Sizce bu hastalıklar sonradan sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar merhaba. Ben 3 yıl önce çene kayıklığına bağlı kulak çınlaması ve sık sık tekrarlayan östaki tüpü tıkanıklığı yaşıyorum. Hayatım çok değişti. Sesli ortamlara giremiyorum. Düğün, canlı müzik vs gibi. Östaki tüpümün sönmemesi için günlük 30 adet balon şişirmem gerekiyor. Çene kaymam içinde yüz hareketlerim var onları yapmam gerekiyor. Kulağıma su kaçmaması gerekiyor. O yüzden saçlarımı lavaboda yıkıyorum. Yoksa kulağıma su kaçıyor, tıkanıyor, östaki tüpüm açılmıyor ve çenemi oynatamıyorum yemek bile yiyemiyorum acıdan. Kulağım tıkanarek uyanıyorum bazen ve sağır oldum diye kısa süreli panik atak geçiriyorum. 1 yıllık ilişkim var. Her şeyi biliyor. Sizce evlilikte bunlar sıkıntı olur mu? Bunları takacak bir insan değil. Ama ben onun yanında nasıl balon şişireceğim, utanırım :( siz olsanız böyle bir insanla aynı eve girince pişman olur musunuz? Düğünümüz olamayacak bu yüzden. O da zaten düğüne, nişana karşı olduğunu söyledi. Ama üzülmemem için de böyle söylüyor olabilir. Düğünlere yalnız gidecek ben yanında olamayacağım. Çok üzülüyorum hayatım çok zor ama ailemle yaşadığım için sıkıntı olmuyor şu anlık

Sizce bu hastalıklar sonradan sıkıntı olur mu?