Güncellemeler
+1 yıl
Millet çok yanlış anlıyor. Olay şu, insanların belki de %90 kadarına gücüm yetiyor ve bu durum da özgüven sağlıyor. Bu da kizladan ilgi görmeme sebep oluyor dolaylı olarak. Yine yanlış anlaşılmasın insanlara gücüm yettiği için özgüven, özgüven de ilgi demek yani dövmek= ilgi değil, özgüven = ilgi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu da açıklamak için söylüyorum ovundugum için değil. Olay sosyal hayatta kimsenin boyuma laf etmemesi. Bu da demek oluyor ki çekiniyorlar ya da ayıp olur diye düşünüyorlar ama akıllarından bu geçiyor. Soru da şu: akıllarından bu geçiyor mu, geçmiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanları dövmenin havalı bi şey olduğunu mu sanıyorsun şöyle erkekler niye var yaa
İlk okul dersiverdimguncellemeye bakabilirsin
hayvan gibi insanlari dovmenle ovundun mu az once sen
Yengen ıslandı ulu orta söyleme bir daha
E tabii
s ktir git p ic anlama yetiniz bile yoksa yorum yapmayin
Kime diyorsun?
sadece eren yazan kisiye ithafen dedim ama yorumuna bakilirsa senin de asagida kalir yanin yok
O benimle tssk geçiyor zaten sana bir şey dememiş ve ben de ona değil sana cevap vermiştim, evet ovundum, ovunmeyi severim, ovun beni.
guzel seyler yapsan ovebilirdim insanlari dovmenin neresi ovulecek bir sey? korkutucu sadece
ayrica bana demis gordugumu okuyabiliyorum garip bi ozellik ama
Sana laf diyerek bana laf vuruyor işte
sana niye laf vursun tanidigin biri mi
Ben dalgasına söyledim ne suçum var şimdi
Maymunço kendini bi skm sanıyor napiyim dalga geçesim geldi
Eren kardeş anlamayanlar için soruyu guncelledim. Bak bakalım şimdi anlayacak misin
Kardeş ben kimin ne mal olduğunu iki kelimesinden anlarım zaten sen dert etme
Niye o zaman bana ilk okul dersi verdiriyorsun
Boş soru görünce trollemeden geçemiyorum
Aklının yetmediğini boş diyenleri çok gördüm. Burada boşuna ilk okul dersi vermedik, hepsi senin için.
Hayat dersi diye anlattığın buysa senin ben hayatını..
Dolu soruya boş insan gelince böyle oluyor işte. Sana ben hayatın sırrını versem küfrederek kadar cahilsin.
ikiniz de canımsın daha fazla yazip kendinizi rezil etmeyin hadi
dolu soruya bak seni anca mahallendeki varoslar begenmis sende kendini guclu sanmissin hahapsjsld
Varoş mu? Hayatında kaç kitap okudun sen😂
Şu an sadece gülüyorum. Sana hayatın gerçeklerini öğretmeye kalksam aciz beynin burun deliklerinden akar
Eren konuşma, yap.
sen anca gulersin zaten digeri de sadece bos bos kitap okumayi zekilik sanar ikiniz iyi arkadas olursunuz burdan devam
s i kik skik insanlarsiniz ugrasmaya degmezsiniz ahapjsslkd
Zeka doğuştan gelir, cahil olduğunu soyledim yine beyin hariç başka bir yerden anladın.
Belli hiç kitap okumamış, ne analitik düşünme becerisine sahip ne de zekaya. Koyun gibi yaşayan birisi işte.
Ulan ne boş insanlarsınız yazdığıma pişman oldum
Ulan eren, senin ne vasfin var da buraya hem yazıyorsun hem de boş bos eleştiriyorsun? Bir tek ismini biliyoruz, sadece eren. Hiçbir vasfı yok gelmiş boş boş trol yapıyor, trol olduğunu da kabul ediyor o ayrı konu
Sen vasfımı öğrenmeye bile değmeyecek kadar boş bir insansın. Çok merak ediyosan vasfımı anlatır gazını alırım
Anlat bakalım, gülüyorum şu an.
Elektronik şirketinde donanım tasarımı yapıyorum ve giriş seviyesinde yazılım yapıyorum. Beraberinde üniversitede elektronik bölümünde okuyorum. Boş vakitlerimde yazılım öğrenmeye devam ediyorum ve 3d modelleme öğreniyorum. Daha öncesinde birçok işte de çalıştım
Hem okul okuyup hem de bir okuldan mezun olup yapılacak bir işi yapıyorsun ha? Babanın şirketi herhalde
Hayır değil. Staj için girdim herkes işimi iyi yaptığımı görünce bana her türlü imkanı sağladı
ay sonunda mantıklı biri
Yav he birader uyan alooo
Dayı sen ne yapıyorsun