Bir tartışma olduğu zaman, hep söylerim her iki tarafında haklı ve haksız olduğu yerler vardır. Zaten o yüzden tartışma olur. Baştan söylüyorum ki kendi hatalarımı da kabul ediyorum. Dopdolu başladı. Sevgi sozcukleri, sacimla oynamalar yüzümü sevmeler, etrafa kör gibi sadece ben varmisim gibi haller, dünya durdurmalar neler neler.. çok güzeldi ben hiç böyle sevilmemiştim.. Hiç kimse bana boyle bakmamıştı.. ufak tartışmalar başladı tabi tuz biber diyoruz. Sonrasında devamlı eleştiriler.. konuşmanı sevmiyorum dedi, bir olaya verdiğim tepkiden o öyle mi söylenir dedi, kavga ettik psikolojik şiddet gördüm, bende ona sinirini sevmediğimi söyledim.. zamanla seni seviyorum dememeye başladı, iltifatlar bir anda kesildi, her gün görüşen biz haftada bir görüşmeye başladık, her hafta sonu memleketine gitti.. 29 ocakta ona bizimle alakalı hayallerini sorunca bir anda gerildi.. hemen yarın evlilik istiyormusum gibi.. ben bir düşüneyim dedi kendini geri çekti.. görüşelim dedi görüştük.. ben inancımı kaybettim biz sorunlarımızı cozemedik ve bu sorunlar varken ben evlilik hayali kuramıyorum dedi. Ne istiyorsun dedim.. karar vermeye çalışıyorum dedi. Neden bir sonuca varamadın dedim seviyorum çünkü dedi.. o an samimiyetine inanmıştım ama sonradan bir konusmasini hal hareketini ve seven insan vazgeçmez çabalar diye düşününce sanki suçu uzerine almak istemiyormus benden ayrılmami beklemiş gibi hissettim.. hala net bir konuşma yapmadık.. hayatımda ilk defa bir adamla gelecek hayali kurdum o da korkak çıktı.. neden sorumluluk almaktan bu kadar korkuyor bu erkekler anlamıyorum.. eve hapis yaşayacaklarını mi düşünüyorlar.. bu dönemde artık herkes gayet özgür ve evli çokta mutlu olanlar var.. tek problem o imzayı atmak mı.. hayallerimin üzerinde tepiniyor 2 hafta oldu.. buluşmaya çağırıp ben artık bir karar verelim istiyorum diyip ayrılasim geldi az önce ama sonra dedim ki kendisi suçlu olmamak için topu bana atıyor neden ben o sorumluluğu alıyorum bende kendimi düşüneyim..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok güzel yazıp, kendini çok iyi ifade etmişin. Bu aslında sadece erkeklere özgü bi konu değil :) Kadınlar da var aynı hareketi yapan. İlk başlarda deli gibi sevip, sonra sesimi duymaya bile tahammülü olmayan bi SIĞ*IR a dönüşen kadın gördü bu gözler. Konu evliliğe gelince, hayatım boyunca çalışsam sahip olamayacağım evler, arabalar konu oldu. Sonra sen erkek misin? Adam mısın? A kadar yükselen hakaretler. Bırak kardeşim. Seven insan çabalar. Baktın çaba yok bırak gitsin. İnan kaybedecek hiç bir şey yok. Verdiğim emekte helal hoş olsun. Ama buraya kadar.
Allah yolunu açık etsin
Zaten ben ve çevremdeki arkadaşlar hep şöyle söyleriz.. "Para yiyen, para isteyen, mal mülk isteyen kadınlar olsaydık o zaman mutlu olurduk" .. Sizin yaşadıklarınızda kötü olmuş üzgünüm. Biz kadınlarada boyeo yansiyor bu tarz durumlar.. Seven insan çabalar. O kadar doğru ki..
Gerekirse sen ayrıl. Bu bi yük değil inan. Böyle insanlardan koşarak kaçmak lazım
Sorumluluk almayı öğrenmesi lazım. Birinin öğretmesi lazım. Açık kapı bırakarak gideceğine inanıyor. Öyle olmayacağını görmesi lazım. Onun korkaklığının suçunu ben üstlenmek istemiyorum. Bu süreçte kendimi hazırlayıp daha çabuk iyilesmek istiyorum.
Çekicen kırmızı pijamayı, alıcan kırmızı Tuborg. Bi makyaj, bi oje. Oldu bitti. Bunları mı takıcaz yahu 😂
Sakin oyle bulusalim bi karar verelim diyip eziklik yapma. Anca egosunu sisirirsin
Evet bende bir sürü şey düşünerek sakin kalmaya çalışıyorum
Dusunecek bisey yok pek. Adam seninle bi gelecek gormuyor. Deger vermeyen insanlari tepenize cikarmayin
Evet çok haklısınız bende böyle düşünüyorum. Sadece 1 buçuk yıldır bir an bile sevgim azalmamisti, hiç heyecanımı kaybetmemiştim. Alışkanlığım, duygularım, yaşadıklarım.. Çok zor Çok ağır..
Düşünmekle vakit kaybetmene değecek mi?
Zamanım tabiki kıymetli ama onurum gururum var artık bu noktada.. işini kolaylaştırmak istemiyorum
En iyi silah sessizliktir.
İnsanlarıda iyi anlatır sessizlik.
Rabbim güç kuvvet versin çok zorlanıyorum ama sessizliğimi korumak istiyorum
İslamda evlilik bir antlaşmadır.
Görücü usulu gibi.
Kezâ ayet derki ;
Rum 21
Kaynaşmanız için size kendi (cinsi) nizden eşler yaratıp aranızda sevgi ve merhamet peydâ etmesi de O'nun (varlığının) delillerindendir. Doğrusu bunda, iyi düşünen bir kavim için ibretler vardır.
Bakara 165
(Buna rağmen) İnsanlar içinde, Allah’tan başkasını (O’na) ’eş ve ortak’ tutanlar (ve bazı kulları tanrı gibi kutsayanlar) vardır ki, onlar (bunları), Allah’ı sever gibi sevmektedirler. (Halbuki) İman edenlerin ise Allah’a olan sevgileri (herkesten ve her şeyden) daha kuvvetli ve şiddetlidir. (Başkalarına Allah’tan daha çok sevgi ve saygı göstermekle) O zulmedenler (insanları Allah’tan üstün gören ve İlahi kanunların uygulanmasını engelleyen zalimler), azaba uğrayacakları zaman, muhakkak bütün kuvvetin tümüyle Allah’ın olduğunu ve Allah’ın vereceği azabın gerçekten şiddetli olduğunu bir bilselerdi...
Kısaca duygulardan çok , mantığa ve tevekküle yatkın olmak lazım.
Zaten ayetlerde ki gibi yaşamayı becersek bu kadar üzülmezdik..