Sevdiğim kadını engelledim, doğru mu yaptım?

Bir kadınla 1.5 yıllık yakın bir arkadaşlığımız vardı. 2. yüzyüze görüşmemizden sonra kendisine açıldım. Ondan çok hoşlandığımı, aklımdan çıkmadığını söyledim. İlk başta istemem yan cebime koy şeklinde kabul etti. Ama sonradan teklifimi kabul etmediğini söyledi (inkar). Ben ise bu süreçte sürekli onu ne kadar sevdiğimden bahsediyordum. Bir sonraki aşamada ise bana küfürler etmeye başladı. Sohbetimiz şu şekilde ilerlemeye başladı: Şunları yaptım, şöyle böyle, yallah geldiğin yere. Yani "senden nefret ediyorum, beni bırakma". İlişki teklifimi kabul etmemesine rağmen bana umut veriyordu. Kendisine söylediğimde ise umut vermediğini söylüyordu. Hatta o arkadaşlığımız sırasında konuştuğumuz konuları bile inkar etmeye başladı. Ben böyle biri değilim, kötü biriyim vs. gibi. Melek gibi biri olduğunu biliyorum. Eskiden çok derin sohbetlerimiz olurdu ama artık yüzeysel. Ama onu ne kadar çok sevdiğimi öğrendikten sonra şeytanlaştı. En son geçmiş ilişkisinde yaşadığı kötü deneyimlerden bahsetti, ve bir tane daha muhtaç çocuk istemiyormuş. Beni eski sevgilisiyle karşılaştırdı. Sonrasında bunu engelledim. Aradan 2 hafta geçti, dönüş yapmadı. Sizce bu aşamada ne yapmalıyım? Duygularını bana asla yansıtmıyor.

Sevdiğim kadını engelledim, doğru mu yaptım?