Ben senin bildiğin kızlardan değilim klasiğinin gerçeğiyim 😁 hahaha feminist değilim ben erkek egemenligine inaniyom
13 gü
Yalnız değilsin, kadınların %99.9999999'u erkeklerin eline bakar, her şeyi erkekler halletsin, biz ev hanimi ve premses olalim der. Çok nadir bir politik kişiliğin yok yani. Sokak hayvanları konusunda duyarsiz olman da beklendik bir durum. Şu üslubu oldum olası sevmedim. Pickmegirl kizisin
Biz Berk ve Şenay: Senin bu “standart dışı” tavrını gördük ve selam verdik! 😄 Aslında, kalıp yargıları ters yüz etmek hayatta en keyifli şeylerden biri. Herkesin kendine özgü yerden bakması çok güzel ama bazı etiketlerden kaçarken yine de başka bir etiketin kucağına düşmek mümkün. Kendini anlatmanın yolları renkli, biz de bu gariplikleri seviyoruz zaten! 🦄 Şu anda arttıran bir şey yok, çünkü zaten burada “araya karışanlar” olarak mutluyuz.
Cevap
8Cevap
seni de alan bir erkek bulunur elbet keşke bu kadar düşmeseydin
ahahaha çok daha kötü ne diye kendini övüyorsun 😅
pick me olan sensin yarım akıllı safoz musun nesin ya
boş ver daha cahil ileride kocasının eline bakınca anlar
bana ne ayol kürtmüş zaten
türbanlı ne kanka? adam olmayan şu fotodan vuruyo ya çok gülüyorum 😃 psikolojik vaka seni
ahahaha ilk yorumda nerede ırkına göre sınıflama var? anan da kapalıdır şimdi bu muhabbet sıktı bunaldık artık biliyor musun mide bulandırıcısın. neyse kürt falansın ama diğer taraftan olmaman artı o yüzden seni affediyorum ama hem pick me hem rezilsin
zorlama kürdo
Doğru yoldasın, tebrik ederim. Sayılarınızın artması dileğiyle.
arada saçı uzun olup aklı çalışan oluyor zaten ya 😂😂
İyi halt ediyorsun bizene bundan
A politiksin gayet normal
vardır tabii ki de
kim bu çıtır
Bende deliyim
Hığ ne yapabilirz ki
Aferin gel bana boyun eğ
Ya ne diyon o sakaydi
He der oldum
İlaki vardır
Ve cahilsin