Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben severim vala. Eğer benle bşr şeyler yaşayacaksa, bazı duyguları paylaşacaksak benimle ilgilenmeli. Sadece görüşmeden görüşmeye ilgilenecekse gitsin başkasıyla görüşsün. 😂 bence gerçekten bir şeyler hisseden insan ilgilenir de ilgiyi de sever.
Aynen ilgiyi bence herkes sever ya. Özelikle sevdiğin insan tarafından oluyorsa bu bir tık daha sever diye düşünüyorum. Kadınlar genelde erkeklere göre bir tık daha ilgiyi severler bence.
İlgi ve sevgi ihtiyaçları, cinsiyetten bağımsız olarak bireyden bireye değişebilir. İnsanların ilgi ve sevgiye olan ihtiyaçları, kişisel deneyimlere, kişilik özelliklerine, geçmiş yaşantılara ve sosyal faktörlere göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle, genel bir kural olarak "kadınlar mı fazla ilgiyi sever, erkekler mi?" gibi bir saptamada bulunmak yanıltıcı olabilir. Bazı insanlar daha fazla ilgi ve sevgi gösterilmesini tercih ederken, bazıları daha bağımsız bir şekilde hareket etmeyi tercih edebilir. İnsanların ilgiye verdikleri tepkiler ve ihtiyaçları kişilik ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir. Sağlıklı bir ilişkide, partnerler arasında açık iletişim önemlidir. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi paylaşmak, partnerinizin sizinle nasıl ilişki kurmak istediğini anlamak ve anlayışlı bir şekilde hareket etmek önemlidir. her bireyin kendine özgü olduğu ve ilişkilerdeki dinamiklerin genellemelerle belirlenemeyeceğidir. İlişkiler, her iki tarafın da ihtiyaçlarını karşılayacak bir denge sağlayarak gelişir.
Kadın ilgili ancak istediği ölçüde ve istediği zaman bekler.
Bu zaman ve yer sürekli bir degiskenlik içindedir.
Erkek ise ilgili bekler , çoğu zaman duymak - görmek ister.
Kimi zaman bir söz , kimi zaman bakış, kimi zaman sürpriz.
Kadın sürekli anlaşılmak ama her anlamda ister.
Zaten hepimiz tanık olmussuzdur kadının "beni anla" cümlesine.
Kadınlar ilgi falan istemiyor🤦🏽 tek amaç telefon açık kalsın konuşulsun ama hiç kapatılmasın. O arada evi de süpürür bulaşığı da yıkar çocuğu bile emzirir🤦🏽 ama o telefon açık kalacak
Cevap
10Cevap
Kadınlar tabiki. Erkeğe bir iltifat et 1 sene götürür onu. Kadına her saat 10 iltifat lazım. İltifatla çalışıyorlar
Aynen öyle kadınlar bir tık daha sever ilgiyi. Erkekler öyle ilgili değiller fazla ya. Yani ilgi beklemeler öyle ilgiyi severler ama aşırısı onlari sıkar hatta bunaltır o derece diye düşünüyorum ben.
ilgi az olursa aldatırım acımam boşluğu doldururum bunuda önceden haber veririm eğer istediğim ilgi sevgiyi vermezsen durak değilim yolcusunu bekleyen akarım kaçarım derim
İki tarafta ilgiyi sever ama bi ölçüsü olmak zorunda kadınlar mesela fazla ilgiden sıkılıyorlar
Ben erkek olarak severim yia sevdigim kız tarafından çocuk gibi sevilmek öpülmek 🤭💕
Kadınlar ilgisiz yaşayamaz net
Aynen öyle katılıyorum görüşüne. Biz kadınlar ilgi meraklısıyız. Erkekler bizim kadar sevmezler ilgiyi falan genelde biz kadınlar daha çok ilgi gösterilsin isteriz. O yüzden bende kadınlar diyorum..
Kendimden biliyorum ilgisizlik olunca anında uzaklaşırım
Kadin eger nankor degilse verilen iyligin kiymetibi bilir. Erkek ise verilen ilgiden kacar.
Kedigillerden olduğum için ilgiyi severim. İlgi gösterebilirbiniz kızlar
Şahsen ben severim..
Aynen bende çok severim ilgiyi alakayı falan. Zaten kadınlar ilgi meraklısı. Erkekler genelde fazla ilgiyi sevmez çabuk sıkılırlar. Tabi herkes için geçerli değil bu dediğim bazı insanlar için geçerli.
kadınlar
Aynen bencede kadınlar ilgi meraklısı. İlgisiz kalınca soğurlar. Şahsen ben ilgi falan görmesem aşırı soğurum ve birdaha o kişiye karşı aynı olamam. Ama erkekler öyle değil fazla ilgiden çabuk sıkılırlar.
Kadınlar
Sevenler
cevap belli aslında
Eskiden kadınlardı artık erkekler seviyor
Erkek:) 🙈
kadinlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?