Rüyamda eski sevgilimi gördüm, rüyalar geleceğin habercisi midir?

Bundan aylar önce eski sevgilimle birlikteyken rüyamda onunla bir asansördeydik ve hızla düşüyorduk ve çok korkuyorduk, ani bir hızla asansör durdu ve eski sevgilim herhangi bir katta indi, ben de başka bir katta indim. Ve aylar sonra biz gerçekten çalkantılı bir şekilde ayrıldık. Resmen rüyamda bana haber verilmiş.

Ayrıca onunla tanışmadan önce de onunla tanışacağıma dair rüyalar görüyordum: rüyamda bir adamla deniz kenarında randevuya çıkıyordum, kırmızı çorap gördüm (kırmızı çorap aşık olacağınıza yorulur), bir de kapı çaldı ve İrlandalı bir erkek vardı ve benim sevgilimdi (eski sevgilim irlandalı değil, Venezuelalı). Ayrıca rüyamda makyaj yapıp aynaya bakıyordum. Bunun anlamı da kısa süreli bir aşk yaşayıp uzun süre onu unutamayacağımın habercisiymiş.

Ve ciddi manada hepsini yaşadım, resmen yaşayacağım her şey bana haber verilmiş.

Ve geçen haftalarda ayrıldığım eski sevgilim ile ilgili üst üste rüya gördüm, birkaç gün arayla. Birincisinde bana telefonla ulaşmaya çalışıyordu ve çok pişman olduğunu, geri dönmek istediğini söylüyordu. Diğer rüyamda ise anneannemin evindeydim, eski sevgilim kapımızı çaldı, kapıyı açtım, içeri girdi. Mutfağa geçtik ve bir şeyler içerek sohbet ettik.

Sizce son gördüğüm rüyaların bir anlamı var mı? İnternetten araştırdım ve eski sevgilimin bana geri döneceğinin ve çok pişman olacağının habercisiymiş. Sizce rüyalar geleceğin habercisi midir?
Rüyamda eski sevgilimi gördüm, rüyalar geleceğin habercisi midir?