Hoşlandığım kızı engelledim?

Selam herkese size bir şey sormak istiyorum.

Uzun zamandır hoşlandığım kıza instagram'dan takip attım ve o da geri dönüş yaptı. Bundan 1 hafta sonra kıza mesaj attım ve muhabbet açılması için hoşlandığı konulardan konuştum. İlk gün her şey güzeldi ertesi gün 1-2 kere denk geldi ama yanında arkadaşı olduğundan kıza bakmadım (bazen fazla utangaç oluyorum). Akşam yine konuştuk her şey normal. Kız sorularıma samimi cevap veriyor ama muhabbeti uzatmaya çalısmıyor veya soru sormuyordu. 3-4 gün böyle devam etti. Sonra hoşlandığımı anlaması için burçlardan bahsettim, günaydın mesajları attım, göz temasına gireyim diye sürekli suratına bakmaya çalıştım ama ne zaman karşılaşsak farklı tarafa bakıyordu. Ama aynı ortamda olduğumuzdaysa bana bakıyordu. Bir şey yazdığımda mesajıma bakmadan , görüldü atmadan hikaye paylaşıp hikayeden 1-2 saat sonra mesajıma cevap veriyordu.2 gün önce kızı tek yakaladım biraz dalgın gibiydi ve önünden geçerken ''selam naber'' dedim ama takmadan yürümeye devam etti. Bende sinirlenip kızı instagram'dan engelledim.

Şimdi size sormak istediğim şey şu : Sizce kız neden bir soğuk bir sıcak davranıyor?
Kıza ondan hoşlandığımı söylemek istiyorum ama engelledikten sonra bu pek mantıklı gelmiyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Hoşlandığım kızı engelledim?