Kendisi ilişkilerden kaçan bir adam.. benden önce benden sonra aynı... duygusal bağdan kaçıyor , ne kadar sevdiğimi biliyordu beklediğimi de.. Hiç yalnışım olmadı ona karşı hep masum sevgi verdim ama bir kere sırf haksız olduğunu sorguladığım için engelledi.
Sadece merak ediyorum, çünkü hiç kusur bulamadı bende. Duygusallığımla vurmaya kalktı. Hep olgu davranan biriydim hep de bunu kendisi söylerdi... ve ne olursa olsun hiç hakaretli söz etmedim.
Beni engeleyecek kadar da ona hiç sürekli yazıp rahatsız etmedim. Hep mesafeli durdum.
Ben niye engellendim? Bir insan hiç mi demez bu kız bama ne yaptı sadece sevdi beb niye engelliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine saygın varsa bunu düşünme bırak giden gittiği ile kalsın
Saygımdan bıraktım zaten hiç lütfen olalım demedim. Hep saygılydım mesafeli, sadece merak ediyorum neden engelledi? İlk defa gerçekleri yüzüne vurduğun için mi? Bana diyecek bir şey bulamadı diye mi? Hani bir yalnışım olmadı ona karşı nedan yani seni bu kadar seven bir insanı niye engelliyorsun
Nedenin bir önemi yok bazen birileri gitmek ister ve artık ulaşılmasın ister
Gitmek isteseydi neden yokluyordu beni neden izliyordu? Giden insan böyle mi davranır... Merak ediyorum bir erkek olarak er ta da geç bu kız naptı bana da engelledim kaldırayım ulaşayim onu demez mi
Derse napcan tekrar konuşacak mısın çok takıntılısın sanırım
Tekrak konuşmaktan değil. Kendime soruyorum cevap bulamadım. Bu kadar temiz masum severken bu kadar kusursuz davranınca niye engelleyi yedim? Kötü bir şey yapsaydım derdim adama böyle dedim o yüzden yaptı. Peki ben bu verdiğim zamanı sevgiyi nasıl açıklayım kendime. Ben kimi sevmiştim? Bana ağır geldi
Ben zor severim sma sevdiğim insanlari kokay silemiyorum fakat hiç engeleyi yiyecek insan değildim. Ne rahatsız ettim ne zırvaladım ne de yalvardım
Ee doğrusu da bu zaten hayatına devam etmek
Bana dedi ki son görüşmemiz kötü hissetrdi, çünkü ben ilk defa kendimi tutamadım ve ağladım. Hep mesafeli durdum ama o zaman duygusallaştım. Olmasını çok istedim.. o günden beri aramız koptu gibi daha ciddileşti artık napıyorsun iyi misin konuşma olamadı. Artık net bir şekilde ya ilişki olacak ya da gidecdk biliyordu.. merak ediyorum. Çok sevdim diye bir kere ağladım diye mi köttü hissetmiş kendisi.. da iki şey söyledikten sonra engelleyi yedim. Bir erkek olarak sen söyle.. ben zaten bu saaten sonra gidp bir şey diyemem ona ama yukardaki yazdıklarımı sürekli aklımda
Hayır bence gitmek için bahane
Nereye gitmek için adam ilişki yapmıyor öylesine boş boş geziyor. Benden gitmek isteseydi başkasıyla gğzle ilşlki olurdu. Hala beni izliyordu aylar sonra gelen oydu.. 7 ay uzak durdum bana o geldi yavas yavas yaklaştı.. şimdi ne oldu bide duygusal bir şey yazmadım normal bir şey sordum. biraz sert bir şekilde. Yine de engelleyecek kadar bir şey olmadı. Neden yani
Yani zaten biliyordum onun kafa ilişki kafa olmadığını hani zaman geçince gitti kaçtı işte diye bir şey yoktu. Benim sevgim falza mı geldi ona.. sonuçta 2 günlük görüşen adama kim ne yapsın kim değer versin
Olabilir
Ne olabilir seni anlayamadım ki Canım yanıor diye bu kadar yazdım birisi anlar diye bir şey söyler diye
Canın yanmasını anlayabiliyorum ama kendi fikirlerinden çıkmıyorsun söylediklerimi başka tez ile çütütüyorsun canı yanan insanı kimse anlamaz onun dışında bu yüzden ne desekte sen yine sebebini merak edeceksin
Bir yalnışım olmadı diye. Neden engelendi ama hep izliyordu neden onu ilk defa gerçekleri yüzüne söyledim diye zor geldi. Hiç mi demez bu koz naptı niye engrlledim sadece sevdi beni... Bana bu saygısızlığı nasıl anlayım.
Olan olmuş
Çünkü sana karşı bir şey hissetmiyor ayrıyeten sana değer verecek bir düzeyde insan değil çünkü seni üzüyor
Adam zaten ne benden once ne benden sonra ilişki yaşamıyor, en uzun zaman da hayatımdaydı o da ben iyi olduğum için güzel davrandığım için sabırlı beklediğim için çok sevgi verdiğim için ve benden emindi her konuda. Ama kendisi kimseye fazla değer veremiyor büyük ihtimalle, kendisine bu koz sevmeketen başka ne yaptı? Hakaret mi etti etmedi, rahatsız mı etti etmedi, neden engeliyor peki.. numaramı silmiyor da instadan engelledi, ağır mı geldi ona yazdıiım şeyi