Kişilik & Karakter Kendinizle evli olsanız boşanma nedeniniz ne olurdu? anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar soruyor Güncellemeler+1 yıl Eşinizin huyu suyu davranışları aynı siz , diyelim ki Kendinizle evli olsanız boşanma nedeniniz ne olurdu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. boşanmazdım kendimden 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Galiba maddi durumlar ya da kendini geliştirememek 1 2 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Kıskançlık ve kısıtlama Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Hım anladım Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İyi kazanıyorum ama işe biraz fazla zaman ayırdığım için heralde 1 0 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok konuşuyorum bazen kendi sesimden bile başıma ağrı giriyor kxjcjjfjcjmv 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Orta da sebep yok sıkıldığım için aradığım aşkı bulamadım o yüzden. 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Bugün kendi ile evlenen yarın kendi ile aldatır diye boşanırdım. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kendimden boşanmazdım ya 0 3 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Hayır canım bak şimdi evlendiğin adam senin aynın huyu suyu davranışları vs helene1 +1 yıl Çok yemek seçtiği için o zaman😄 anonimkullanıcixf +1 yıl Hım anladım
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok konuşmam gerekli gereksiz herşeye vakıf olmam 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kendimle sevişemiyor oluşum 0 2 Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Hayır karşındaki kadın senin kopyan huyu , suyu davranışları Yorumla ElCuco +1 yıl iğrenççççççç 🤢🤮 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Titiz, detayçı, aceleci ve sorgulayacığım 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 878 cevap paylaştı. Sanırım aşırı uç fantezilerim olurdu 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
boşanmazdım kendimden
Galiba maddi durumlar ya da kendini geliştirememek
Kıskançlık ve kısıtlama
Hım anladım
İyi kazanıyorum ama işe biraz fazla zaman ayırdığım için heralde
Çok konuşuyorum bazen kendi sesimden bile başıma ağrı giriyor kxjcjjfjcjmv
Orta da sebep yok sıkıldığım için aradığım aşkı bulamadım o yüzden.
Bugün kendi ile evlenen yarın kendi ile aldatır diye boşanırdım.
Kendimden boşanmazdım ya
Hayır canım bak şimdi evlendiğin adam senin aynın huyu suyu davranışları vs
Çok yemek seçtiği için o zaman😄
Hım anladım
çok biliyor diye bir tavırlar bi haller
Çok konuşmam gerekli gereksiz herşeye vakıf olmam
kendimle sevişemiyor oluşum
Hayır karşındaki kadın senin kopyan huyu , suyu davranışları
iğrenççççççç 🤢🤮
Üstüme kuma gelirdi o yüzden
Titiz, detayçı, aceleci ve sorgulayacığım
Sanırım aşırı uç fantezilerim olurdu 😂😂