Artık sevgili yapamamaktan intihar edeceğim ya birgün ne yapsam olmuyo lütfen yardım edin ya?

Arkadaşlar bi kaç kere daha sormuştum artık bi sevgilim olsun istiyorum yalnız başıma kalmak istemiyorum bu konuyu okadar takıntı haline getirdimki artık gece gündüz bunu düşünüyorum hayatıma kötü etkileri bile oldu okulda notlarım düştü yakın arkadaşlarımla hatta ailemle bile konuşmuyorum artık kız arkadaşım olsun diye elimden gelen herşeyi denedim sanırım tipten kaybediyorum resmimi de koyacağım bu arada koyacağım resim 9 ay önceki resmim yeni yoktu sizde zaten bakıp dersiniz sanırım ben tek başıma öleceğim ya kimsem olmayacak biliyorum yakışıklı biri değilim ama ne yapıyım Allah böyle yaratmış ben böyle olmak istemedim ya kaç kızla konuşsam hep kaybettim bir gün intihar edip kurtulmak istiyom aslında bunun dışında büssürü daha derdim var 🥺😔 ne yapmalıyım sizce
Artık sevgili yapamamaktan intihar edeceğim ya birgün ne yapsam olmuyo lütfen yardım edin ya?