Uzlaşmacı karakter ( sürekli geri adım atan olarak algılanmasın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
2 ay
Ben baskın karakter diyorum, erkekler kadınların koruyucusu ve sağlayıcısıdır, size yapılan terbiyesizliğe "Sen kimsinde karıma terbiyesizlik yapıyorsun" densin istersiniz yoksa "Tesüf ederim beyfendi özür dileyin" mi?
Kadınlar baskın karakterli erkeklerden mi hoşlanır yoksa uzlaşmacı karakterli erkeklerden mi?
Birlikte konuşup ve anlaşarak, üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yoktur. İki tarafın da yeri gelince hem baskın hem uzlaşmacı olması gerekir. Bu sayede ilişki yürür. Birbirimizi dinleyip, rahatsız olduğumuz durumlar hakkında konuştuktan sonra, yanlışlarımızı empati yoluyla fark edebiliriz. Böylelikle, iki taraf da hatasını kavrayıp daha dikkatli davranır.
Evet ama hiçbir fikir ayrılığına düşmemekte monotonluğa yol açar. Zaten sevdiğin aynı zamanda arkadaşın eşin dostun hatta ailen olmuyorsa o sevginin de bir anlamı yok gibi
@Salakçadüşünen haklısın. Aynen, arada fikir ayrılığına düşülür tabi ve haliyle tartışmalar olur. Bu durum da çiftin birbirine daha da bağlanmasına sebep olur.
Baskın olmalı kimse inkar etmesin biz kadınlar duygularımız ile hareket ediyoruz fakat ileriye gitmemeli fakat pasiflik erkek gibi beyni ile hareket eden bir varlık için uygun değil
Ben arkadaş edinirken kadın erkek cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Konuşup anlaşabildiğim bir insansa arkadaşım oluyor, dışarda görüşüyorum zaten bir erkekle sosyalleşiyorum. Buluşunca karşılıklı oturup konuşuyoruz cafede kız arkadaşlarımla da böyle
Dürüst olucam, bir erkeğin kız arkadaşa ihtiyacı falan yoktur, mutlaka o kızdan bir beklentisi vardır. Bu beklenti daha çok sevgili olabilite ve cinsel birlikteliktir, en yakın erkek arkadaşına "akşam bana gel içelim yahut kafa dağıtalım" gibisinden teklifte bulunsan erkek arkadaşın bunu eğlence olarak görmez bir fırsat bir aralıklı kapı olarak düşünür ve bu teklifi geri çevirecek erkek geçerli bir sebebi olmadığı takdirde yoktur.
Bak seninle uzlaşmacı erkek gibi konuştum ama anlaşamadık bana geçerli bir neden veremedin ve kesin bir şekilde kanıtlayamayacağım bir şey öne sürdün, şimdi nasıl uzlaşıcaz geri adım atıp tamam eğlenmene bak takıl arkadaşlarınla diyip seni boşlamalı mıyım, terketmeli miyim yoksa "senin benden başka erkek arkadaşın falan olamaz" mı demeliyim
Her iki taraf zaten kendi görüşünü savunur sonra ortak paydada birleşir ve uzlaşır, hem kendi görüşüm falan değil, istediğin zaman bu dediğimi kanıtlayabilirsin tek yapman gereken herhangi bir erkek arkadaşına biraz sıcak davranman ve bahsettiğim teklifi yapman
Adamın söyledikleri doğru mk. Bir erkek olarak onaylıyorum. Zort oldun işte zorlama. Sen kafelerde o arkadaşım dediklerinle buluşmaya devam et. Bi sabah gözünü başka yerde açınca görürüm seni. Sonra da buraya gelip "Bi hata yaptım arkadaşlar sevgilimi nasıl kendime geri döndürürüm " diye konu açacaksın.
Bir kere şuna açıklık getirelim bir erkeğin bir kızla cinsel birliktelik kurmak istemi sapıklık falan değil, o halde niye yaşıyoruz, niye sevgili oluyoruz aşık oluyoruz niye evleniyoruz, her şeyi de sapıklık olarak görmeyin, sapıklık kız istemediği halde rahatsızlık vermektir
@linley kadına cinsel olarak yakınlaşmak ister diyorsun sevgili harici yaklaşan bütün erkeklerin niyeti buysa sapıktırlar arkadaş ayağına yaklaşıyorlar iseler birden çok kıza aynı anda böyle yaklaşıyorlar sapıklık kolay mı
Müslümanlığını sen de sorgulamalısın. Nikahlı veya evli olmayan kişilerin birliktelik durumu, sakıncalarını git iyice araştır. Özgürlük ve geri kafalılık damgalarını kullanarak insanlar sapıttı iyice? Bazı şeyler çok normal görünüyor size. Git eski hadisleri oku. Kadınların ve erkeklerin nasıl davrandığına bak. Sen okurken bu kadar da olmaz abi. Ne var bunda dediklerin olucak. Ama öyle işte. Git bak şimdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeri geldi mi baskın olacak yeri geldi mi alttan alacak
Bıdı bıdı yapma da diyebilir mi shxjjsj
Ahahah
Yeri geldi mi baskın olacak yeri geldi mi alttan alacak. Tatlı bebek olucak kucağımda
Bak senn hxhxhxh
😂😂😂😂 öyle ama
Teşekürler ^^
Katılıyorum ☺️
Nevar? Ekleyip druyon
Mesaj kutun kapalı, o kadar uğraştım anlamadın
... çünkü eskiden sapıklar yazardı
Ha..
Sanada atamıyorum mesaj haha
Ağırlığı olan bi erkek isterim. Benden pasif olması iyi olmaz beni biraz baskılamalı veya yatıştırmalı
Ortasını bulandan hoşlanır ama bu orta dengeyi asla bozma.
Birlikte konuşup ve anlaşarak, üstesinden gelemeyeceğimiz bir şey yoktur. İki tarafın da yeri gelince hem baskın hem uzlaşmacı olması gerekir. Bu sayede ilişki yürür. Birbirimizi dinleyip, rahatsız olduğumuz durumlar hakkında konuştuktan sonra, yanlışlarımızı empati yoluyla fark edebiliriz. Böylelikle, iki taraf da hatasını kavrayıp daha dikkatli davranır.
İnsan o şekilde ancak arkadaş olabiliyor ya
@Salakçadüşünen Bence; sevdiğin, herseyden önce en yakın dostun olmalı. Böylelikle, daha içten bağlanır kalpler.
Evet ama hiçbir fikir ayrılığına düşmemekte monotonluğa yol açar. Zaten sevdiğin aynı zamanda arkadaşın eşin dostun hatta ailen olmuyorsa o sevginin de bir anlamı yok gibi
@Salakçadüşünen haklısın. Aynen, arada fikir ayrılığına düşülür tabi ve haliyle tartışmalar olur. Bu durum da çiftin birbirine daha da bağlanmasına sebep olur.
Evet mantıklı
Genel olarak baskın karakterli insanları sevmem hep dediğim dedik yanındaki insanı ezmeye çalışan tipler oluyor genelde
Baskın olmalı kimse inkar etmesin biz kadınlar duygularımız ile hareket ediyoruz fakat ileriye gitmemeli fakat pasiflik erkek gibi beyni ile hareket eden bir varlık için uygun değil
Kuşak farkı. Z kuşağına karşı baskın ol da göreyim seni.
Çoğunlukla uzlaşmacı olması ama yeri geldiğinde de baskın olmalı tabi
Bence yerine gore ya ama akilli kadinlar uzlasimci erkeklerden hoslanir
Uzlaşmacı, en nefret ettiğim şey dinlemeden anlamadan ben haklıyım benim dediğim olacak tavırları
Ben uzlaşmacı erkekleri beğeniyorum
Kavgasız gürültüsüz ilişki mi olur ya, yeri geldimi dediğim dedik olması lazım diye düşünüyorum
İkimiz de bir bireyiz neden dediği dedik olsun illa. Saygı görmediğim yerde durmuyorum
Diyelim ki senin erkek arkadaşların var sevgilin bundan rahatsız, bu durumu nasıl halledersiniz?
Benim arkadaşımın erkek olmasında onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu sorarım?
Neden bir erkek arkadaşa gereksinim duyuyorsun? İşte sorun
Ben arkadaş edinirken kadın erkek cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Konuşup anlaşabildiğim bir insansa arkadaşım oluyor, dışarda görüşüyorum zaten bir erkekle sosyalleşiyorum. Buluşunca karşılıklı oturup konuşuyoruz cafede kız arkadaşlarımla da böyle
Dürüst olucam, bir erkeğin kız arkadaşa ihtiyacı falan yoktur, mutlaka o kızdan bir beklentisi vardır. Bu beklenti daha çok sevgili olabilite ve cinsel birlikteliktir, en yakın erkek arkadaşına "akşam bana gel içelim yahut kafa dağıtalım" gibisinden teklifte bulunsan erkek arkadaşın bunu eğlence olarak görmez bir fırsat bir aralıklı kapı olarak düşünür ve bu teklifi geri çevirecek erkek geçerli bir sebebi olmadığı takdirde yoktur.
@linley +1
@linley kendi düşünceniz dünyadaki bütün erkeklere bu fikri uygulayamayız. Damacanaya tecavüz eden de var. Siz ediyor musunuz?
Bak seninle uzlaşmacı erkek gibi konuştum ama anlaşamadık bana geçerli bir neden veremedin ve kesin bir şekilde kanıtlayamayacağım bir şey öne sürdün, şimdi nasıl uzlaşıcaz geri adım atıp tamam eğlenmene bak takıl arkadaşlarınla diyip seni boşlamalı mıyım, terketmeli miyim yoksa "senin benden başka erkek arkadaşın falan olamaz" mı demeliyim
Hayır bana kendi görüşünün bütün herkes için geçerli olduğunu söylemen uzlaşmacı değildir.
Her iki taraf zaten kendi görüşünü savunur sonra ortak paydada birleşir ve uzlaşır, hem kendi görüşüm falan değil, istediğin zaman bu dediğimi kanıtlayabilirsin tek yapman gereken herhangi bir erkek arkadaşına biraz sıcak davranman ve bahsettiğim teklifi yapman
Adamın söyledikleri doğru mk. Bir erkek olarak onaylıyorum. Zort oldun işte zorlama. Sen kafelerde o arkadaşım dediklerinle buluşmaya devam et. Bi sabah gözünü başka yerde açınca görürüm seni. Sonra da buraya gelip "Bi hata yaptım arkadaşlar sevgilimi nasıl kendime geri döndürürüm " diye konu açacaksın.
Bu arada ben normal arkadaşım olan bir erkekten hoşlanıyordum ve ona duygularımı açtığımda olumsuz cevap almıştım. Sana da katılmıyorum.
@oski parazit yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Dediklerinizin bir terbiye sınırı yok demek ki siz çevrenizdeki kızlara bu gözle bakıyorsunuz
Ama ben sana zaten ya sevgili olabilite ya da cinsel birliktelik dedim
Arkadaşlar bilgilendirme : herkes sapık değildir, karşındaki kadına illa cinsel obje olarak ya da sevgili olarak bakmaz. Bilgilendirme bitmiştir
Bak sen de genelleme yapıyon. Yo hiçte bile. Öyle bakılması gereken kızlara öyle bakarım. Sen de onlardan birisin.
Peki uzlaşmacı bayan sizin dediğiniz gibi 😂
Benim namusuma laf edecek kimse değilsiniz. Neyse Allah’a havale olunuz.
@oskii hey sakin ol, efendi efendi konuştuk niye çamur atıyorsun kızq
Allah duyarını da kastığına göre dağılabiliriz. Vesselam...
@oskii yo bu gerçek. Müslüman değilsen kafan basmaz. Müslüman isen de bir sorgula kendini
Bir kere şuna açıklık getirelim bir erkeğin bir kızla cinsel birliktelik kurmak istemi sapıklık falan değil, o halde niye yaşıyoruz, niye sevgili oluyoruz aşık oluyoruz niye evleniyoruz, her şeyi de sapıklık olarak görmeyin, sapıklık kız istemediği halde rahatsızlık vermektir
@linley kadına cinsel olarak yakınlaşmak ister diyorsun sevgili harici yaklaşan bütün erkeklerin niyeti buysa sapıktırlar arkadaş ayağına yaklaşıyorlar iseler birden çok kıza aynı anda böyle yaklaşıyorlar sapıklık kolay mı
Pekâlâ dediğin gibi olsun, iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Müslümanlığını sen de sorgulamalısın. Nikahlı veya evli olmayan kişilerin birliktelik durumu, sakıncalarını git iyice araştır. Özgürlük ve geri kafalılık damgalarını kullanarak insanlar sapıttı iyice? Bazı şeyler çok normal görünüyor size. Git eski hadisleri oku. Kadınların ve erkeklerin nasıl davrandığına bak. Sen okurken bu kadar da olmaz abi. Ne var bunda dediklerin olucak. Ama öyle işte. Git bak şimdi.
Bir erkekle bir kadının kalabalık bir ortamda görüşmesinin ne sakıncası varmış?
Ortaya karışık alabilir miyim pls
Tabiki 🤵🏻
Bizim ülkemizde ezen sevilir dostum.
Başkalarına baskın olsun kendilerine uzlaşmacı olsun isterler aga
Yakışıklı erkeklerden
Sonunda o dürüst yorum
Düzgün efendi olsun
Maço gibi sert ve korumacı olsa da fena olmaz
Ortaya karışık her zaman
Kadınına göre değişir
Uzlaşmacı olmalı ben yıkıcı bir karakterim çünkü