Kendinizden ne sebeple boşanırdınız?
Ya da ne münasebet neden kendimden boşanayım mı dersiniz?

#Cassie
Ya da ne münasebet neden kendimden boşanayım mı dersiniz?

Benci tarafıma hayran olur bir ömrü yoluma sererdim... Diğer tüm olumsuzlukları öterdi bu yanım.
Peki neden;
Sevgi, hayvanlarda çok başarılı bir tedavi yöntemidir... Denedim, biliyorum. Fakat insanlar geçmişlerindeki acılara ve ahmaklıklara çok fazla tutunuyorlar. Bu sebeple iyileşmeler çok zor oluyor.. Hayvanlar sevgiyi , yardımı, her türlü desteği insanlardan çok daha fazla kendilerine layık buluyorlar. Kibir, ego, yıkıcı gurur, acıya tutunma hali, değersizlik duygusu insanların kendini sevmemesinden kaynaklanıyor. Kendini seven insanın önceliği her zaman kendisidir. Ve kendini sevebilen insan her türlü ilişkisinde mutlu olmayı , mutlu etmeyi bilir
Çok haklısın katılıyorum sana 🌸
♡
- Kararsızlıklarım
- Ani hareketlerim
- Dengesizliğim
- Eğlenmeye yer aramam
- Rasyonel olmayışım
Yani 'kader' olurdu sebebi. Ama kendim gibisini bulsam boşanmak istemezdim ya. Arada tartışmalar olur tabi ki de boşanmaya gitmezdi olay ๑
her şeyi eleştirmem ve kıskançlık boşanma sebebi olurdu kendime ben bile katlanamıyorum her şeyde bir eleştirecek kusur buluyorum babam da böyledir insanı hayattan bezdirir ona çekmişim mi desem ne desem bilemedim
Çok konuşuyorsun Melih, akıllısın ama bu eve iki akıl fazla Melih, sen sorguluyorsun ben sorguluyorum, anlaşamayız. Bu arada nafaka vermem, ayrılıyoruz!
Kahkaha attim yaaa
Trajikomik 😁 düşünerek yazdım 🥲🥲
Nafaka vermemek için sen kavga bile etmezsin bence😂😂
Benim için para insandan önce gelir ama diğer Melih'in düşüncesini bilemem, ikimiz de sorguluyorsak, onun bilgi birikimi kısmen farklı olabilir. Çok değişken yani söözsjsösöbö
Hahahahah ayy kendinden bile insan bıkabiliyomus bunu bana kanitladin😂
Ama kültürlüinsan>para>normal insan diye özetliyim de insanlardan nefret ediyormuş gibi bir algı oluşmasın 🤣
Ne yapim çekilmez bir insanım, yalan söylemeye gerek yok. Ama pozitif olalım, çiçekler böcekler sözösjsvçseell
Seni alan yandi 😂😂
14 saatdir uyumadım dilim açıldı bak 🥲 gidiyom ben.
Iyi geceler mi diyeyim iyi zıbarmalarmi neyse neyse tatli ruyalar
Cevap
49Cevap
Kendim gibi biriyle evli olsam boşanmazdık. Belki o raddeye gelirdik ama duygusallık ve romantizm 🤩 bunun önüne geçecektir
Çok aşırı sevmek aşırı değer vermek üstüne titremek yüksek doymayan libido😬
Kendime bile tahammül edemezdim
Benim gibi biri bırakılır mı be derdim 😂
Tatlı dilli sıcak kanlı minnoş 😁😂😂
Hiç yani 😄
Hakaret, siddet mesela sinirlenince çok küfür ederim ben. Boşanma kararı alana kadar kendimi bir yerden atarım. Kökten çözüm işte.
#karanlığa küfür edeceğize bir mum 🕯️ yakın efendim, intihar en büyük günahtır
İki püsküvüt arasına koyulan lokun gibi muhtesem uyumla geçinir giderdik ne o bensiz ne ben onsuz olurduk😎
Mükemmel olmak bunu gerektirir 😎
Cok eglenceli bir soru olmus 😇. Ben kendimden cok takintili oldugum icin bosanirdim
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🥰
Boşanmazdım. Tatlı dilimle kendimi kandırıp yine gönlümü alırdım 😄
Huyu huyuma diye 😄
Çekilmez adam değilim ya 😄 çayımı çorbami versin Yeter 😂
😄😄
Sıkardı o biraz 😂nerden bulucam böyle enayiyi 😕Eger bunu yapmak isteseydim kendimi üzdüğüm için boşanmak isterdim kendimle boşanıyorum fena fikir değilmiş
-Çok takıntilisin be bosanalim olmuyo boyle
-Ne ben mi takintili kendine bak sende bana gecen şöyle yapmasaydin demezdim...
Otesi gelmeyen gereksiz bos triplerim yuzunden bosanirdik
Kendime bile tahammülüm yok psikolojisi bozuk bir insanım kafamda saçma sapan senaryolar kuruyorum ve kendimi yiyip bitiriyorum ben şahsen kendimle evlenmezdim de boşanmayı gectim
Benimle evli olsaydim omur boyu aski sevgiyi hatta herseyi uc boyutlarda yaşıyor olurdum
O yuzden ayrilik degil muhtesem bi hikayem olurdu
Yediğim haltları ortaya çok rahat çıkaracağım için elimde de bir sürü kanıt olurdu. Yüklü de tazminat ve nafaka da alırdım heeeeeeeeeee:)
Kendimle evli olsam asla boşanmazdım. 🤭 Maşallahım var. Bi öfke sorunum var ama o da çekilir be yaaa onca güzel özelliğimin yanında lafı bile olmaz
Boşanmazdım çok mutlu ederdim kendimi çünkü o beni zaten mutlu eder derdim
Çok poztifsiniz 😄👍
Ben kendimle evlenmezdim evlilik zor bana göre degil
Hiç çekem ben kendimi ya düncesi bile boşanma sebebi olurdu yani
Çok mükemmelsin özgüvenimi zedeliyorsun olurdu herhalde
Aşırı anlayışlısın hiç kavga etmiyor, bağırıyorsun olurdu net.
çok fazla ilgili sevgi dolusun herşeyin fazlası zarar derdim herhalde
Kendime tapardim , hatta kaçmayım boynuma tasma takardım 😂
Çok abilik yapmam ahhaahah aşırı derecede lider vasıfta olmam katlanamazdım herhalde 😂😂😂
Benim sinirli halimi kimse çekemez en basit yol şiddetli geçimsizlik olurdu.
Sorunlarimi konusmaktan kacindigim icin bosardim kendimi, her seyi mi icine atar insan ya
mızmızlık katı kurallar. ama yinede çok doğru bulup bırakamazdım sanırım
üşengeçliğim sorun olabilirdi. misal karnım acıkmıştır dur sonra yerim diyip geçiştirebilirim.
Boşanmazdım yaa arada kavga da etsek tatlıya bağlardık.
Ben bana fazlayım falan derdim en fazla. Bu yüzden olabilirdi
çok detaycı ve çok titiz olmam nedeni ile kendime kızardım
çok hayalpereatsin diye belki nedensizlikten illa boşayacaksam kendimi türetirdim işte...
Boşanmazdım.
Beni bu kadar iyi tanıyan başka birini bulamazdım.
çok güzel soru. kendimle evlenseydim tutarsızlıkları yüzünden boşanırdım
Kendimden boşanamazdım ki benim gibisini nerde bulcam hashhaha
ciddi ciddi söylüyorum çiçek gibi adamım neden boşanayım :)
Benim gibi erkeği bulup da boşanacak kadında ne bilim :D
benim kendimden boşanmam mümkün değil ama sinirli olduğum için sık sık kavga ederdim
Çok üşengeç olduğum için sanırım bu yüzden açzmöslsös
Anksiyete krizlerim olabilir. Bu sebeple boşamam da genel olarak histerik insanlar bende tiksinti yaratıyo, artık sevmediğim için boşayabilirim
Hiçbir sebep bulamazdım
Cok sey olurdu ancak ben mezarlik evlilikler isterim o yuzden pazarlik sozkonusu ooamazdi
Bir sebep bulamazdım ama benden biraz farklı olamsını isterdim. Farklılık ilişkiye belki zenginlik katar. Ben roman okumayı seviyorsam o da hikaye ya da şiir sevsin mesela
Çok istekli oluşum resmen sebeb olurdu her anı fırsata çevirme isteği
Manyak değilim bu devirde benim gibi birinden boşanayım
Kendim ile istesem de boşanmam, boşanamam kendimi iyi tanıyorum boşanmak sebebi oluşmaz vede oluşturmam
Bu soru daha önce soruldu
Olabilir. Sitede her sorulan soruyu göremiyoruz
Haklısın
Çok çabuk sıkılırım büyük ihtimal kendimden de sıkılırdım
Benden cok kurgusal karakterlere deger veriyo diye kendimi engellerdim
Olumsuz ruh hali ve anlık sinir patlamalarına tahammül edemezdim
Huysuzluk sevgilime sormak istiyorum bu soruyu Aşkım benimle evli olsan boşanma sebebin ne oldurdu?
Aldatmak olurdu. Benim sevgilim huysuz ama beni aldatmaz.
@SiyahElbiseliAdamm Sevgilim soru öyle değil yani aldatmam evet ama evli olsak benden şikayetçi olduğun konu olup boşanma sebebin ne olur
Beni aç bırakman olurdu hahahaha
@SiyahElbiseliAdamm vah Aşkım sana her gün sadece çorba yapacağım mercimek o yeter sana 🤣
Bosol bosol bosol.
Hahaah
@SiyahElbiseliAdamm Ne oldu beyefendi az önce wpta isiniz vardı 😒
Aglicammmm
@SiyahElbiseliAdamm Ağla
Hüüüüü...
@SiyahElbiseliAdamm beni sinir ediyorsun ya
Seni çoooook seviyorum
@SiyahElbiseliAdamm Seni çok seviyorum bende
Kalbimm benim 🥰🥰🥰
Sanırım panik atak hastasi olmam 😂 bazen kendime bile kendime katlanamıyorum
Anlik sinir patlamasi öfke konrtolu sorunundan başardım