Eski erkek arkadaşımın ailesi depremzede, onun yanına gitmeli miyim?

Eski erkek arkadaşımın ablasıyla ve abisiyle konuştum eski arkadaşı olarak bi ihtiyaçları olup olmadığını iyi olup olmadıklarını merak ettiğim için. Çok teşekkür ettiler ve çok mutlu oldular. O’nun benim memleketimde askerde olduğunu ve nişanlandığını söylediler çok şaşırdım her iki habere de. Ben de hiç bir iletişim bilgisi yok. Ama onu ziyaret edip geçmiş olsun dilemek istiyorum. içimde ona karşı bir sevgi aşk vs yok sadece geçmişte bir arkadaşı olarak. Olduğu yeri arayıp bölük vs öğrendim. Sadece onu görmek istiyorum bu yanlış mı olur ve tepkisi ne olur?

Güncellemeler
+1 yıl
Evet aklımdan çıkmıyor hala ona karşı hislerim var bunu kendime bile itiraf edemiyorum. Aklım dur diyor kalbim koş git yanına diyor. Ona bişey oldu diye aklım çıkmıştı iyi olmasına çok mutluyum ama bu yetmiyor bir kere de olsa görmek için neler yapmazdım. Yanlış biliyorum ama onu çok özlüyorum. Çok uzun yıllar geçti ama bende bıraktığı anılar sürekli gözümün önünde. Hep acaba hiç aklına geliyorum mu diyorum. Çünkü çok masum çok güzel bir ilişkimiz olmuştu:( Empati yapın yargılamayın…
Eski erkek arkadaşımın ailesi depremzede, onun yanına gitmeli miyim?