Sporu çok uzun zamandır yapıyporum. Fiziki görüntüm çok iyi, giyimdir, bakımdır, iş/güç, kariyer
vs. Gaayet iyi. Tipte orta.. Ama ne yapsam hayat boyu yalnız kaldım. Hep rededildim. Kimden hoşlansam olmadı.. Beynini kadın ile yemiş, erkeğe selam bile vermeyen kadın görünce keninden geçen erkekler dahil seviliyor, kendine bakmayan, şişman/zayıf, bakımsız veya aile geçindirecek kapasitesi olmayan tenekeler bile seviliyor. Artık çok zoruma gidiyor. Kafamı duvarlara vurup ölesim geliyor o kadar zoruma gidiyor. 29 yıldır b*k gibi hayatım oldu yalnızlıktan. Geleceğe dair en ufak bir beklentim planım yok. Mesela şu an neden yaşıyorum? Bilmiyorum.. Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum. Dediğim gibi çok ağırıma gidiyor bu durum. O kadar ki gözüm doluyor aylardır geceleri. Kabullenemiyorum ve artık dayanamıyorum Belkide ölmem gerek.. Halden anlamayan, empati yoksunları veya abazalar yazmasın.
Ne dersiniz?
vs. Gaayet iyi. Tipte orta.. Ama ne yapsam hayat boyu yalnız kaldım. Hep rededildim. Kimden hoşlansam olmadı.. Beynini kadın ile yemiş, erkeğe selam bile vermeyen kadın görünce keninden geçen erkekler dahil seviliyor, kendine bakmayan, şişman/zayıf, bakımsız veya aile geçindirecek kapasitesi olmayan tenekeler bile seviliyor. Artık çok zoruma gidiyor. Kafamı duvarlara vurup ölesim geliyor o kadar zoruma gidiyor. 29 yıldır b*k gibi hayatım oldu yalnızlıktan. Geleceğe dair en ufak bir beklentim planım yok. Mesela şu an neden yaşıyorum? Bilmiyorum.. Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum. Dediğim gibi çok ağırıma gidiyor bu durum. O kadar ki gözüm doluyor aylardır geceleri. Kabullenemiyorum ve artık dayanamıyorum Belkide ölmem gerek.. Halden anlamayan, empati yoksunları veya abazalar yazmasın.
Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
her şey sevgililik değil ki bugün sana hayat veren su yarın seni bogabiliyor aşık oluyon ayrılıp bi ton acı cektiriyolar bence yalnızım diye sevin
Bu teselliler işe yaramıyor
Olsun uzuluyum diyon yani
Yok üzülmüyorum, öleceğim
Bir karı kız için düşündüğün şeylere bak ciddi misin dalga mı geçiyorsun
Mesele karı kız değil. Sevgiyi ik bacak arası sanan senşn gibi abazalar snlamaz zaten
Aptala laf anlatmayacağım sen intihar et zaten
Zoruna gitmesi normal.
Gerçeği ikimizde içten içe biliyorsak sorun yok
Abazan sensin benim için sorun yok aptallara tahammülüm yoktur benim beni rahatsız etme sus
Belli oluyor
Hayatını birinin seni sevmesi için yaşama bence kendin için yaşamalısın, sevsinler veya sevmesinler bunun bir önemi yok sen kendini sevmelisin.. herkes gelip geçici
Yaşamadan kolay değil mi konuşmak? Nede olsa sadece "merhaba" desen bile tonla insan bulacağınun rahatlığı var..
Bana kalırsa bir psikolog ile görüşmelisin, belkide ruhun hastalıklı bu yüzden sevilmiyorsun.. yorumlarından gördüğüm kadarıyla ruhun hasta ve bu yüzden red ediliyorsun, belkide bu sende bir alışkanlık oldu, ön yargılı ve hastalıklı ruhunla ne kdr zengin olursan ol ne kdr yakışıklı olursan ol, hayatında kimse olmaz, her şey bunlar değil çünkü o şişko dediğin beğenmediğin kişinin ruhu seninkinden kat kat güzel demekki.. kendi ruh sağlığını sorgula derim, tedavi olmayacaksan. millete böyle davranmaya devam edeceksen intihar etmen en mantıklısı.
Görüştüm zaten
Rededilme sebeplerim; her kıza yavşamıyorum, anladın mı? O çook iyi dediğiniz kaç kişiye yürüyor biliyor musun? Biraz geniş düşünme yeteneği olsa anlayacaksınız ama çok zor.
Hastasn sen, kendine bir iyilik yap
Ne alaka? Niye zoruna gidiyor?
Zoruma gitmiyor canım benim, beni alakadar etmez ne olduğun veya ne yapacağın sordun cevapladık, burada ukala ukala hareketler yapmana alçalmana gerek yok, şimdi dersin. Sen ben herkese yaşamıyorum sana yavşamadım zoruna gitti dersin ama inan bana kimsenin umrunda değil,
Aynen ayakta uyutmak daha iyi
Selam kardeşim umarım sabr edersin başarılarına odaklan ve dünyaya naz yap bu dünyaya ne kadar naz yaparsan o kadar kazanirsin
Hikaye
Olmuyorsa akışına bırak sende. Çok sıkma kendini. Başka uğraşlar bul. Bunun için intihar etmek pek akıllıca sayılmaz.
Akışına değil de kendimi bırakıp hayat defterimi kapatacağım az kaldı.
Çok sayıda prof. Hobimde var. Herşeyi denedim
*sen de.
Düşüncelerinle kendini kısır döngüye sokuyorsun. Ve bunu bozmazsan psikolojin daha da bozulacak. Düşüncelerini değiştirmeden biz sana yardımcı olamayız.
Olma zaten hocam. İçimi kimseye dökmemiştim. Dökmüş oldum sadece
Beynini zehirliyorsun, biraz pozitif bakmayı bilmen gerekiyor sağlığın için. Her neyse..
979 kitap okudum ben..
Neyse
Onu demiyorum, yani demek istediğim olmuyor olmuyor olmuyor olmuyor. Bu düşünceyi farklı bir şeyle değiştirmelisin. Bence
Olmuyor ve artık dayanamıyorum kardeşim. Denemediğim şey kalmadı.
Kendimi yırtsam olmadı. Gençliğim elimden kayıp gitti ve çapsızlar bile seviliyor..