İstihare rüyasında gördüm ama ayrıyız sonuç ne olur sizce?

Merhaba. Yaklaşık 4 ay önce biriyle tanıştım. Küçük bir yerde yaşıyorum zaten tanışıyorduk ama konuşmuşluğumuz olmamıştı hiç daha önce. Üstelik beni öncesinde seven kuzenimin çok yakın arkadaşıydı. Kuzenim ben daha liseye geçmeden bana açılmış, sevgili olmak istemişti. Bende küçük olduğum için ilk evet sonrasında hayır diyip onu silmiştim. Bu olay iki kere tekrarlandı. Kuzenimle aramızı düzelttikten sonra sosyal medyadan birbirmizi ekledik ve st paylaştım. Kuzenim baktıktan bir sure sonra exim baktı ve istek attı. İnstanjn not kısmında bir sure flortlwstkten sonra sevgili olduk. Pek tekin biri değildi ( @mcı da denebilir -ki oyleydi-) ama yine de beni değerli hissettiriyordu ve nedenini bilmiyorum herhalde verdiği ilgiden olsa gerek onunla olmak istiyordum. Ben hayatımdan hiç çıkmamasını istiyordum. Beni mutlu ediyordu çünkü. Bunun için dualar arştırdım. Bir günde yaklaşık 350 Ayetel Kürsi okudum ( istediğimiz bir şeyi olduruyormuş vs) bilmiyorum sadece istiyordım enayilik canım gibi gorulsw de seven ve isteyen birinin yapması gayet normal geliyor. Sonra bir şey duydum istihare namazı diye. Bir şey üzerine niyet edilip kılınıyor ardından da kimseyle konuşmadan uyuluyor. Yaptım ve ilk gün beyaz bir ışık gordum. Işık hemen söndü ve üzerimde bir gelinlik vardı. Sadece kendimi gordum gelinlik eski kabarık gelinliklerdendi. İkinci kez tekrar uyudum fakat bir şey gormedim. 3. De üzerimdw mürdüm dantel bir elbise ve bana söz kesiliyordu. Onun niyetine uyuyordum ama birtek kendimi goruyordum. Bir arkadaşım var dindar biri daha önceden kılmış benim için kılmasını da istedim ondan ve kıldı da. O da beni gordu mutlu bir şekilde yanına gidiyordum ve barıştık evleniyoruz tarzı birşe söylüyordum. 4. yü kılmadım çünkü bana soğuk davranıyordu. Ben yazmadan yazmıyor aramadan aramıyordu vs. Zaten birkaç gün olmuştu sevgili olalı ama ben o kadar istiyordum ki ilk günden başlamıştım bu dua ve namazlara. Sonra cocuk birden değişti ve bende ondan ayrıldım. Ben boşuna mı gördüm bunları?
İstihare rüyasında gördüm ama ayrıyız sonuç ne olur sizce?