Bende dedim beni beğenmedin ama kendine bak önce dedim.
Oda dedi ki evet seni beğenmedim neden zorluyorsun dedi açık açık.
Çirkin yüzüm var estetik doktoruna whatsaptan ulaştım... Erkin onsal diye bir doktor bu tipe neler gerekiyor diye sordum fotoğrafımı falan atıp.
Burun, bisektomi, dudak dolgusu gerekiyor dedi 130 bin TL tutuyor şu anda bunu verecek param yok üniversite öğrencisiyim.
Maksimum 25 yaşına kadar yaptırmam lazım.
Gençliğimi güzel yaşamak istiyorum.
Ben de kendimi çirkin vs. olarak görüyorum. Bu normaldir her insan bazen böyle görebilir kendini ama sen ve benim gibi bazı insanlarda bu abartılı bir şekilde takıntı hâline gelmiş. Bu yüzden destek almalıyız. Misal çenem geniş burnum büyük falan diyorsun ama bu seni sen yapan şeyler. Farklı olduğun için güzelsin. Şahsen bir doktorun elinden çıkan birisine güzel demem. Güzellik doğal ve farklı olan şeydir. Doktor istediğini yapabilir ve sonucunda diğer kızlara benzersin. O zaman ne özelliğin kalır? Bence ilk olarak bunları bir dostuna ya da psikoloğa anlatmalısın. Kendini sevmeye ve kendinle barışık olmaya başlamalısın. İsteyen her insab elbet partnerini bulur. Sen de bulursun ama zamanı gelince. Kendini daima sev ve sen nasıl mutluysan öyle hayatı yaşa. İnsanlara göre değil. Femcel-Incell vs. de sadece insanların birbirlerini kalıplamalarından başka bir şey değil. Kendini o kalıplara koyma.
Bir de buradaki erkeklere çok güvenme. Sana duymak istediklerini verip sadece cinsellik için kullanacak çok erkek var.
Cevap
7Cevap
Çok takma derim neden bu güzellik hastalığı
Evlenme çağına yaklaşıyorum görücü bile gelmiyor
Denedim olmadı...
Çene dolgusu ve burun dolgusu yaptırdım yine bir boka benzememistim.
Femcel yeni duydum incel gibi mi senin boyun kaç erkekler egoist zaten
Boyum 153
İncel gibi evet
Çirkin insan diye birseyyok tur estetik değil doğal olmanı tavsiye ederim sana benimde sevgilim yok olacak illaki merak etme allahin dediği yazdığı kişi karşına çıkacak
Femcel neymis
İncel erkeğin kız versiyonu
Önemli olan iç güzelliktir
Yalan...
Yüz hatların nasilnki
Kötü işte nasıl anlatayım ki boyumda kisa
Çenem geniş burnum büyük filan
Femcel ne a
İncel erkeğin kız versiyonu...
İstese dahi kendine partner bulamayan kız demek.
İstek attim
Tanışmak ister misin merak ettim
Konuşmak ister misin
Olur tamam...
İstek attim
Nerden konusalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?