Aşk İlişkileri Kendinizle evli olsanız boşanma sebebiniz ne olurdu? SanırımDeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben boşanmam yiaaa💜 (Sürekli su şakası yaptığım için boşanırdım heralde) Kendinizle evli olsanız boşanma sebebiniz ne olurdu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kendime evli olsam boşanmam kendime aşığım çünkü 0 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnatçılığımdan ve birden huzursuz oluşumdan soğur ve ayrılırdım herhalde 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tek başıma yalnız yaşamayı seviyor olmamdan dolayı. 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl canım bulmuşum kendim gibi birini ayrılayım. 0 0 Yorumla
sensizdeolurnesandin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çabuk sinirlenmem olabilir 2 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok mızmız olduğum için boşanırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendime evli olsam boşanmam kendime aşığım çünkü
İnatçılığımdan ve birden huzursuz oluşumdan soğur ve ayrılırdım herhalde
Tek başıma yalnız yaşamayı seviyor olmamdan dolayı.
canım bulmuşum kendim gibi birini ayrılayım.
Çabuk sinirlenmem olabilir
Zorluk çıkarırım bosanmam 😅
Benden iyisini mi bulcam
Çok mızmız olduğum için boşanırdım
ruh halimin sürekli değişmesi
Baya ayarli bi insanim bosanmazdim kolay kolay
Asla boşanmazdım :D
Sinirlenme