🍎 Mutlaka kalp şeklinde olurlar, pizzalar, kurabiyeler, hatta haşlanmış yumurtalar! Aşkın ömrü her yiyeceğin kalp şeklinde sunulduğu güne dek mi sürer?🍎
Merhaba 🧡. Kalp şekli çok hoş ve insanda güzel duygular uyandırıyor bu inkar edilemez. Özenle değer verilerek düşünülerek hazırlandığı için kıymetli olduğunu düşünüyorum. Yiyeceğin şekil kısmı görsel olarak güzel evet ama alt metin senin için özeniyorum sana değer veriyorum benim için kıymetlisin mesajından kaynaklıdır. Bir örnekle devam etmek gerekirse hastayken hazırlanmış ıhlamur da şekli kalp olmasa da kişiyi mutlu eder. Önemli olan karşı tarafı düşündüğünüzü hissettirmek. 😉
Kalp şeklinde olmak zorunda değil. Buna emek veren kişi size kesin aşık mıdır? Bence aşıktır, tabii eğer bunu tek sefer yapıp geçiştirmiyorsa. Aynı zamanda emek ile size bir şeyler hazırlayan partneriniz sizi elbette seviyordur ve değer veriyordur şekilciliğe gerek yok.
Bence tamamen karşındakine değer verip kendi gözüne ve karşındakinin gözüne ithafen güzel şeyler yapmaktır. Kalple alakası yok yıldız da bi sevgi belirtisi olabilir😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyken veya yeni evliyken tüm yiyeceklere kalp şekli vermek henüz aşkın bitmediğinin en garanti emaresi olabilir mi?
Merhaba 🧡. Kalp şekli çok hoş ve insanda güzel duygular uyandırıyor bu inkar edilemez. Özenle değer verilerek düşünülerek hazırlandığı için kıymetli olduğunu düşünüyorum. Yiyeceğin şekil kısmı görsel olarak güzel evet ama alt metin senin için özeniyorum sana değer veriyorum benim için kıymetlisin mesajından kaynaklıdır. Bir örnekle devam etmek gerekirse hastayken hazırlanmış ıhlamur da şekli kalp olmasa da kişiyi mutlu eder. Önemli olan karşı tarafı düşündüğünüzü hissettirmek. 😉