Sevgilimle ilişkimizden önce gördüğüm rüyalar şimdi birebir çıkıyor, bu ne anlama geliyor?

Selam Neredeyse iki senedir onu tanıyorum Ama bir senedir sevgiliyiz Ve benim ona karşı ilgimin başlaması bir rüya ile oturma koltukta bir sabah Bir rüya gördüm ozamanlar olsaydı dış görmüşümden tanıyordum yani ismini falan bilmiyordum ama yani tipini biliyordum sadece okuldan Bir gün böyle ben onun evindeyim biz onunla birlikte oluyoruz ve komşular bizi duyuyor yani o günden itibaren de bir şeyler hissetmeye başladım bilmiyorum neden ve bu gerçekleşti ben onun evine gidiyorum ve iki kez komşulara yakalandık ve hatta rüyayı gördüm ve O rüyayı gördüğüm yattığım çekyatta birlikte yattık iki defa ve başka bir yerde yine oldu Ve ilişkinizden önce onunla bir ilişki yaşayacağımı hissediyordum Bu rüya olayını arkadaşıma anlattığımda hatta chat gbt bile inanmamıştı ama yemin ederim ki ben iki sene önce rüyamda ne gördüysem son birkaç ay önce aynı şey oldu tıpatıp aynısı böyle şeyleri çok sık yaşamaya başladım Bir şey olacaksa 2.03 gün önceden o şeyi aklıma getiriyorum ve içime doğuyor bunu çok sık yaşıyorum

Sevgilimle ilişkimizden önce gördüğüm rüyalar şimdi birebir çıkıyor, bu ne anlama geliyor?