BİR SÜRE SONRA SEVİLDİĞİNİ HİSSETMEMEK?

Şu son zamanlarda kırsada üzse de şeyine takmayan bir adama dönüştü, kendime soruyorum fazla mı takıntılıyım diye ama her dakika benimle ilgilenilsin diyen bir insan değilim mesela arkadaşları ile çıkar arada sırada bana yazar müsait olursa derim ki ;arkadaşların ile vakit geçir uğraşma telefon ile eve geçince yaz. Aynı evde de yaşadık 1 sene kadar son zamanlarında düşünmeden konuşup hareket eden bir adam oldu üzülüp yanından ağlayarak kalktığımda ise yatağa döndüğüm de horlayarak uyuyor halde buluyordum, neden böyle yaptığını da sordum daha önce konuşmaya çalıştım cevap vermedin dedi. O yüzden kendi halinde bıraktım gibi bir şey dedi. Aslında istediğim bana sadece sarılmasıydı çünkü hiç sarıldığında geri çevirmedim hiç de küs kalmadım bir insanın kırıp üzüp veyahut ağlatıp sonra konuşması neyi düzeltir ki ancak sarılabilirsin. Benimle vakit geçirmek için bilgisayar a oturmayan insan yemeğe çıktığımızda yemek gelene kadar telefona gömülen birine dönüştü ben aptal gibi karşısında oturuyorum 2 kelâm etsin diye resmen benimle geçirdiği zamandan keyif almıyor hissediyorum arkadaşları ile iken öyle değil tabi o sebepten buluşma teklif etmiyorum o istemedikçe nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Bir gün çok seviyor aşırı ilgileniyor bir gün tam tersi değişik bir insan oluyor. Var mı benim gibi bir durum yaşayan, var ise de nasıl bir çözüm buldunuz?
BİR SÜRE SONRA SEVİLDİĞİNİ HİSSETMEMEK?