliğini unutmazsın, öyle diyim.
Eşin değil nisanlin değil birsey değil çok takma eğer çok kisitliyorsa ayrıl derim
kısıtlamak değilde oranın ortamı yüzünden istemiyor diye düşünmek istiyorum, bilmiyorum biliyor musunuz ama herkes orasının İzmir gibi olduğunu söylüyor mutlaka birisiyle cinsel ilişkiye girersin diyor
Oha kanka ayrıl ya
inanılası değil bilmiyorum ilk defa bir üniversiteye gideceğim yeni duyuyorum
Eskişehir rahattır. İnsanlar çok flörtöz olabiliyor. Seni kıskanmış
herkes mi flörtöz, gidenler aldatıyormuş sanırım öyle duydum
yani flörtöz olan öğrenciler. Eskişehir halkı pek öyle değil. Şehir öğrenci kaynadığı için de bunu bilmenin yararı olur. Zaten sen kendini biliyorsan bir şey olmaz. Güzel bir şehir eskişehir
teşekkürler en güzel siz anlattınız eic olarak seçeceğim bu yorumu iyi günler dilerim
ne demek. rica ederim.
Odkfkf ben oraya yakınım erkek giden kız çıkar kfkg
nasıl yani
Şu an acok ackk yazamıyorum yorumda
Kocan değil baban değil okuluna bak git dinleme bence
Erkek arkadaşın özgüvensiz olduğu için sana bunu ziyadesiyle yansıtıyor
Oraya kız giren dul çıkar her türlü ilişkiye açık ve rahatlar
nasıl yani anlamadım
Mutlaka cinsellik yaşayacaksın hem de her türlüsünü buna grup da dahil
eskişehire gittim. 1 haftada 10 kişiyle birlikte oldum. fena şehir
Eskişehir çok güzel bir yer.. bende gezmeye gittim ve üniversite hayatının iyi olduğunu biliyorum
Kıskandığı için olabilir mi bu nasıl soru ya bukadar saf mısın yoksa sadece onaylanmak mı istiyorsun anlamadım
hayır insanlar oraya giden illa cinsel ilişkiye giriyor diyor erkek arkadaşımda bundan korkuyor sanırım tam anlayamadığım için sordum eskişehirin gerçekten böyle olup olmadığını
Ah canım eskişehir eskişehirde okumani çok isterdim tavsiye de ederim fazlasıyla özlüyorum
Aa siz orada mı okudunuz
@Peranınkedisi evet evet orada okudu kedicik sen niye sordun?
@çileklimufin bende orada okumak istiyorum. Bilgi sahibi olabileceğimi düşündüm, size ne ayrıca sohbet ediyoruz zaten.
@Peranınkedisi haklısın sohbetinizi bölmeyeyim o zaman. Umarım öğrenebilirsin bir şeyler :)) çok takılırsan bana da sor
@çileklimufin gereken bilgileri Oğuz veriyor zaten. Öğrendim bir şeyler. Çok merak edersen sen yaz ben vereyim sana.
@Peranınkedisi ha tamam o zaman Oğuz versin o zaman sana. Kusura bakma iyi sohbetler.
Eskişehirde bar çok o yüzden demiştir
Yok, seni kıskanmış sadece.
Diyarbakır mi peygamberler ve sahabeler şehri 😁
Ne diyorsun?
Kıskanç çünkü
Kiskandiginnan
İkinci İzmir ora
Evett var
Yazda anltym
buradan anlatabilirsin, dinliyorum.