Hepinize merhabalar size benim yaşadığım olayı anlatacağım ve sizlerden yardım istiyorum
10. sınıfın başlarında yani buda virüse denk sonrasında 2.5 hafta sonra ben tenefüsteyken başımın belası 2 tane kız vardı banada sürekli bulaşırlardı ondan sonra gene bir 2.5 hafta geçti gene o kızlar bana bulaşıyordu ve bu sefer cidden dizime vurdular ondan sonra başka bir kızda benim zarar gördüğümü gördü geldi beni korudu ondan sonra gene bir 2.5 hafta geçti ondan sonra ben o kızla yavaş yavaş arkadaş olmaya başladım ve tanışmaya karar verdim baya bir konuştuktan sonra baya iyi biri olduğunu anlamıştım ondan 2 hafta sonra aile'lerimizi merak ettik ve birbirimize sormaya başladık yanlız şöyle bir sorun vardı onun anne babası erkekler ile arkadaş yapmasını istemiyormuş tabi ben bunu öğrenince çok aşırı derecede üzüldüm sonra arkadaşım benim içimi rahatlattı sen üzülme ben saklarım dedi arkadaş olduğumuzu ve dediğinide yaptı takki 1 yıl öncesine kadar ailesi öğrendiği için istemesede engellemek zorunda kalmış sonra sms yoluyla söyledi ondan sonra 3 ay baya bir üzgün kaldım sonra bir pazar sabahı bana whatsapp üzerinden merhaba nasılsın yazdı bende baya bir şaşırdım iyiyim de ve ama ailen dedim ondan sonra dediki sen merak etme ben onlarla konuştum dedi sonra baya bir konuştuk gene 2 ay falan geçti sonra gene engelledi ve takki 2 ay öncesine kadar ondan sonra tekrar merhaba yazdı ben sürekli sorduğumda hep ailem dolayısıyla yaptım diyordu ve gene aynısını dedi benden çok özür diledi bundan sonra böyle şeyler olmayacak dedi bana bir şans daha ver dedi bende verdim sadece 1 hafta konuştuk ve gene öncekiler gibi habersizce engelledi ve bu sefer cidden bıkmıştım bu sefer akıllansın diye bende engelledim
o kız benim çok iyi biri olduğum için mi sürekli böyle yapıyor bilemiyorum ama herşeyden değer çok değer verdiğim için pişmanım
bu yazıyı yorumlamanızı ve bana yardım etmenizi istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer