Aşk İlişkileri Kendinizle evli olsanız boşanma sebebiniz ne olurdu? cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biraz pasif-agresif biriyim sanırım bundan dolayı boşanırdım Kendinizle evli olsanız boşanma sebebiniz ne olurdu? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kendimle evli olsaydım boşanmazdım 0 0 Yorumla
theauzas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Her gün "Seni bekliyorum hayatıııım" derdim ve bu yüzden boşanırdım 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Üç sulh bir ataş. Boş ol boş ol boş ol derdim ilk günden. 🤣🤣🤣 Sebepsiz. 😃 0 0 Yorumla
Kayraxrüya Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl En ufak birşeye bile trip atıp çok inatçı ve umursamaz bir tavrım olduğu için kessinlikle boşanma sebebi olurdu😂 0 0 Yorumla
Vanessa1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bazı günler çok sinirli ve çekilmez oluyorum bir dakikam dakikaya uymuyor.Ben kesin kendimden bosanirdim😬 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenmek için çok sebebim olurdu ;)) 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke öyle bir şey olsa boşanırsam şerefsizim😂 0 0 Yorumla
KitapOkumakŞart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Gıcık ve çok feminen olmam olabilir 0 0 Yorumla
bananickkalmadİ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı. Kendimle iyi anlaşırdımBoşanma olmazdı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Depresifim biraz bu olabilir 0 3 Yorumla Neistiyorsanoolsun +1 yıl Bu cidden yoruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Neistiyorsanoolsun ya öyle ama aslında eşim eğlenceli biri ise bir nebze ben de eğlenceli olabilirim , tek başımayken genelde daha depresifim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon ya kendinizle diyormuş :) Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlenmeden bilemem. 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Çok temiz olmam 0 11 Yorumla Hsjdnsbdjsns +1 yıl Bu kötü bir şey mi Yorumla VesSelamTR +1 yıl İnsanların geneli çok az dikkat eder bu duruma bence iyi bişey ama işte tahammül edilecek seviyede değil seviyorum Yorumla Hsjdnsbdjsns +1 yıl Kesinlikle iyi bir şey bence ama tabikide aşırıysa insanı yorabilir Yorumla VesSelamTR +1 yıl Çevrem aşırı olduğunu der ama bence normal yani temizlik ve düzen kadar güzel bir şey var mı bu hayatta Yorumla Hsjdnsbdjsns +1 yıl Bunu diyen çevren erkeklerse onlara aşırı gelebilir 😂 Onların temizlikten haberleri yok genel olarak, kadınların normal temizlik anlayışına bile aşırı olarak bakıyorlar Yorumla VesSelamTR +1 yıl Karışık hayatımı bilen herkes yani hayatıma dahil olanlar böyle der odamı kendi dışımda başkasına temizletmem düzeltmem Yorumla Hsjdnsbdjsns +1 yıl Haha :) ne iyi işte annen şanslıdır, odanı temizlemek zorunda değil Yorumla VesSelamTR +1 yıl Yani :) Müsait oldukça da ev temizliğini yaparım Yorumla VesSelamTR +1 yıl Kısacası temizlik yaparken kendimi huzurlu hissediyorum Yorumla Hsjdnsbdjsns +1 yıl Süper! :)) Tebrik ediyorum, aynen böyle devam etmelisin bence Yorumla VesSelamTR +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendimle evli olsaydım boşanmazdım
Her gün "Seni bekliyorum hayatıııım" derdim ve bu yüzden boşanırdım
Üç sulh bir ataş. Boş ol boş ol boş ol derdim ilk günden. 🤣🤣🤣
Sebepsiz. 😃
En ufak birşeye bile trip atıp çok inatçı ve umursamaz bir tavrım olduğu için kessinlikle boşanma sebebi olurdu😂
Bazı günler çok sinirli ve çekilmez oluyorum bir dakikam dakikaya uymuyor.
Ben kesin kendimden bosanirdim😬
Evlenmek için çok sebebim olurdu ;))
liste yaparım ama gerek yok üşendim
Öyle bir neden oluşamazdı. d
Keşke öyle bir şey olsa boşanırsam şerefsizim😂
İnstçı olmam olabilir
Gıcık ve çok feminen olmam olabilir
Kendimle iyi anlaşırdım
Boşanma olmazdı
Depresifim biraz bu olabilir
Bu cidden yoruyor
@Neistiyorsanoolsun ya öyle ama aslında eşim eğlenceli biri ise bir nebze ben de eğlenceli olabilirim , tek başımayken genelde daha depresifim
Pardon ya kendinizle diyormuş :)
Evlenmeden bilemem.
Boşanmazdım
Asla boşanmazdım.
Çok temiz olmam
Bu kötü bir şey mi
İnsanların geneli çok az dikkat eder bu duruma bence iyi bişey ama işte tahammül edilecek seviyede değil seviyorum
Kesinlikle iyi bir şey bence ama tabikide aşırıysa insanı yorabilir
Çevrem aşırı olduğunu der ama bence normal yani temizlik ve düzen kadar güzel bir şey var mı bu hayatta
Bunu diyen çevren erkeklerse onlara aşırı gelebilir 😂 Onların temizlikten haberleri yok genel olarak, kadınların normal temizlik anlayışına bile aşırı olarak bakıyorlar
Karışık hayatımı bilen herkes yani hayatıma dahil olanlar böyle der odamı kendi dışımda başkasına temizletmem düzeltmem
Haha :) ne iyi işte annen şanslıdır, odanı temizlemek zorunda değil
Yani :)
Müsait oldukça da ev temizliğini yaparım
Kısacası temizlik yaparken kendimi huzurlu hissediyorum
Süper! :)) Tebrik ediyorum, aynen böyle devam etmelisin bence
Teşekkür ederim 🙏🏼
pasif agresif nasıl oluyor
Boşanmam
Yokk