ESKİ SEVGİLİME HEDİYESİNİ VERMELİ MİYİM?

Eski sevgilim ile arkadaş kalmıştık her zaman maddi manevi birbirimize destek olduk. Son zamanlarda ben hayatında birinin olup olmadığını sordum ve bana yok dedi. Daha sonra doğum günüm geldi bana borçlarından dolayı hediye alacak parası olmadığını söyledi bende yıllardır tanıdığım için sorun etmedim çünkü en ihtiyacım olduğu gün yanımdaydı. Sonra kredisi için para eksiği olursa söylemesini demiştim. 1 hafta sonra dedi bende gönderdim. Sonra bir kızdan şüphelendim ve onunla arasında bir şey olup olmadığını sordum bana bişey yok dedi. Akşamı da o kızla buluşmuş. Hissettim sanki bende bunu aradım beni engellemişti başka numaradan aradım açtı orada anladım. Niye engellediğini dorunca o kız yanlış anlar diye yaptığını dedi. Sonra parayı ne yaptığını sordum krediyi ödedim dedi Fakat kredisini ödememiş. Bende yalan söyleme dedim sen uygulamadan mı baktım ben oradan ödemedim diye lafı döndürdü. Sonra kıza ulaştım yalancı olduğunu göstermek için kızda bana onun kıza kolye aldığını söyledi. Benim doğum günümde hemde benim paramla. İnkar etti hatta paramı geri istedim gönderdi. Özür dilemek yerine de beni kız istiyor diye sildi. Şimdi o benim kul hakkıma girmiş olmadı mı? Beni kandırdı yalan söyledi oysa dürüst olabilirdi. Şimdi bende kalan tüm eşyalarını geri gönderiyorum ona apple kulaklık almıştım hediye onu da göndermeli miyim? Biliyor ona hediye olarak bunu aldığımı o yüzden eşyalarını gönderecem dediğim de olur dedi. Benim aldığım eşyaları yüzsüz gibi kızla buluşurken kullanıyor.

ESKİ SEVGİLİME HEDİYESİNİ VERMELİ MİYİM?