AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim sevgilim yengem yüzünden ayrıldı benden yaaa offff
Niyeee
yengem bu kız prostat sürekli altına yapıyo diye adımı çıkardı sevgilim erkek bunu duyunca soğudu beni engelledi sonra o sevdiğim erkekle kendi evlendi şimdi
Kaç yaşında bunlar ki nasıl öyle bişey olabiliyo yüzsüzlük
34
prostat değilmi yalan söyledi sevdiğim erkek 27 yaşında yengem 34 yaşında
onlar evlendi ben böyleyim hep akrabalarım kuyumu kazıyor bıktım yaaaa offfvffffff
napayım sence
Erkek nasıl ona gitti ki nasıl sevebildi yani
kandırdı işte onu bu hem prostat hem şizofren dedi hakkımda
E şu an seninle ara ara görüşüyor ama dimi gördü şuanki halini iyi anlaşabiliyorlar mı bari
çocuk yakışıklı diye istiyordu dayımdan boşanmıştı zaten büyü de yapmış olabilir beni herkes yengem yüzünden prostatlı şizofren olarak biliyor
ama ben normalim
beni görünce tiskinerek bakıyor elimi sıkmıyor ben bişey getirirsem içmiyor yengem bu pis bunun bişeyini yeme içme demiş
Ohaaaa Allah’ından bulsunlar
inş yengemin gerçek yüzünü görür ben konuştum prostat değilim dedim şizofren olduğumu düşündüğü için ciddiye almıyor
70 yaşında prostat olunuyo ben nasıl prostat olabilirim diyorum çok pissin ondan olmuşsun diyo o yüzden benim yanıma yaklaşmaya korkuyorlar sanki virüslüymüşüm gibi çöp tenekesi muamelesi yapıyorlar halbuki 2-3 günde bir yıkanırım
Peki sen hiç sevdiğin kişi tarafından iftiraya uğradın mu 🥲
evet uğruyorum o da prostat olduguma inanıyor başkalarrına söylüyor bu kız varya meğerse prostatmış hemde deliymiş yengesi söyledi diyor yengemin yalancı oldugunu söylediğimde paranoylarımın oldugunu yengemin çok iyi bir insan oldugunu durup dururken yalan söylemeyeceğini söylüyor yengem ona çok iyi davranıyor anlamıyor o yüzden
Bende eve erkek atmışım gibi iftirada dünyanın en büyük yalancı insanı olduğuma onu aldatmışım gibi muamele gördüm 🥲 benim içim nasıl sogucak 🥲
oda kötüymüşş
Beterin beteri var evlenmek istediğin insandan duyması da çok kötü işte
herkesinhayatı zor
Yatıp uyumaya devam etmen konusunda bir yorum yapılabilir
Hiç ayrılmayacağınıza delalet eder, rüyaların genellikle tersi çıkar.
Allahım amiinn de ama hiç anlaşamıyoruz 🥲 yani ona kalsa öyle bizden olmaz felan diyip duruyor inşallah da öyle olur
İnşallah öyle olur derken 🤔
Bunlar tuz biber her sevgili ya da eş arasında olur ufak tefek tartışma ve anlaşmazlıklar
Yani demek istediğim inşallah ayrılmayız anlamında
He anladım tamam
İnşallah
Evet olur haklısın hiçte ayrılmak istemem bana iftira attı erkek eve atmışım gibi ona rağmen kaldım kalıyorum bitmesini istemiyorum ama bana durmadan bizden olmaz diyip duruyor hakkımı savunmamı istemiyor savunduğumda ise değişmediğimi söylüyor haklı çıkmaya her arıyormuşum bundan rahatsız ve ayrılcagını söylüyor ama ben istemiyorum ayrılmak
Senin yerinde olsam böylesini anında terk eder yol verirdim
Seven sevdiğine güvenir inanır her türlü bu seni sevmiyor sana değer vermiyor seni önemsemiyor ayrılmaya dünden razı sana iftira atarken belki de kendisi seni aldatıyordu
Ve sırf bu yüzden de bu şekilde davranıyor olabilir yani başkası olabilir diyorum
Bilmiyorum ben sevdiğim için güveniyorum ama ben onu aldatmışım gibi muamele gördüm hiç yoktan yere bana hayatımın içine sıçtın dedi hiçbir şey yapmadım o sözleri işittim sadece ona rağmen sustum ve sonrasında içim içimi yedi neden sustum diye şuanki aklım olsa durmazdım 1.5 yıl oldu birlikteliğimiz ve çok sevdiğim tarafından vuruldum ve onun o sözleriyle 5 kilo verdim 🥲
Dönüm noktası demekmiş
Nasıl yaniiii
Bilinç altı oluyor genelde rüyalar
Zaten ayrılcam eğer değişmezsen dedi sonra uyudum rüyada gördüm ama öyle kötü mü ki anlamı
O mu ayrılmak istiyor
Evet yani kendisi öyle demiyo da davrsnışları ve sözleri öyle diyor 🥲 ve iftira atmasına rağmen (eve erkek atmak gibi bi iftira attı) ona rağmen kaldım ama yaranamayan yine ben oldum 🥲
Bebeğim ayrıl ya bunda hayır gelmez
Bizden olmaz diyip duruyor zaten anlamadım ama ben o sözlerin hiçbirini haketmedim içim içimi yiyo o zamanlar ful susmuştum ama şimdi sustuğunun cezasını beynimde çekiyorum ona kalsa benden hayır yok ona 🥲 5 kilo verdim ya onun yüzünden
Erkekler e güvenmicen çoğu böyle ne hali varsa görsün
Oooyy oyyy yaranamayan benim her türlü anasını satim bana hayatımın içine sıçmıştın dedi 🥲
Kanki bu kadar sözlere nasıl dayanıyor sun boş ver gitsin ml
Biideeee bana ne dese iyi. Ben onun o sözlerine katlanmıyormuşım eski sevgilileri severse eğer katlanırmış ona bu sözlerine rağmen. Dedim ki bana açık açık bacım dedin (CİDDİ DÜŞÜNDÜĞÜ KIZIM) onlara niye demedin onlar bunu duysa benim gibi canım olmaz bırakırdı hala onların sana katlanacağını mı düşünüyorsun 🥲 şaka gibi ya benim günahım ne
Kanka bundan olmaz bırak kendine yazık etme boş ver
Riyayı gördüğün saat önemli
Saati nasıl bileyim ki 😂 genelde hangş saat aralığı ki
Sabaha karşı olan rüyalr yorumlanır
Tersi çıkar