+1 yılİlgisiz erkeklerden hoşlanan hemcinslerimi hiçbir zaman anlayamayacağım. İlgisiz kalan çiçek solar, yapraklari dökülür, toprağı kurur, yok olur zaman içinde.
Israrcı olan erkek konusunda da emin olamadım. İyi açıdan mı kötü açıdan mı? Misal birini istemediğin halde ısrarcıysa o erkek, bu çok kötü. Hangi aklı selim bir kadın bunu ister? Diğer yandan sevdiğine kendini affettirmek ve bir şeyleri düzeltmek yönünde bir ısrar varsa ortada, o halde bu iyi bir seçenektir. Bu ihtimal üzerinden oyumu ısrarcı üzerine kullanıyorum. 😄
53 Yorumla- +1 yıl
İlgisiz erkeği trip atıyor bana diye düşünüyorlar herhalde 😃
- +1 yıl
Saçma ya 🙄
- +1 yıl
İvit ama bize ne onlardan 😬
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada psikoloji devreye giriyor. Derler ya hani kaçan kovalanır diye.. çünkü neden? orada bir reddedilme korkusu var. Peşinden koşana değil de peşinden koşturuna gider herkes. İnsanoğlu imkansızı başarmayı ister. Çünkü insanoğlu inatçıdır. Bu hem kadınlar hem de erkekler için geçerli. İlgisiz, umursamaz, gelsen de olur gelmesen de olur diyen insanlar her zaman daha çekicidir. Ama ben illallah ettim orası ayrı mesele..
21 Yorumla- +1 yıl
İllallah ettirenler utansın 😅
+1 yılIsrar ve ilgisiz değil de bence
yapılması gereken hareketler yapılır
bakarsın karşı tarafın tavrına
uzaklaşıyor mu uzaklaşsın
soğuk mu yapıyor yapsın
gitmek mi istiyor gitsin
sen gereken hareketi yapmışsındır 😌🍓26 Yorumla- +1 yıl
Yapmışımdır dimi :D
- +1 yıl
yapmışsan eğer seni engellese bile takma geç duruş önemli 😅😅
- +1 yıl
Evet engellese bile şey tabii duruş belli 🥹 jdkdl
- +1 yıl
Hahshs aynen öyle 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💖💖
- +1 yıl
Rica ederim canıms 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılIkiside değil, ısrarcı erkeklerden nefret ediyorum. İlgisiz erkek hayatımda barınamaz nitekim ikiside değil.
18 Yorumla- +1 yıl
İşte o kadar 💅
- +1 yıl
Aynen o kadar.
- +1 yıl
@Troiaan35 sen öyle san else var mükemmel adam😄
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim şekerim 💙
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlgisiz erkeklerden hoşlanıyor. Çünkü ısrarcı olanı basit ve vur ensesine al lokması şeklinde görüyor. İlgisiz erkeği ise zor ve dikkat çekici görmekte.
16 Yorumla- +1 yıl
Ama ilgisiz erkeğin ısrar etmesini istiyorlar sjjs :D
- +1 yıl
Cümle çok karışık 🙄😅
- +1 yıl
Tüm kizlar oyle degil fakat bazi erkeklerde kadinlarda ilgisiz sevebiliyor. Bence bunun nedeni de kimseyi onemsemeyen biri tarafindan onemsemeye calismak daha ego doyurucu geliyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin ortası iyidir.
Israr sevmem, beni bunaltır. İlgisiz erkeğiyse hele hiç sevmem. Her şey dozunda, ayarlı olmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYerince ısrarcı yerince ilgisiz 😌
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar genel olarak ilgisiz erkeklerden hoşlanıyor yani onlar için değer veren ya da seven erkek olması önemli değil onlar sadece serserilerden hoşlanırlar bu yüzden bir erkek ne kadar ilgisiz olursa kadınlar için o kadar iyidir zaten burada bile görüyoruz hep ilgisiz erkek tarafından aldatıldım neler yapmam lazım ya da sevdiğim çocuk beni sevmiyor gibi sorular görüyoruz bu yüzden de kızlar genel olarak aslında ilgisiz erkeklerden daha çok hoşlanırlar
20 Yorumla İlgisiz erkeklerden hoşlanıyorlar. Kendini biraz geri çekersen senden kralı yok. Kadınların Bug'ını buldum ben.
12 Yorumla- +1 yıl
Egoman jsks
+1 yılhem ısrarcı hem ilgisiz erkeklerden hoşlandıklarını düşünüyorum tam olarak kendileri de emin değiller:)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet djdj
+1 yılBaşka kadınları bilmem ama ben ilgili erkekten hoşlanıyorum. Yalnız şöyle bir şey var :İlgi derken de sevdiğim kişinin ilgisini seviyorum. Şimdi belki burada ilgi gösterdik de ne oldu diyenler olur erkeklerde. Demek ki siz sizi sevmeyen kadınlara ilgili oldunuz demek istiyorum onlara.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdiğim erkeğin ısrarcı ve ilgisiz yaklaşımında zeki, dengeli, doğal ve tutkulu olmasını tercih ederim. Israrı da, biraz mesafeli oluşu da kalbimi aşkla çarptırsın, bence olay budur gerisi boş.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTr de kadınlar Badboy, serseri, köşe başında duran işsiz tiplerden hoşlanır.
Bir de onlara saygısızca davranıp hakaret ve küfür edince de daha çok aşık oluyor. Nerde bir keko var ona aşık oluyor. 🙂21 Yorumla- +1 yıl
Sanki başka seçenek varmış gibi 😒😅
+1 yılIsrarcı fakat zengin, ilgisiz fakat yakışıklı erkekten hoşlanır. Zengin ya da yakışıklı değilseniz bir erkek olarak, ne yaptığınız pekte bir önemi yok.
Israrcı olursan sapık, ilgisiz olursan hödük derler.
Zengin veya yakışıklı isen, ısrarcı olursan güçlü ve hırslı ilgisiz olursan ağır başlı cool olursun. Gerisi hikaye
20 YorumlaValla ben bile çözemedim kendimi😅ilgisiz erkek havalı geliyor ama ilk adımıda erkekten beklerim. Flörtleşiyorsam, bir şeye hayır, olmaz derim ama ısrarcı olmasını isterim. Mesela benimle iletişime geçmek ister, yazma derim ama yazmasını isterim. Temas eder olmaz dedim ama dokunmasını isterim. Ama tam terside olabilir. Çok beğendiysem üzerine gidip laf atıp, masumane tacizde edebilirim bilemiyorum😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılIsrardan nefret ederim beni iter.
İlgisizlik kırmızı çizgim, boşanma sebebim hatta.
Ben kendini ve nerede ne yapması gerektiğini bilenlerden yana oldum her zaman.
Peki benim istediğim erkek karakteri mevcut mu etrafta?
Kesinlikle hayır 😀15 Yorumla- +1 yıl
Hahaha kahkaha attım 🥹 oyşş canım ya
- +1 yıl
Benim istediğim karakter nesli tükendi sanırım 😂
- +1 yıl
Var mıydı ki :D
- +1 yıl
Çok çok eski zamanlarda vardı belkide kim bilir 😂
- +1 yıl
Taş devri falan :D
+1 yılAçıkçası ilgisizlik onları deli ediyor ve sürekli akıllarında bir soru işareti bırakmak için ilgisiz olmak gerekiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu da demek oluyor ki arada ince bir çızgııı var :D
- +1 yıl
Kesinlikle , ilgi gösterince bunaldık diyorlar ki bu yüzden ara sıra ilgi değerli yapar ve erkeğe de değer katar🤣
- +1 yıl
Hiç işte 💁♀️
- +1 yıl
Dünyada ne istediğini bilmeyen tek varlık kadındır. Bunun kitabını dahi okudum 🙂 İşin sırrı östrojen hormonu. Bu yüzden kadınlar uzun yaşıyor, uğraşan gariban erkekler kısa😁
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle şeylere kafani yorma içinden çıkamazsın şunu asla unutma insanoglu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür 🙋🙋
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyledir çok severim bu sözü :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılIsrarcı olmasın da ısrarcı erkeklerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum. Kanser tipler ya wjwjwj
17 Yorumla- +1 yıl
shdjsj sakin olalım 😄
- +1 yıl
Sakinleş Züleyha sakinleş 😂😂😂 sakinim tamam🤭
- +1 yıl
Hahaha kahkaha attım :D ama uyuz tipler yani haklısın
- +1 yıl
Tezahürat'a gerek yok teşekkürler😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Şımarık 😅
- +1 yıl
Ayy dötümün kenarı
- +1 yıl
İşine bak.
+1 yılIsrarcı erkek bunaltıyor. İlgisiz erkek ise soğutuyor 🤷🏻♀️ ikisinin ortası olabilir
10 Yorumla
+1 yılgitme dur yalannn söyledim 🎵 😂
ay ne yapayım ilgisiz erkeği ya defolsun gelemem ilgisizliğe
11 Yorumla- +1 yıl
Uuu çok çekici hsjs
+1 yılIsrarcılık ile ilgisizlik birbirinin zıttı değil çok farklı şeyler ısrar ile ilgi aynı şey değil ki ne alaka?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet tamam
+1 yılTam olarak bu şarkıyı dinlerken denk gelmesi peki :)
ısrarcı da sevmem ilgisiz de ilgi gösterip şımarmaya da bayılırım şımartmaya da :)
14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel şarkı ama ☺️
- +1 yıl
Sardırıyo kendine ☺️
- +1 yıl
Ruh dinlendirici..
- +1 yıl
Evet çok güzel
+1 yılKadınlar ilgisiz erkekten hoşlanır 🤨 Özgür bırakmışsın beni 😳
116 Yorumla- +1 yıl
Engel sebebi yok
- +1 yıl
Bencede beni boşu boşuna engellemiştin
- +1 yıl
Olabiliyor öyle 😅
- +1 yıl
Seni savunmuştum oysa ki 🥺 neyse olabilir öyle şeyler 🤣
- +1 yıl
Az önceki soruda görüşümü kaldırdılar :D hajs komediler yaa valla savunmayın beni mümkünse buna ihtiyacım yok
- +1 yıl
O arkadaşın amacı ortalığı karıştırmak 😬 boş ver
- +1 yıl
Neyse gerçekler ağır gelmiş herhalde 💁♀️
- +1 yıl
Gerçekler , hayal dünyasında yaşayana ağır gelir tabiki
- +1 yıl
Komple siteyle sevgili yaptılar beni pes doğrusu :D sjjssh amaaan üff neyse
- +1 yıl
🤣🤣 ben sadece bir kişiyi biliyorum onu anmak istemiyorum 😬 arkandan konuştuğu için sinir olmuştum 🤨 başka kimseyi bilmiyorum 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Aaa aa bir kişi, sadece mi? yuh 😅 hemen update yap hemen
- +1 yıl
😳 kaç kişi var 🫣
- +1 yıl
Ohoo sayamadık 😒
- +1 yıl
Bencede bereketi kaçmasın 😬😬
- +1 yıl
Ya bi git djdksl
- +1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz ona asaglık bir kağıt parcasi gibi davrananlar dan hoşlanır.
Tabi bütün hepsi için degil ama çoğu için diyebilirim
Gerçi bunu kabul etmiyorlar ama tercih edilenlere bakildiginda her şey çok net görülüyor10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak mumkun degıl.. cayı ıcerken bile bırısı 3 seker ıcıyor dıgerı tatalandırıcı ıle bor baskası cay hıc ıcmıyor.. yanı bu tıp soruları cevaplamak ta her zaman zorlanırım. Zaten genel bır cevapda verılemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Israrı sevmem, ilgi göstermeyi de severim :D elde var 0 o zaman doğru cevap nedir jsajs
13 Yorumla- +1 yıl
Hmmh şeey.. hsjs :D
- +1 yıl
Katıldım :D
+1 yılson noktayı ben atmaya geldim
kızlar da ne istediğini bilmiyor ki bir yanları ilgisiz olsun ister ama ısrarcı da olmalı der
bir kısmı ya ısrarcı olsun ama ilgisizde olsun arada der beni salsın misali
sonra bazısı ya buda anma odun çok ilgisiz neden ilgilenmiyor der
ilgili olunca bu çok bunaltıyor beni der sıkılıverir
kızlar da az değil hani ha diceksiniz ikisinin arasını yapsak iş çözülür yine bir şey bulup kavga ederler hahahaha:P
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz erkek sevmem zamanla soğutur ilgisizlik beni. Aşırı ısrarcı erkek de iyi olmaz ama ikisnin ortası olsa iyi olur.
İlla bir tercih yapılacaksa da ısrarcılığı ilgisizliğe tercih ederim.10 Yorumlailgisiz erkeklerden hoslanma sebebi biri seni istemediginde ona daha cok baglanmak fakat eger sevgiliyseniz ve ilgisiz davranirsa durum degisir aci verici olmaya baslar bence israrci erkeklerin de bi siniri olmali senelerdir reddetmenize ragmen hala sizi istiyorsa can sıkıcı olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Israrcıyı bilmiyorum ama asla ilgisiz biriyle yapamam o ne bee ilgisiz olacaksa ben ondan nasil hoşlanıp ilişki yürütebilirim ki babamdan biliyorum asla ilgisiz erkek çekilmez
10 Yorumla
+1 yılİki uç nokta en iyisi orta yollu ne çok sık arayıp bunaltıcak nede çok ilgisiz bırakıcak. Denge sağlanmazsa ayrılığa gider.
20 Yorumla
+1 yılÇok ısrar bayar çok ilgisizlikte uzaklaştırır. Ortalaması yok mu bunun accık ısrarcı olsun accık da ilgilensin 😄
20 YorumlaIsrarcı değil ama sevdiğini sahiplenen erkekten, hoşlanırım.
30 Yorumla
+1 yılKadınlar ilgisiz değil çok konuşan erkekleri sevmez. Dinlemisini bilen güzel yorum yapan erkekleri sever
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılbence ilgisi olan ve ısrar etmeyen erkek istiyorlar. ha bir de 185cmden uzun istiyorlar. bir de zengin olsa iyi oluyormuş.
10 Yorumla İkisi de değil ortası olmalı.. ısrarcı olan Can sıkar.. ilgisiz olanda bir zahmet hayatımdan çıksın ona ilişki denmez
10 Yorumlaİlgisiz erkeklerle isim olmaz. Hayatında hiçbir amacı, işi gücü yokmuş gibi davranan erkekle de isim olmaz
10 Yorumla
+1 yılBir insanı istiyorsanız, seviyorsanız ona ilgili (sürekli iletişim), şefkatli, saygılı olmalısınız. Yoksa sevmeyin daha iyi 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence belli yaş dönemlerine göre degisiyor.
20 yasindaki duygulari ile 30 40 yas aralagindaki duygulari farkli olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli erkeklerden hoslaniyoruz kardesim. Gerisi boş.
20 YorumlaHepinize yetecek kadar ben olmadığı için bir kısmınızın ilgisiz kaldığı doğrudur. 😂 Beğendiği erkeğin ısrarcı olmasını seviyor kadınlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ya israrci da degil sogukda degil, samimi erkekten hoslanirlar kendine guvenen ve zeki.
20 Yorumlaİlgili olmakla ısrarcı olmak çok farklı şeyler
10 Yorumla
+1 yılÇok ısrarcı kişilerden nefret ederim. İlgisiz kişiyle de ilişki yürümez. Ortası en güzeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIkiside değil. Kendini her anlamda geliştiren alfa bir erkek
10 Yorumla
+1 yılBeğendiysem Israr etmesini istiyorsam ısrarcı.. yoksa umursamaz olmasını isterim😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside değil. İlgi dozunda olmalı. Ve doğru zamanda yapılmalı. Sevgilimden ilgi beklerim , ama ısrar asla. Birde sevgili vs olmadan ısrarla yaklaşan erkekler var itici.
10 Yorumla
+1 yılBen dengeli seviyorum ama dengesiz bir kadın kendi gibisini tercih eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar sadece kalbinin çarptığı erkekten hoşlanır. Soğuk erkek itici gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılNe bileyim ben kadınlar bilir ama kişiden kişiye göre değişir bence yine de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz erkekten hoşlanmam aynı şekilde ısrarcı erkektende öyle.. Denge en iyisi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe ısracıyım, ne de ilgisiz erkekten hoşlanırım.
10 Yorumla
+1 yılÇok ısrarı sevmem.. İlgisiz adam zaten benimle olamaz.. İkisinin ortası yok mu ya 😅
10 YorumlaIsrar ediyorsun olmuyor, ilgisiz oluyorsun yine olmuyor. ysni hiçbiri olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar hangi erkeklerden hoşlandıklarını kendileri bile bilmiyo ki 🤷♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılTam ortasini tutturman lazim kadinin kadasini biraz karistircaksin malasef gercek bu :)
10 Yorumla
+1 yılKadınlar hak etmiyen kim varsa ona yanaşıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Onun bana ilgisini farkedip karsilik vermedigimi gordugu halde devam eden iticidir
10 YorumlaBn hcbirinden de hoslanmiyorm öyle bişi oldgnu anladgm an direk ayriliyorm
17 Yorumla- +1 yıl
Kimiside böyle ne yaptığının farkinda değil örnekte ki gibi
- +1 yıl
O yüzden hiç israr etmem
- +1 yıl
Senin amacin belli değil
- +1 yıl
Bakalim bakalim
+1 yılIlgi her zaman kazanir ama hayir cevabi geliyorsa hemen geri adim at
10 YorumlaKadınlar ilgiden hoşlanır. İlgi nedir bilmeyenin ısrarcılıktan öteye geçememesinden, ilgiyi; kime, ne zaman, nasıl vereceğini öğrenememiş insandan kimse hoşlanmaz
10 Yorumla
+1 yılKadınların ne istediği tam olarak belli olmadığı için belirsiz diyorım 😊 çok ilgiden bulanır , ilgisizlikten şikayet eder, ısrarcı olsalar bunalır..;) yani kadınına göre değişir diyorum
10 Yorumla
+1 yılBen ikisinin karışımı birine aşığım. Nerde hangisi olacağını çok iyi biliyor. Nasıl yaptı bilmiyorum müthiş bir denge yakalamış. Her şey dozunda olunca bu yol yürünüyor arkadaşlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat