Aşk İlişkileri 1 ay Ne zaman bitecek bu hastalıklar? colorfulpeople Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Takıntılı aşık gibi her ay bana uğruyor 🤣🤣😥😥 Ne zaman bitecek bu hastalıklar? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Psikoatbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Hastayken de eksık etmez KS yi. Konuşanlar ı 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fazla gülerken gaza gelip elindeki iğneyi çekme 🤣😁 geçmiş olsun 1 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Evlen sende hep yatıp kalkma 1 34 Yorumla colorfulpeople 1 ay Her şeyi evliliğe bağlayan bir bilmiş daha Yorumla sultankalavun 1 ay Evlilik de bereket vardır yok mu talibin Yorumla colorfulpeople 1 ay Yok kaldık evde 🤣🤣🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay Niye yok kötü davranma senee çıkan talibe Yorumla colorfulpeople 1 ay Hahaha allahim ua Yorumla sultankalavun 1 ay Evde kalırsın öyle ama illa vardır ya talibin beni kandırma her kızın talibi olur senin niye olmasın Yorumla colorfulpeople 1 ay Çok biliyom ben ondan 🤣🤣 bazen erkekler aptal kadın sever Yorumla sultankalavun 1 ay Ben akıllı kadın seviyorum. Akıllı kadın candır keşke olsa da evlensem tam evlilik zamanı Yorumla colorfulpeople 1 ay Hahahah 🤣🤣derler derler Yorumla sultankalavun 1 ay Senin kıymetini bilen biri de çıkar illa ki sen yeter ki iste evlilik. Herkesin kalbine göre biri vardır. Sıkma canını olmadı 35 de evleniriz evlenmezsen Yorumla colorfulpeople 1 ay Benim canımı sıktığımi kim söyledi 🤣🤣🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay Ben biliyorum akşamları yalnız uyumaktan sıkıldın Yorumla colorfulpeople 1 ay Yoooo gayet fosur fosur ferah ferah uyuyom baskasiyla uyuyamam ben 🤣🤣🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay Elini tutsa aşkım gel sarılayım dese istemez misin yalan atma şimdi Yorumla colorfulpeople 1 ay İstemem Yorumla colorfulpeople 1 ay Aşka da inanmam Yorumla sultankalavun 1 ay Yaşamış olduğun için mi yoksa hiç yaşamadığın için mi Yorumla colorfulpeople 1 ay Yaşamam inanmam da Yorumla sultankalavun 1 ay Hiç sevgilin olmadı yani 31 e kadar asla asla inanmam. Yanlışlıkla bile olmuştur. El ele diz dize tesadüfen bile gelmişsindir Yorumla colorfulpeople 1 ay 🤣🤣oldu Aska inanmam dedim Yorumla sultankalavun 1 ay Yani demek ki inanmışsin ki olmuş Yorumla colorfulpeople 1 ay İnanmadım alla alla sanane be 🤣🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay İnanmışsin mi sevgili oldun el ele diz dize durdun. Yalan attın bana kandırdın benj Yorumla colorfulpeople 1 ay Sen kimsin bee Yorumla sultankalavun 1 ay Ben senin gelecekti kocanım Yorumla colorfulpeople 1 ay Hahahah 🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay Gerçeklerrrr Yorumla colorfulpeople 1 ay He tamam düğünde görüşürüz o zaman Yorumla sultankalavun 1 ay Ben başkasıyla evlencem Yorumla colorfulpeople 1 ay Tüh 😁😁 kaçırdık Yorumla sultankalavun 1 ay Evet yazmadin özelden napim Yorumla colorfulpeople 1 ay O zaman beni nedime olarak çağır 🤣🤣🤣 Yorumla sultankalavun 1 ay Olmaz yapamam Yorumla colorfulpeople 1 ay Peki 😆 Yorumla
Kupid Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı. Hasta olmuyorum çok şükür 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş ollsunSerumm da yarasın şifâ ollsun 😊 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 68% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun yaz gelince biter bence 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 💐 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben bitti demeden bitmez apla 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 89% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Her ay grip olunmaz 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 37% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ve ilacı Konuşanlar programı 😅 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Geçmiş olsun nen var hocam 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. hastalık bitmez çünkü bu bir sektör 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 🙏 1 0 Yorumla
m seanfey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. hastalık bitmez her yerde salgın var geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ara hemen herkes hasta.. Geçmiş olsun.. 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun neler oldu sanaa 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. geçmiş 1 23 Yorumla S93S94 1 ay geçmiş olsun hayırdır Yorumla colorfulpeople 1 ay Teşekkür ederim virüs salgın Yorumla S93S94 1 ay grip we kırgınlık mı Yorumla colorfulpeople 1 ay ya bu salgın hastalık domuz gribi Yorumla S93S94 1 ay yapma yainşallah erken kalkarsın Yorumla colorfulpeople 1 ay Inşallah teşekkür ederim Yorumla S93S94 1 ay domuz gribieski o salgınlar gibimi Yorumla colorfulpeople 1 ay Çok ağır anca beni iki serum toparlıyor kişiye göre de değişir Yorumla S93S94 1 ay jer wy nasıl uğrwrki sanq Yorumla colorfulpeople 1 ay Nasil Yorumla S93S94 1 ay bağışıklık olmuyor mu Yorumla colorfulpeople 1 ay Hayır Yorumla S93S94 1 ay yalın kaç Yorumla colorfulpeople 1 ay Yıl demek istedin herhalde 9. yilimdayim Yorumla S93S94 1 ay yaş ın kaç demiştim Yorumla colorfulpeople 1 ay 31 yaşım yazmayı bilmiyorsun sanırım 😁 Yorumla S93S94 1 ay bazen cep bizi dinlemiyor ki Yorumla colorfulpeople 1 ay Kimi dinliyor Yorumla S93S94 1 ay bazen harfler kayıyorcepten yazınca Yorumla colorfulpeople 1 ay Himm anladım Yorumla S93S94 1 ay kusura bakma Yorumla colorfulpeople 1 ay Mühim değil 💪 Yorumla S93S94 1 ay saoll cane Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şu olaylar bir bitsin düzelicez inşallah. 0 0 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bitmaz 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaman zaman. 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
m Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Bay__İBNE Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 💅🏻 1 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Geçmiş olsun.. 1 0 Yorumla
byyalnizkalp Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Bitecek gibimi? 1 1 Yorumla colorfulpeople 1 ay Asla ağrılarım çok Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
tugce082000 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Hasan Can 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Hastayken de eksık etmez KS yi. Konuşanlar ı
Fazla gülerken gaza gelip elindeki iğneyi çekme 🤣😁 geçmiş olsun
Evlen sende hep yatıp kalkma
Her şeyi evliliğe bağlayan bir bilmiş daha
Evlilik de bereket vardır yok mu talibin
Yok kaldık evde 🤣🤣🤣
Niye yok kötü davranma senee çıkan talibe
Hahaha allahim ua
Evde kalırsın öyle ama illa vardır ya talibin beni kandırma her kızın talibi olur senin niye olmasın
Çok biliyom ben ondan 🤣🤣 bazen erkekler aptal kadın sever
Ben akıllı kadın seviyorum. Akıllı kadın candır keşke olsa da evlensem tam evlilik zamanı
Hahahah 🤣🤣derler derler
Senin kıymetini bilen biri de çıkar illa ki sen yeter ki iste evlilik. Herkesin kalbine göre biri vardır. Sıkma canını olmadı 35 de evleniriz evlenmezsen
Benim canımı sıktığımi kim söyledi 🤣🤣🤣
Ben biliyorum akşamları yalnız uyumaktan sıkıldın
Yoooo gayet fosur fosur ferah ferah uyuyom baskasiyla uyuyamam ben 🤣🤣🤣
Elini tutsa aşkım gel sarılayım dese istemez misin yalan atma şimdi
İstemem
Aşka da inanmam
Yaşamış olduğun için mi yoksa hiç yaşamadığın için mi
Yaşamam inanmam da
Hiç sevgilin olmadı yani 31 e kadar asla asla inanmam. Yanlışlıkla bile olmuştur. El ele diz dize tesadüfen bile gelmişsindir
🤣🤣oldu Aska inanmam dedim
Yani demek ki inanmışsin ki olmuş
İnanmadım alla alla sanane be 🤣🤣
İnanmışsin mi sevgili oldun el ele diz dize durdun. Yalan attın bana kandırdın benj
Sen kimsin bee
Ben senin gelecekti kocanım
Hahahah 🤣
Gerçeklerrrr
He tamam düğünde görüşürüz o zaman
Ben başkasıyla evlencem
Tüh 😁😁 kaçırdık
Evet yazmadin özelden napim
O zaman beni nedime olarak çağır 🤣🤣🤣
Olmaz yapamam
Peki 😆
Hasta olmuyorum çok şükür
Geçmiş ollsun
Serumm da yarasın şifâ ollsun 😊
Geçmiş olsun yaz gelince biter bence
Geçmiş olsun 💐
Ben bitti demeden bitmez apla
Her ay grip olunmaz
Ve ilacı Konuşanlar programı 😅
Geçmiş olsun nen var hocam
hastalık bitmez çünkü bu bir sektör
Geçmiş olsun 🙏
hastalık bitmez her yerde salgın var geçmiş olsun
Bu ara hemen herkes hasta.. Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun neler oldu sanaa
geçmiş
geçmiş olsun
hayırdır
Teşekkür ederim virüs salgın
grip we kırgınlık mı
ya bu salgın hastalık domuz gribi
yapma ya
inşallah erken kalkarsın
Inşallah teşekkür ederim
domuz gribi
eski o salgınlar gibimi
Çok ağır anca beni iki serum toparlıyor kişiye göre de değişir
jer wy nasıl uğrwrki sanq
Nasil
bağışıklık olmuyor mu
Hayır
yalın kaç
Yıl demek istedin herhalde 9. yilimdayim
yaş ın kaç demiştim
31 yaşım yazmayı bilmiyorsun sanırım 😁
bazen cep bizi dinlemiyor ki
Kimi dinliyor
bazen harfler kayıyor
cepten yazınca
Himm anladım
kusura bakma
Mühim değil 💪
saoll cane
Şu olaylar bir bitsin düzelicez inşallah.
bitmaz
Geçmiş olsun nolduuuu
Zaman zaman.
Ne zaman bitsin
Boş program, geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun 💅🏻
Geçmiş olsun..
bende çok hasta oluyorum
Bitecek gibimi?
Asla ağrılarım çok