Depremden sonra sokakta kaldık aracımızda yoktu depremden hemen sonra sevgilimi aradım iyi mi diye. İyilerdi ckmislardi ailecek arabada toplanma alanına gitmiş aracta oturuyorlardı ama bizim aracımız yok sokakta kalmıştık sonra eve dönmek zorunda kaldık hep sallandik uyuyamadım korkudan benim sevdiğim adam beni pek arayıp sormadı insanları hep sevdikleri aradı ama o beni aramadı bu durumda desteğine ihtiyacım vardı hiç göremedim durumu anlattım su durumda bunu yapıyorsun dedi psikoljkmen insan destek bekliyor sevdiklerinden bu durumda ayrıldım ondan kötüyüm ama varlığını en kötü animda hissedemedysem ne önemi kaldı ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. 99 depremini yaşayan biri olarak şu an yaşadığın psikoloji çok iyi anlıyorum. Seneler geçti üstünden ama her 17 Ağustos'ta aynı korkuyu aynı çaresizliği yaşıyorum. Zamanla bu korkun geçecektir. Gerçekten kabus gibi günler yaşıyoruz. Kolay değil bunu unutman ve atlatman zaman alacaktır. Eğer kendin atlatamazsan destek alman daha faydalı olacaktır.
İnsan bu günlerde yanında sevdiği birilerini arıyor, manevi olarak daha güçlü olmak için. Baktığın da haklısında. Ama bu yaşanılanlar hiçte kolay bir şey değil. Biz bu depremi yaşamamışken izlediklerimizden dolayı çok etkilendik. Keyif aldığım şeyler bile tat vermiyor.
Ayrılık kararını erken vermişsin bana göre. Üstünden biraz zaman geçip öyle karar vermiş olsaydın daha sağlıklı olurdu. Yine diyorum çok haklısın. Bu zor günlerde bir mesaj bile yazmayan biri hayatında olsa ne olmasa ne?
Umarım her şey gönlünce olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılSizede çok çok geçmiş olsun kızdığım şey şuydu bencilliği kendi ailesine yegenlerine bir şey olmadı dünya yansa umrunda değil bencillik ben buradayım ama enkaz altında kalan insanlara o kadar çok ağladım ki halada ağlıyorum keşke gidebilsem bişey yapabilsem diyorum tanımadığım bilmediğim bisru kardeşlerimiz toprak altında ama o araçta otururken biz sokaktayken bile ona yazıyordum kar yagmur yağıyordu ellerim morarmışti ama o araçta otururken bile yazmamisti benim zoruma giden bu ben sokaktayim biz sokaktayiz ama o aractaydi sıcakta yazmadı adam akıllı aramadı normal şartlarda da zaten geç yazmaları vardı ben buyum kabul ediyorsan dmeisti önce e ölümden döndük bugünlerde yanımda olması gerekiyordu ben varlığını hisseetmedim düşmanlarım bile benimle günlerdir konusyorlar o kadar diyim sana hepsi aradı yazdı halada yazıyorlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz de Kayseri'den hissettik eve girmeye korkuyoruz gözümüz avizede YKS var ama çalışamıyoruz bile bir ay bari ertelensin lütfen aklımız çok karışık çöktük iyi değil tedirginlik var üzerimizde rabbim bir daha yaşatmasın 😔
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin Cok zor geçiyor gunlerimiz
+1 yılHer şey bizim için. Her kötü anın yaşanabileceğini düşünerek kendini rahatlat, hayat hep laylaylom değil... Allah sabır versin. Zamanla hafifleyecek...
03 Yorumla
Soran+1 yılSevdiklerinin yanında olduğunu bilmek inanılmaz güç verir insana ama onda göremedim çok bekledim ama yok bencillik kendi ailesi yanındaydı başka bir şey önemli değildi ben burada göçük altindaki insanlara yardım edemiyorum diye kahrımdan öldüm ama o daha bı mesaj atmaktan aciz
- +1 yıl
Çünkü o daha acı görmemiş, görse anlar ya da merhametten yoksun biri. Ben bile manitle kavga edince sabahına barışmaya çalışıyorum çünkü küs kalırsam bugünün yarını var, ölür gidersem ya da o ölürse zorumuza gider...
Soran+1 yılVe bana hep bencilsin derdi kimin bencil olduğunu gördüm ama keşke bu şekilde olmasaydı iki araçları vardı bizim sokakta kaldığınızı biliyordu gelip bizi bı toplanma alanına götürmedi çok zoruma gitti istese yapablirdi değil götürmek bir mesaj bile atmadi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet size ne olursa olsun sevgiliniz destek vermeliydi yani bir 5 dakika da olsa arayıp sormalıydı diye düşünüyorum ya da mesaj da olsa olurdu kesinlike. Ama bunu yapmamışsa sizi gerçekten sevmiyor diye düşünüyorum. Psikolojik destek alırsınız, toparlarsınız yani yeter ki şu artçı depremler dursun, ölü sayısı artmasın da hayata yeniden adapte olursunuz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun hepinizden iyi insanların olduğunu bilmek bize güç veriyor ama böyle durumlarda kimin ne olduğunu insan görüyormuş en yakinin el en uzağındaki canın olabiliyormus Allah kimseye yasatmasin
- +1 yıl
Aynen öyle. Amin kimse yaşamasın tabii ki.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sakin olmayı deneyin
01 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan sevdiğini arayıp sormaz misin ölümden dönmüşüz adam akıllı biseyini görmedim ben. 5 6 saate bir mesaj ve araçta oturuyor herkes sevdikleriyle konusrkem o benim telefonum çalmadi adam akilli
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. Psikolojik olarak önce bir süre bekleyin. Farklı üzüntüleriniz var. Depremden dolayı daha sonra destek almanız iyi olacak. Ancak şunu söylemek istiyorum. Bazen hayatımızda yaşanan kötü olaylar bazı gerçekleri ortaya çıkarır. Bencil bir insan. Milyonlarca insan her yerden yardım eli uzattı. Story atıyor ama seni sormuyor. İstediğini desin seninde durumun onunla aynı ve ona göre daha imkansızlıklar var.
11 Yorumla
Soran+1 yılAraçta oturuyorsun sen olsan sevdiğin insana yazarsın sürekli depremi atlattık nasılsın iyi misin bitti adam akıllı konuşmadık ama o interneti hep açıktı şarjı olmasa internetini kapatrdi
+1 yılSarji yok diye yazamamistir. Ama hic destek olmadiysa evet haklisin. Birde sn bir kiz olarak daha cok destek beklersin normal. İlgisini biraz olsu. Hissetrmesi lazım. Kalacak yeriniz var mı Şu an . İsterseniz sizi yonlendirebilirim?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvimize döndük ilk iki gün sokakta kaldık geri eve döndük.
Şarjı vardı hiç interneti kapanmadı şarjın yoksa SMS atablirsin ve araçları iki taneydi takabilme durumu çok fazlaydı araçta yedek şarj makkinasida vardı instagrama video paylaşmıştı şarjı olmasa yapamazdinbunlari
+1 yılzordu o gece..
sonrası da zor hala zor artçılar devam ediyor..
ve ben sevdiklerimi aradım onlar beni aradılar
insanların birbirine destek olması gerekiyor
sizde ailenize sarılacaksınız bu durum..01 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesi iyiydi diğer insanları umursamadı hencilligi üzdü beni demekki ilerde bunalrnolsa yine aynı davranacakti çünkü yanında değerim yokmus
+1 yılGeçmiş olsun. Psikoljik destek alırsın ilerde zamanla unutursun inşallah. Deprem psikolojisi kötü gerçekten zor geçiyor. Hep sallanıyormuş gibi hissediyor insan
13 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sallaniyoruz gbi vücudum hala titriyor ellerim ayaklarım geçmedi Allah. Geride kalanlara yardım etsin çok zor durumdayız dualarına ihtiyacımız var
- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun. Eliminzden geleni yapmaya çalışılıyoruz. Bu günlerde geçer inşşqaşah ve tekrar yaşanmaz
Soran+1 yılİnsAllah Allah büyük
+1 yılAyrıldığına iyi yapmışsın. İnsan yalnız hissettiği vakit yanında olacak soracak edecek birini istiyor. Bende adanadayım ne soran var ne merak eden.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun umarım iyisindir konuşmak istersen eklerim seni bende aynı şeyi yaşadım anlarım halinden
Dediğin gibi zor zamanımda varligini hissetmediysem bundan sonrada olmasa olur- +1 yıl
Tabi olur canım ekleyebilirsin hiç sıkıntı değil. Allah razı olsun.
- +1 yıl
Aileniz yokmu? Kalcak yerjniz yoksa oradaki irtibat bilgilerini paylasabilirim
Soran+1 yıl@Kidemlierkekk ilk iki gün sokakta kaldık gidecek araç kimse yoktu insanlar napcagini bile bilmiyordu mecburen evimize döndük nöbetleşe uyuyoruz sürekli sallamtilar var
- +1 yıl
Hangj sehirdesin.
Sonuna kadar haklısın zor durumda yanında olamayacaksa hiç olmasin dualarımız sizinle Türkiye tek yürek oldu inan bana her yerden her ilden ben bursa dayim burlardan kaç tane tır çıktı sayamadim
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun yana yana olmak değil aynı acıyı hissetmek bilmek üzülmek çok önemli bi çok insanla aramizda görünmeyen bağlar oluştu en yakınındaki insanla bagik koptu mutsuz muyum değilim bı şekilde gerçek yüzünü görmek yetti bugünlerde geçer insan insana her zaman lazim. Dünya 3 günlük diyorlar ama. Değil Allah nasip ederse yollarımız geciyor
Soran+1 yılAllah büyük o insan benim günaha girmeme neden oluyordu bitti gitti şükürler olsun onun yüzüne onu sevdigim için günaha girmiycem artık yok ben doğru yolu buldum Allah hep böyle doğru gitmeyi nasip eder insallah
+1 yılBenimde bozuldu 4 gündür sabahlara kadar yatamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer an yasayacakmis gibi evimden uykumdan korkmak çok kötü bı duygu Allah kimseye yasatamasin
- +1 yıl
Amin inşallah biter bu afetler. Kimsenin burnu kanamaz
Soran+1 yılAmin aminnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun ve eğer binadaysaniz bir şey olmaz diyerek durmayın. Simd o adamı hadi ordan et kendine odaklan sen önemlisin
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah hepimize yardım etsin...
Bitirdim yola kendimle devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAmin canım kesinlikle bak ailen sağ sen sag sin şükret bırak elin adamından merhamet mi olur
Soran+1 yılMerhamet olur el adaminda ama insanlığı varsa yoksada zaten uğraşmaya düşünmeye degmez
Cevap sahibi+1 yılİnan bana böyle adamları takmaya zerrre değmez seni daha güzel Seven olur
Soran+1 yılAllah büyük şükrediyorum o insanın hayatimda olmamasina insan zor zamanda belli olurmuş kendi ailesi yanında onlara bir şey olmadı ya gerisi umrunda değildi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
+1 yılEvet ne kadar değer verirsen o sana değer vermez insanoglu bu cig süt emmis hepsi aynı nankör geçmiş olsun nasılsın diye aramaliydi insan merak eder ne oldu buna öldümü kaldı mı sen de depremin psikolojisindesin ama kendini düşün boş ver cidden değmiyor üzülmeye kendi hayatına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBı kaç kez aradı bı kaç mesaj attı ve izledim insanları sevdikleriyle nasıl konusuyorlardi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende osmaniyedeyim psikolojim çok kötü o gökyüzünde parlayan ışık, o patlama sesi ve korkunç bir sallanma
01 Yorumla
Soran+1 yılO ışığı sadece ben gördüm saniyordum beyaz bı ışık sanki şimşek caktiktan sonra çıkan parlama gibiydi o ses sallanma öldüm sandim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 3 gün önce Hatay'daydım antakya baya fena bir hale geldi amcamla salondan kaçmaya çalıştak mallesef amcam öldü ama ben ve kızı kurtulduk yani şu an psikolojine şu an bir şey yapmazsın daha sonra şımar istersen.
00 Yorumla
+1 yılBizim burada bile biraz sallandı psikolojim bitti sizin Allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüydü çok sağ cikacagimi asla düşünmedim. Sadece oturup tövbe edip besmele çektim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrada can kurtarma derdine düşmüş ve enkazdan kurtarmaya yardım ediyorsa ayrlilarak müthiş yapmışsın, çünkü senin psikolojin bir bebeğin hayatından çok daha mühim olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzum arabada oturuyor bı yere gitmedi 3 gün oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi günde senin için canımı veririm diyenler acı, dar ve dehşetli günde yanında dahi bulunmazlar. Dehşetli bir günde seni unutanı sende unut çünkü o bunu hak kazanmıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılO saatte uyumuyor muydun uyanık mıydın gece 3 4 gibi oldu çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevdiğini düşünmüyorum. Biz de çok sallandık ama erkek arkadaşım bana ve ailemi düşünüp yer ayarladı
07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın. Görmüş oldum bunu
Cevap sahibi+1 yılBence terk etmen için bile büyük sebep
Soran+1 yılBitirdim ve bana saçmalama bu durumda böyle mi dusunuyorsun diyor. Sen beni ölümden döndükteb sonra bile adam akıllı anmiyorsan ben nediyim sana
Cevap sahibi+1 yılİyi günde herkes yanında olur önemli olan kötü günde olması
Soran+1 yılHaklısın yanımda olmadı
Cevap sahibi+1 yılNeyse yüzünü görmüş oldun
Soran+1 yılEvet kötü bir şekilde gördüm kismet boyleymis
+1 yılEv hasarlıysa girmeyin
13 Yorumla
Soran+1 yılGörünürde hasar yok ama en ufak araba geçse sallaniyoruz boşluk gibi evin altında sanki
- +1 yıl
O zaman gece kalmayın bence evde, allah korusun
Soran+1 yılMecburen kaldık uyuyamadim gözüm kapandığı an korkuyla uyandim
+1 yılPsikozosyal ekipler kuruldu oraya gelip destek olucaklar
05 Yorumla
Soran+1 yılBize şu bile verilmedi
- +1 yıl
Okuluda sınıfta kaldık zaten
- +1 yıl
O konuda
Soran+1 yılHiç kimse gelip bakmadi karda yagmurda. Elimde kedinle yavrulariyla soğukta kaldık hepimiz
- +1 yıl
Diğer illere sevilerek oluyor gelsenizya
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaman lazım kolay unutulmaz
00 Yorumla
+1 yılboş ver insan sevdiği önemsediği deger verdiği insanı arar sorar iyi olmuş ayrıldığın. Çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılHaklı bir sebeple ayrılmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi diyeceksin su durumda mi ddiye insan sevdiklerinin yanında olduğunu hissetmesi bilmesi güç veriyor ben ona bir şey olur diye kahroldum ama o adam akıllı araamadi yazmadı herkes sevdigiyle konusrkem ben hiç konusmadim
+1 yılMerkezde misin? Hangi semt?
05 Yorumla
Soran+1 yılGaziantep sahinbey
- +1 yıl
Bende şahinbeyde oturuyorum. Geçmiş olsun maddi manevi ihtiyacın varsa elimden geleni yaparım:/
Soran+1 yılBunu söylemen bile dünya malına değer Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim. Kendini kötü hissedersen enkaz altındakileri düşün. Iyi geliyor. Biz iyiyiz çok şükür, bizden kötü olanlar var. :/
Soran+1 yılÇok şükür bugunumuze Allah soğukta göçük altında dışarda hastaneede yardıma ihtiyacı olanlara yardım etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir süre böyle devam edecen arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun dualariniz destekleriniz çok onemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik destek şart canım çok geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun hepinizden kimsenin başına vermesin Rabbim
Cevap sahibi+1 yılAmin canım amin
Soran+1 yılAminnnn
+1 yılAyrılık iyi olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha beni suçladı sacmaliyormusum
- +1 yıl
İyi yapmışsin canım sakın dönme
Soran+1 yılBitti
- +1 yıl
Aferin sana onunla yaz gelmez di zateb
Soran+1 yılEvet çok sabırlı davrandım kendini brisey sandı bu defa kararlıyım ama
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaramaz ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yılAraçta oturuyordu kurtarması yetişmesi gereken kimse yoktu araçta oturuyordu ve bir mesaj atmaktan aciz
- +1 yıl
Yol vermelisin
Soran+1 yılBitirdim ve bana hala saçmalama şöyle biyle dedi sarjm yoktu dedi şarjınız yoksa internetiniz nasıl hep açık olur normal mi bu
- +1 yıl
Hayır değil istersen yaz bana dertleşelim gerçek erkek gör :D
+1 yılGönlümüz yuregimiz sizlerle...
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun sürekli sallaniyoruz
+1 yılgeçer zamanla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. ayrılman iyi olmuş
00 Yorumla
+1 yılÇok haklsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sacmaliyormusum çok bencil birisi kendi ailesi ablası yanında iyilerdi ya başkasına + birini düşünmeye gerek duymuyor Allah karşısına kendi gibi düşüncesiz kalpsiz birini cikarsin
+1 yılNizipde misun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır Şahinbey
+1 yılDizi film
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gaziantep'te depremi çok kötü hissettik, o sesler sallanma aklımdan çıkmıyor. Psikolojim bozuldu ne yapacağız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım