Kadınları bu dünyada el üstünde tutacak onlarla eğlenceli vakit geçirecek ve ömür boyu onlara kıyamayacak tek kişiyim haksizmiyim?

dünyada kadınlara kiyamayan tek varlık benim ben onların nefes almasından bile mutlu oluyorum dünyada hava güzelse kadınların sayesinde beni kadınlarla dolu bı dünyaya atın nolur hepinizden yalvarıyorum beni bir trans erkek olarak o dünyadan nolur çıkarmayın yemin ederim şu dünyada kadınları uzmeyen tek erkek benim bütün kadınlar benim sevgilim dünyadaki bütün kadınlar benim sevgilim ve ben hiçbir kadini uzmem çünkü kadınlar çok güzel ya kadınlarda ne buluyosun diyolar anlatiyim hemen güzeller çok güzeller hem ben trans erkek olarak o kadar şanslıyım ki kadınlara aşığım sen nasıl trans erkek olup bu kadar mutlusun diyolar zor degilmi hayatın valla hicde zor değil kadınlara aşık olduğum için ve onlarla her haltı yediğim için hicde zor değil hatta keyifli bence biyolojik erkeklerden daha şanslı olduğumu düşünüyorum bende erkek dogabilirdim ama Allah siz erkeklere acimisda beni erkek yaratmamis valla sırf sizi korumuş yoksa biyolojik erkek dogsaymisim trans halimle boyleysem biyolojik olsaydım heralde beni kimse tutamaz mis Allah bilmiş valla bazen Allah'a hak veriyorum dünyanın en fena insanını yaratmış ve durduramıyor o açıdan diyoki erkeklere mesaj veriyo eğer ben bunu erkek yaratsaydim dünyadaki bütün kadınlarla bu eglenirdi kesinlikle kadınlara zarar vermezdi ama amasini da ekliyo çok çapkın olacağı için bütün kadınlar bana aşık olacak erkeklere kadın kalmayacak diye beni kız olarak yaratmış fakat hala bile kız olarak yarattığı halde bile kadınlara olan aşkımla baş edemiyor kadınlara ne kadar aşık olduğumu biliyor trans erkeğim ve erkeğim yani şunu unutmuş insan hangi cinsiyete ait hissediyosa o hayatı yaşıyor gizli veya aşikar yinede trans halimle bile bütün kadınlar bana aşık bence ben çok şanslı adamım ama yalvarırım beni kadınlarla dolu bı dünyaya gönderin sadece kadınlar olsun bide ben neden bu kadar oynak bı adamım ben götum basım ayrı oynuyo hepinizi tek başıma korurum ben geçin bakiyim arkama saklanin kizlar ben varken size kimse laf edemez
Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilim baş harfi n hala burada ekli ve beni takip ediyosun insanda biraz gurur olur ama sende maalesef oda yok beni başka erkeklerle konuşarak kiskandiramassin çünkü ben başka kızlarla mesajlasiyorum ve ben çok çabuk unuturum ben kapımı sana kapattiysam asla kıskanmam asla benimde hayatımda konustugum kadınlar oluyor ve senin yokluğunun acısını 1 gün aratmadilar kız arkadaslarim aklında olsun olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
inan yoklugunda hiç üzülmedim benim için önemsiz bir detaysin o kadar çok kizlar mesajlasiyorumki heryerden inan aklıma bile gelmiyosun baş harfi N olan kadın istersen dünyadaki bütün erkeklerle ol gel gözümün önünde ol zerrre kiskanirsam insan değilim ben sana aşık değilim benim etrafımdaki kadınlar senin yokluğunu hile aratmadı şansını zorlama
Kadınları bu dünyada el üstünde tutacak onlarla eğlenceli vakit geçirecek ve ömür boyu onlara kıyamayacak tek kişiyim haksizmiyim?