Bak varya ben hayatımda sadece kadınlar olmasa ölürüm kim beni kadınlardan ayiriyosa burayı okuyodur stalkluyosa haksizmiyim?

Sen kimsin nesin bilmiyorum ama bak hayatıma giren yüz binlerce kadın benden sebebsiz yere ayrıldı çoğu hemde bazılarını ben terkettim ama bazıları benimle çok mutluyken ayrıldı bunu eski sevgilim olan kızlar yapmiyoda olabilir bende yanılıyor olabilirim ama ihtimal var o kadar çok kadınla sevgili oldumki hangisi yapıyor tahmin dahi edemem eski kırıklarım çok fazla ama hayatıma giren kadınlar sebebsiz yere uzaklisiyo benden hemde hepsi bir günde iki sevgilimden ayrildim aren koçak herseysiz yaşar ekmek olmasa su olmasa yaşarım ama kadınlarımı benden alırsanız ben yaşayamam ölürüm dünyanın en ağır cezası ölüm değildir benim için kadınlardan ayrı kaldığım her salise her saniye ölümdür erir biterim zayıflarım çürürüm bir trans erkek herseysiz yaşar ama kadınsız asla erir biterim yok olur kaybolurum ağlarım geberene kadar acı çekerim ben eski sevgililerimi asla erkeklerden kiskanmam neden biliyomusunuz banane abi beni bırakıp başkasına giden kadından banane onun sevgilisinden erkek arkadaşından banane istedigiyle takilsin zerre kiskanmam ama onlarda beni kızlardan kıskanmasın çünkü ben onları erkek arkadaşlarından kankalarindan erkek sevgililerinden ayırmaya çalışmam ben bu kadar kötü bir adam değilim başkasını seviyosa dokunmam aralarıni asla bozmam ama ben benim sevgilim olan kızlar hayatıma giren kızlar birden benden ayrılıyor seven yokken bu konuda şüphelenmekte hakliyim durduk yere niye kızlar bana trip atıyor mutluyken ya mutluyduk ya bunu hangi kız yapiyosa bulacam intikam almayı iyi biliyor çünkü beni silahla vurup öldürse canım yanmaz biliyor kim yapiyosa ama trans erkeği kadınlardan ayırmak mezarda bile mümkün olmaz en fazla ayirirsiniz beni kızlarla ama yüreğimdeki kadınlara olan aşkı ateşi ömür boyu sonduremessiniz kimisi ekmek götürmek için yaşar ailesine kimisi hayatta kalmak için kimisi sıcak yuvam olsun diye benim bu hayatta tek yaşama sebebim kadınlar herşeyi yaparsiniz belki ama benim kadınlara olan aşkım toprağın altında bile bitmez
Güncellemeler
+1 yıl
Bak ben insanlara kötülük yapabilecek kapasitede bir adamım ama yapmam niye biliyomusunuz çünkü benim insanlarla uğraşmak kötülük yapmak gibi ihtiyaclarim yok ben sadece kadınları istiyorum benim tek istediğim şey kadınlar bir trans erkeği diri diri yakarsınız beni ama kadınlarıma dokunamaz siniz bu kadar aşığım kadınlara haksizsam haksizsin deyin haksizmiyim konustuklarimda?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir trans erkek idam sehpasına bile çıkar boynuna ipi takarsiniz ulkecek izlersiniz sevinerek ama onu ölürken bile kadınlardan ayıramazsiniz bir trans erkek olarak ben özellikle ben bir zeynebin herşeyini alırsınız iftira yalan dolan her şey yaparsınız karalarsiniz beni ama asla kadınları benden ayıramazsiniz beni gerçekten seven kadınlar tehditlerinizle benden gitmez geri gelenler bunu çok iyi bilir
Bak varya ben hayatımda sadece kadınlar olmasa ölürüm kim beni kadınlardan ayiriyosa burayı okuyodur stalkluyosa haksizmiyim?