Bir buçuk yıl süren ilişkim, benimle alakalı bir hayalini duymadım diyince bakın neler oldu?

Bir tartışma olduğu zaman, hep söylerim her iki tarafında haklı ve haksız olduğu yerler vardır. Zaten o yüzden tartışma olur. Baştan söylüyorum ki kendi hatalarımı da kabul ediyorum. Dopdolu başladı. Sevgi sozcukleri, sacimla oynamalar yüzümü sevmeler, etrafa kör gibi sadece ben varmisim gibi haller, dünya durdurmalar neler neler.. çok güzeldi ben hiç böyle sevilmemiştim.. Hiç kimse bana boyle bakmamıştı.. ufak tartışmalar başladı tabi tuz biber diyoruz. Sonrasında devamlı eleştiriler.. konuşmanı sevmiyorum dedi, bir olaya verdiğim tepkiden o öyle mi söylenir dedi, kavga ettik psikolojik şiddet gördüm, bende ona sinirini sevmediğimi söyledim.. zamanla seni seviyorum dememeye başladı, iltifatlar bir anda kesildi, her gün görüşen biz haftada bir görüşmeye başladık, her hafta sonu memleketine gitti.. 29 ocakta ona bizimle alakalı hayallerini sorunca bir anda gerildi.. hemen yarın evlilik istiyormusum gibi.. ben bir düşüneyim dedi kendini geri çekti.. görüşelim dedi görüştük.. ben inancımı kaybettim biz sorunlarımızı cozemedik ve bu sorunlar varken ben evlilik hayali kuramıyorum dedi. Ne istiyorsun dedim.. karar vermeye çalışıyorum dedi. Neden bir sonuca varamadın dedim seviyorum çünkü dedi.. o an samimiyetine inanmıştım ama sonradan bir konusmasini hal hareketini ve seven insan vazgeçmez çabalar diye düşününce sanki suçu uzerine almak istemiyormus benden ayrılmami beklemiş gibi hissettim.. hala net bir konuşma yapmadık.. hayatımda ilk defa bir adamla gelecek hayali kurdum o da korkak çıktı.. neden sorumluluk almaktan bu kadar korkuyor bu erkekler anlamıyorum.. eve hapis yaşayacaklarını mi düşünüyorlar.. bu dönemde artık herkes gayet özgür ve evli çokta mutlu olanlar var.. tek problem o imzayı atmak mı.. hayallerimin üzerinde tepiniyor 2 hafta oldu.. buluşmaya çağırıp ben artık bir karar verelim istiyorum diyip ayrılasim geldi az önce ama sonra dedim ki kendisi suçlu olmamak için topu bana atıyor neden ben o sorumluluğu alıyorum bende kendimi düşüneyim..
Bir buçuk yıl süren ilişkim, benimle alakalı bir hayalini duymadım diyince bakın neler oldu?