Boyum 170, hayvan gibi insanları dövüyorum, birsuru kız ilgi gösteriyor, boy sorunum olmadı hiç neden?

Olay sadece güçle mi alakali? Dövüşçüyüm, kızlardan boyumla ilgili hiç olumsuz eleştiri almadım. İnternette durmadan 170 erkekleri linclediklerini görüyorum, özellikle kızlar yapıyor ama normal hayatta olmuyor bunlar. Ya söylemeye çekiniyorlar ya da başka bir şeyden dolayı bilmiyorum artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Millet çok yanlış anlıyor. Olay şu, insanların belki de %90 kadarına gücüm yetiyor ve bu durum da özgüven sağlıyor. Bu da kizladan ilgi görmeme sebep oluyor dolaylı olarak. Yine yanlış anlaşılmasın insanlara gücüm yettiği için özgüven, özgüven de ilgi demek yani dövmek= ilgi değil, özgüven = ilgi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu da açıklamak için söylüyorum ovundugum için değil. Olay sosyal hayatta kimsenin boyuma laf etmemesi. Bu da demek oluyor ki çekiniyorlar ya da ayıp olur diye düşünüyorlar ama akıllarından bu geçiyor. Soru da şu: akıllarından bu geçiyor mu, geçmiyor mu?
Boyum 170, hayvan gibi insanları dövüyorum, birsuru kız ilgi gösteriyor, boy sorunum olmadı hiç neden?